Ribo Postat Noiembrie 2, 2017 Share Postat Noiembrie 2, 2017 Pai cat vrei mosule sa fie pe frigurile astea? La mine a stat si la 73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Noiembrie 4, 2017 Share Postat Noiembrie 4, 2017 (editat) da asa e , e foarte interesant probabil daca golesti tot tot cum trebe intra 3 litri , nici mie in 600 rr 2008 de la schimb la schimb nu imi intra mai mult de 2L Confirm asta, acum 2 saptamani l-am schimbat si eu si abia au intrat 2 L. Cu completarea din vas pe care am facut-o dupa cativa km sa zicem ca am ajuns la un 2.3 L. Este vorba de modelul 2007. Ca si marca am mers pe HEPU G12. Pe Hornet m-am inteles excelent cu el asa ca am deci sa continui. Totodata, vin si eu cu o nelamurire/problema in legatura cu frana fata. Sistemul de franare este stock (inclusiv conductele), placutele sunt ok cam pe la jumatate, lichidul de frana a fost schimbata fata/spate. Fata de ce sunt obisnuit, frana mi se pare destul de moale. Ea tine bine, nu am ce obiecta insa mi se pare ca are o cursa foarte lunga. Un clip in care se vede cat de mult se apasa : Personal nu cred ca pierde presiune pe undeva pentru ca asa a fost mereu, daca pierdea imi imaginez ca dupa o perioada ajungeam in punctul in care sa nu mai poata fi folosita. Ah ca si informatie, motocicleta a stat nefolosita 2 ani de zile inainte sa o iau. Astfel, data fiind situatia este normala cursa levierului de frana? Daca nu, spre ce ar trebui sa ma uit? Editat Noiembrie 4, 2017 de Pepsz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 4, 2017 Share Postat Noiembrie 4, 2017 Nu este normal. Verifica sa nu ai aer pe instalatie. Ajusteaza cursa manetei din cheita reglabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Noiembrie 4, 2017 Share Postat Noiembrie 4, 2017 Maneta este pe pozitia 1, mai mult nu poate fi ridicata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 4, 2017 Share Postat Noiembrie 4, 2017 Sus, la racordul furtunelor cu pompa, ai aerisit-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Noiembrie 5, 2017 Share Postat Noiembrie 5, 2017 JAGI, nu m-am ocupat eu de schimbul lichidului de frana asa ca nu stiu. Care sunt simptomele garinturilor de la pompa duse? Se justifica un rebuild de pompa in cazul asta? sau exista posibilitatea sa fie conductele stock dilatate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 5, 2017 Share Postat Noiembrie 5, 2017 OK, aeriseste-o tu intii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 Sa imi prezint si eu englezoaica An de fabricatie 2007 20 000 mii km reali Ca dotarii: toba sport scorpion , manete ,parbriz aftermarket , protectie carbon capac ambreaj , protectii bascula ,telescoape , conducte metalice frana fata-spate ,sa pilot/pasager custom ,scarite pilot/pasager ,sistem rapid reglat suspensie fata . Ce ar mai trebui sa schimb la ea gumele fata-spate eu ma-m gandit la michelin power rs sau dunlop sportsmart max 2 care credeti ca is mai ok dar cineva care a mers cu ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 Fain motorul. Eu as face si scaritele negre, schimbatorul, tija si frana spate. Electrostatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 Sa imi prezint si eu englezoaica An de fabricatie 2007 20 000 mii km reali Ca dotarii: toba sport scorpion , manete ,parbriz aftermarket , protectie carbon capac ambreaj , protectii bascula ,telescoape , conducte metalice frana fata-spate ,sa pilot/pasager custom ,scarite pilot/pasager ,sistem rapid reglat suspensie fata . Ce ar mai trebui sa schimb la ea gumele fata-spate eu ma-m gandit la michelin power rs sau dunlop sportsmart max 2 care credeti ca is mai ok dar cineva care a mers cu ambele Foarte frumoasa mobra, sa o stapanesti sanatos! Referitor la gume, eu as merge pe Dunlop; am mers cu ele pe 1000rr 2008 si am fost foarte multumit, grip bun si pe uscat si pe ud. Acum am Metzeler m7rr pe 1000rr 2012 (asa am luat mobra cu gumele noi montate) si sunt foarte multumit de ele. Nu sunt vre-un pui de Rossi si merge pe strada unde mai gasesti si ud, te mai prinde si o ploaie... Bafta! PS: sustin ce zicea colegul Darco referitor la vopsitul negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Multumesc de recomandare referitor la scarite ....bag ceva in ele de abea schimb din cauza lor is tare ciudate fostul proprietar cred ca a avut latimea mare la picior )) o sa pun originale si le vopesesc negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phelipe Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 ce tobe sport aveti pe 600rr si sunteti multumiti de sunet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Eu am avut d-alea CBR limited edition, blana erau si cum aratau si cum sunau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 eu am scorpion suna demential o sa fac si un video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 Confirm asta, acum 2 saptamani l-am schimbat si eu si abia au intrat 2 L. Cu completarea din vas pe care am facut-o dupa cativa km sa zicem ca am ajuns la un 2.3 L. Este vorba de modelul 2007. Ca si marca am mers pe HEPU G12. Pe Hornet m-am inteles excelent cu el asa ca am deci sa continui. Totodata, vin si eu cu o nelamurire/problema in legatura cu frana fata. Sistemul de franare este stock (inclusiv conductele), placutele sunt ok cam pe la jumatate, lichidul de frana a fost schimbata fata/spate. Fata de ce sunt obisnuit, frana mi se pare destul de moale. Ea tine bine, nu am ce obiecta insa mi se pare ca are o cursa foarte lunga. Un clip in care se vede cat de mult se apasa : https://www.youtube.com/watch?v=uZbjNBRglo0 Personal nu cred ca pierde presiune pe undeva pentru ca asa a fost mereu, daca pierdea imi imaginez ca dupa o perioada ajungeam in punctul in care sa nu mai poata fi folosita. Ah ca si informatie, motocicleta a stat nefolosita 2 ani de zile inainte sa o iau. Astfel, data fiind situatia este normala cursa levierului de frana? Daca nu, spre ce ar trebui sa ma uit? Aceeasi treaba o am si eu si mai cunosc inca una care face la fel. Urmatoarele operatii nu au adus nici o imbunatatire: -curatat etriere -inlocuit lichidul de frana -inlocuit set pistonas pentru pompa de frana Urmatoarea operatie a imbunatatit oarecum situatia: -inlocuit maneta de frana cu ceva after market, era o chinezarie din aia reglabila si mai scurta Urmatoarea operatie a rezolvat problema: - alta pompa de frana, un brembo Poti sa aerisesti cat vrei sau sa o gadili cum vrei tu, vei ajunge intr-un final sa inlocuiesti pompa de frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 Stie cineva daca acel kit de montaj al stabilizatorului se potriveste de pe 2005 pe 2004? Tot ebay-ul este plin doar de 2005 in sus, pare asemanator la ghidon 05-ul cu 04-ul. Poate a facut cineva aceasta incercare. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SST Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 Stie cineva daca acel kit de montaj al stabilizatorului se potriveste de pe 2005 pe 2004? Tot ebay-ul este plin doar de 2005 in sus, pare asemanator la ghidon 05-ul cu 04-ul. Poate a facut cineva aceasta incercare. Multumesc. Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 salut, pentru 600RR '05-'06 cumpar oglinzi stock, stop frana stock si carena lateral dreapta. pm me. mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Inca mai am piese din dezmembrarea unui 600RR 2003 2004. https://www.olx.ro/oferta/dezmembrez-honda-cbr-600rr-2003-2004-repsol-ID9ptTb.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Aceeasi treaba o am si eu si mai cunosc inca una care face la fel. Urmatoarele operatii nu au adus nici o imbunatatire: -curatat etriere -inlocuit lichidul de frana -inlocuit set pistonas pentru pompa de frana Urmatoarea operatie a imbunatatit oarecum situatia: -inlocuit maneta de frana cu ceva after market, era o chinezarie din aia reglabila si mai scurta Urmatoarea operatie a rezolvat problema: - alta pompa de frana, un brembo Poti sa aerisesti cat vrei sau sa o gadili cum vrei tu, vei ajunge intr-un final sa inlocuiesti pompa de frana. Mersi pentru raspuns. Am reconditionat pompa de frana schimband toate garniturile inclusiv pistonasul si am pus furtune cu insertie metalica, astfel problema s-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Mersi pentru raspuns. Am reconditionat pompa de frana schimband toate garniturile inclusiv pistonasul si am pus furtune cu insertie metalica, astfel problema s-a rezolvat. Sa inteleg ca ai marit diametrul si ai bucsat pompa? Sau ai gasit un set piston cu garnituri cu diametrul mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Eu cu kit reparatie pompa si kit reparatie etrieri , am rezolvat toate problemele.Aveam furtune metalice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Am furtune metalice Venhill de vanzare pentru 60RR 03-06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Le vreau eu daca le dai gratis ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Iti place sa faci schimb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate