Cavaleru Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 mah...eu am reusit de vreo 4 ori sa demontez/montez bujiile fara sa dau nimic jos. am folosit cheile din dotarea motoretei. primele 2 ori a fost mai greu, dupa aia, le schimbam in 5 minute... cand ai drum prin buc? imi imprumuti si mie cheia ta magica? a mea nu a venit cu trusa de scule. PS poti achizitiona de udneva trusa de scule de la TDM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Uite ca revin si eu cu postari pe aici. Am tdm, Galben `97 40.000 km. Arata frumos de tot, da nu e fara belele, fluiera/huruie a 3-a tare, sapt. asta/viitoare la inceput am numere, o duc la spalatorie, mecanic, revin cu poze si detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Uite ca revin si eu cu postari pe aici.Am tdm, Galben `97 40.000 km. Arata frumos de tot, da nu e fara belele, fluiera/huruie a 3-a tare, sapt. asta/viitoare la inceput am numere, o duc la spalatorie, mecanic, revin cu poze si detalii. sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alfa Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Uite ca revin si eu cu postari pe aici.Am tdm, Galben `97 40.000 km. Arata frumos de tot, da nu e fara belele, fluiera/huruie a 3-a tare, sapt. asta/viitoare la inceput am numere, o duc la spalatorie, mecanic, revin cu poze si detalii. ...si am uitat dupa ce am vorbit cu tine la telefon, schimba uleiul urgent!!..si filtru!!...bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 multumesc de telefon, am sa incerc intocmai cum ai zis. e proaspat schimbat si uleiu si filtru . 20w-50 e in el mineral. (sper sa nu mint) am cutia de castrol goala acas (sau o ramas la vanzator da pot sa il intreb). in orice caz, la proba ori am sarit peste viteza a 3-a , sau si mai probabil NO FACUT ASA. a inceput vineri dimineata cand am fost cu ea la RAR. si m-am dus 1.2.4 pana acolo si inapoi ... cand vin numerele merg cu ea la doctor, si probabil urmeaza schimbat tot ce e spurcat, si in functie de devizu estimativ ma pun la masa rotunda cu vanzatoru`pentru solutii. daca tot am intrat cu stangu` in grupu tdm`istilor, macar sa fie drumu` lung >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Uite ca revin si eu cu postari pe aici.Am tdm, Galben `97 40.000 km. Arata frumos de tot, da nu e fara belele, fluiera/huruie a 3-a tare, sapt. asta/viitoare la inceput am numere, o duc la spalatorie, mecanic, revin cu poze si detalii. hai sa-ti traiasca, aia galbena mi se pare cea mai misto la culoare. Treapta a 3-a e buba de model, vezi ca am si eu un post mai inainte pe aceeasi tema. Sub 3000 suiera, dar nu cred ca e vreun bai. Probabil o sa-ti haleasca si ulei si o sa-ti troncane schimbatorul, asa e ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 `tuti postu` tau cum de mio scapat ... mie sub vreo 4500 imi suiera, da nu mi se pare ok , adica ca si chestie cu care poti trai bine mersi , tre luate masuri. in rest ... cloncanitu cutiei e efect pozitiv la mine... si ulei nu prea papa la cum arata si se simte motoru ... acu mai ramane de vazut proba contrarie la kilometri ... oricum ... e eftin mineralu` macar si noo si la mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) m-am gindit ca la tine o sa suiere la ture mai multe, nu de alta, da taoistii astia cintaresc singuri cit mine cu pasager si cu bagaje Si la mine suiera mai urat cind e greutatea mai mare. Banuiesc ca o sa ai de lucru si cu suspensiile sa le mai intaresti nitel ca sa nu dai cu evacuarea de asfalt la fiecare groapa. Aia cu uleiul n-ai ce sa simti, ca nu iese in esapament, se duce direct in Nirvana Da' totusi ar fi bine sa tii ochiul frecvent pe fereastra de ulei "just in case" pina te lamuresti cit haleste. Editat Iunie 9, 2008 de fuchsia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 nu m-am dat invatat, ci m-am manifestat nutrirea sperantei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Eu cu "blonda" in...natura:) Poza e de ieri,nu m-am putut abtine sa nu o postez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Eu cu "blonda" in...natura:)Poza e de ieri,nu m-am putut abtine sa nu o postez... ce blonda buna abia astept sa-mi scot si eu calu (blackie) la pascut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 propuneri de nume pentru a mea ? cuvantu final tot pasagera` principala l`o avea ... da nah , sa ma pot si io orienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 propuneri de nume pentru a mea ? cuvantu final tot pasagera` principala l`o avea ... da nah , sa ma pot si io orienta. yellow shark yellow shark sau goldie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 yellow shark sau goldie Eu am tot avut probleme cu a mea dupa ce am luat-o asa ca de lehamite am poreclit-o..."Hepatita". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Eu am tot avut probleme cu a mea dupa ce am luat-o asa ca de lehamite am poreclit-o..."Hepatita". ha ha ha foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 cand ai drum prin buc? imi imprumuti si mie cheia ta magica? a mea nu a venit cu trusa de scule. PS poti achizitiona de udneva trusa de scule de la TDM? aici: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:PIC&ih=019 ca idee, sa nu te bagi, ca licitez eu pe ea ptr tine, sau daca nu, ptr altcineva... @ishmael-sa o pastrezi sanatos...sa ai parte de ea. astept parerea ta despre comportamentul ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) pusca trusa de 3vd cu aia de 4tx ? ca daca da, o vreau eu , sa zici un pret total pana la mine la poarta (asa dupa nasu` tau) mersi de urare, acushica intra dosaru si ies cu ea pe shosea Editat Iunie 11, 2008 de ishmael Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 da, am aceleasi scule in trusa la TX-u meu. Patentu ala saracu e la misto, nu stiu care e treaba cu el e facut dintr-o tabla ordinara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 coxule , ramane valabila treaba , da un cost estimativ si scrie-ma pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) aici: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:PIC&ih=019 ca idee, sa nu te bagi, ca licitez eu pe ea ptr tine, sau daca nu, ptr altcineva... @ishmael-sa o pastrezi sanatos...sa ai parte de ea. astept parerea ta despre comportamentul ei... 7.5 euro e pretul la care o achizitionezi? ca vad acolo un pret fix daca ala e atunci gata o iau. si cu tot cu transport si aia e. ms PS stia ca am tradus ce scria acolo. deci maxim 20Euroi dau pe ea Editat Iunie 11, 2008 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 eu dau vreo 50 ron daca iese cu tot cu fulgi. (ia 2 in cazu asta, si mie una) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 nu este pret fix. acum, in momentul asta am preluat licitatia. am pus maxim 15 euro. dar in 4 ore poate sa ma depaseasca un disperat. trusa este f utila daca este completa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 nu este pret fix. acum, in momentul asta am preluat licitatia. am pus maxim 15 euro. dar in 4 ore poate sa ma depaseasca un disperat. trusa este f utila daca este completa... eu mai mult de 20E nu sunt dispus sa dau pe ea ca mai sare si cu taxele de expediere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 s-a dat cu 21.53 euro. nu face...nu am mai continuat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 daca se mai iveste , ramanem pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate