shogard Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Pe cei interesati, ii pot ajuta cu un manual de DRZ (S & E & SM). Te rog daca mai ai un manual trimite-mi-l si mie. Multumesc anticipat. Tocmai mi-am luat un DRZ (am deja un naked) de care sunt f.f.f. incantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 cine stie o sursa buna si sigura de piese si consumabile pentru DRZ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 cine stie o sursa buna si sigura de piese si consumabile pentru DRZ? motor team, dealer suzuki, pe bd timisoara in buc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 motor team, dealer suzuki, pe bd timisoara in buc... cough cough... faza cea mai tare cu ei a fost cand am mers cu un amic sa se uite la VStrom de 650 anul trecut... se intampla prin august daca nu ma insel si i s-a zis ca daca se hotaraste sa-l ia, s-o faca repede ca ei intra in concediu peste o saptamana pana la sfarsitul lui septembrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Noroc, fratilor! Proaspata achizitie DRZ si sunt foarte multumit! Ceva impresii gasiti aici: /index.php?showtopic=574757 Numai bine si pe curand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Sa o stapanesti sanatos . Cat ai dat pe ea? Ce an? Cate kile "ai slabit-o"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Eu am de aproape de 2 ani Drz 400 S, si sunt supermultumit, mai ales de intretinere. Treaba ca nu tare bun off road nu este adevarat, eu si sar cu el, ma duc fara mila pe oriunde, consuma putin (max 6,5%). Probleme am avut doar cu ce am stricat eu si anume: spart radiator dreapta si esapament rupt de 2 ori ca era ceva mai mult de supermoto, acum am achizionat unul original. Mi-ar place sa am si kickstarter deoarece am ramas deja fara baterie. Intetionez sa modific si eu putin transmisia la 14 cu 47, sa-i pun un rezervor din plastic si sa-l inmatriculez deoarece in Ungaria a fost inmatriculat. Prefer sa-l tin pe asta decat sa-mi i-au unul mai puternic gen KTM pe care sa-l tot repar si sa tot bag bani, vorbesc din experienta deoarece mai si repar la ele dar am detinut deja cateva(rmz 450, crf 450, cr 125/250, huski te 350, dt 125, exc 300). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 tu esti cel din ultima poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Da eu sunt. Cand am facut poza respectiva mi-am spart radiatorul si a trebuit s-o las acolo doua zile la 70 km de casa singura in padure, pana m-am dus s-o recuperez. Am luat cu mine o cutie de poxipol i-am carpit radiatorul pana am ajuns acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Baieti, are cineva de vanzare un set de scarite de pasager pt drz? Nu numai pe ce pui piciorul, si ce se prinde pe cele 2 gauri din cadru.. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 schimb cu drz 400 astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Cumpar DRZ 400 S. Trimiteti-mi oferta pe PM. Multumesc Mesaj completat Cumpar DRZ 400 S.Trimiteti-mi oferta pe PM. Multumesc Anuntul nu mai este valabil. Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Salutare Caut DRZ 400 S (E) inmatriculat Rog ofertele PM Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 schimb Dominator NX650 cu DR-Z400S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 eu vand un drz bun si ieftin, e pacat de el ca sta degeaba, nu-l vrea nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 eu vand un drz bun si ieftin, e pacat de el ca sta degeaba, nu-l vrea nimeni? Ti-am trimis un PM dar nu ai raspuns Mesaj completat Salutare Caut DRZ 400 S (E) inmatriculat Rog ofertele PM Numai bine Caut jante complete pentru DRZ 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Vind un set nou de cauciucuri mixte pentru DRZ 400 S (cauciucurile originale)? /index.php?...p;#entry2476036 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Eu mi-am desfacut DRZ-ul dupa doi ani de folosinta. Sunt foarte multumit de cum se prezinta motorul, i-am schimbat doar semeringurile la supape in ciuda faptului ca are deja 30000 km. Probleme am cu suspensia spate unde am gasit praf toti rulmentii articulatiilor. Voi mai vopsi cadrul unde este zgariat si sper ca anul asta sa-l si inmatriculez. Dupa parerea este o motocicleta foarte fiabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 (editat) ca omu' fara bani pt mai multe motocilete deodata iaca mi-o iau pe a ii-a noua si pe a vi-a pe mana.am cautat si nu exista alta mai pe placul meu. on topic vorbesc. Editat Martie 25, 2011 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 drz-ul din trupa noastra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 drz-ul din trupa noastra.. acuma nu ca sa va supar sau sa fac pe desteptu' dar: motorul iesea si singur de acolo. putina tehnica, putin balans, putina greutate pe roata din spate etc. voi inca probabil nu ati descoperit dar daca turezi si sapi cu roata suficient de adanc in noroi pana la urma dai de asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 acuma nu ca sa va supar sau sa fac pe desteptu' dar:motorul iesea si singur de acolo. putina tehnica, putin balans, putina greutate pe roata din spate etc. voi inca probabil nu ati descoperit dar daca turezi si sapi cu roata suficient de adanc in noroi pana la urma dai de asfalt... nu te-ai prins man!! e D.R.Z..s-a kinuit mult si cineva trebuia sa dea si berea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 nu te-ai prins man!! e D.R.Z..s-a kinuit mult si cineva trebuia sa dea si berea.. pai n-am zis nimic cu rautate, dar m-am obisnuit ca pe aici sa se considere ca exista ktm si alte motociclete, printre care si drz. ps. eu am doua drz400e si stiu ce poate motoru' ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) drz-ul din trupa noastra.. Dan era asa de obosit ca nu mai putea nici sta pe motor in mers. Asa ca ce a zis? "- O dau de garduri, zic ca m-am impotmolit, ma asez pe sa si ma trag baietii astia!" ) ) Lasind gluma deoparte, mi se pare mie sau avea niste gume de numa-numa? Editat Martie 29, 2011 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 nu conteaza gumele, nu conteaza tehnica. motocicleta nu e buna. alte marci cu priza la public treceau pe pilot automat si iesau singure....chiar si roti de sm daca aveau si noriou era de 2 ori mai adanc tot ieseau. serios in situatia prezentata ce altceva in afara de calitatea pneurilor mai conteaza? ai nevoie de suspensii ultra? ai nevoie de o ciclistica aparte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate