best_biker09 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 cumpar sha pentru minsk....am inteles ca se potriveste si de la mz..... daca are cineva rog sa ma anunte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 un rezervor de jawa 125 gasesc si eu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 cumpar motor+cutie viteze+grup cardanic pt bmw r25/36 a.f.1955 cumpar motor+c.v. pt nipru 650 a.f. 1978 toate acestea mi-au fost furate in urma cu 2-3 luni in timp ce erau demontate pt reconditionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 un carburator de jawa 125 sau unu care sa se potriveasca are careva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ti-am dat PM cumpar motor+cutie viteze+grup cardanic pt bmw r25/36 a.f.1955 cumpar motor+c.v. pt nipru 650 a.f. 1978 toate acestea mi-au fost furate in urma cu 2-3 luni in timp ce erau demontate pt reconditionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 ti-am dat PMcumpar motor+cutie viteze+grup cardanic pt bmw r25/36 a.f.1955 cumpar motor+c.v. pt nipru 650 a.f. 1978 toate acestea mi-au fost furate in urma cu 2-3 luni in timp ce erau demontate pt reconditionare caut cric central de voshod ! sau o schema ca am sudor bun si il face! va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Eu am comandat cric central nou la un service de "comuniste" din TM. Aveam doua variante: din metal sau din aluminiu. Patronul mi-a recomandat ultima varianta, spunea ca nu troncane. Am inteles ce e putin mai scump decat primul (stiu doar ca cel de Al e 60 ron), dar este echiparea de la ultimul model produs. Tot aici am comandat si burdufuri originale de Voshod. Se pare ca voi avea piesele la cateva zile dupa Pastele ortodox. Daca esti interesat da-mi p.m. sau continuam discutia pe topicul "voshodistilor". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Eu am comandat cric central nou la un service de "comuniste" din TM. Aveam doua variante: din metal sau din aluminiu. Patronul mi-a recomandat ultima varianta, spunea ca nu troncane. Am inteles ce e putin mai scump decat primul (stiu doar ca cel de Al e 60 ron), dar este echiparea de la ultimul model produs. Tot aici am comandat si burdufuri originale de Voshod. Se pare ca voi avea piesele la cateva zile dupa Pastele ortodox. Daca esti interesat da-mi p.m. sau continuam discutia pe topicul "voshodistilor". no , foarte bine ca ai comandat de aluminiu , si nu te-ai riscat sa iei unul de metal!Alea de metal , pe langa faptul ca troncane , mai atrag si fulgerele!Totusi cele mai grozave sunt cele din "împătrunzytium", un fel de material intre metal, aluminiu,si lemnul de carpăn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Iar ai aparut tu cu aberatiile tale. Ma plictisesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Ceva hormoni în plus? @Drobu, las-o si tu mai usor cu arinu si carpenu de pe fiecare topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Eu am comandat cric central nou la un service de "comuniste" din TM. Aveam doua variante: din metal sau din aluminiu. Patronul mi-a recomandat ultima varianta, spunea ca nu troncane. Am inteles ce e putin mai scump decat primul (stiu doar ca cel de Al e 60 ron), dar este echiparea de la ultimul model produs. Tot aici am comandat si burdufuri originale de Voshod. Se pare ca voi avea piesele la cateva zile dupa Pastele ortodox. Daca esti interesat da-mi p.m. sau continuam discutia pe topicul "voshodistilor". ok ! ms de sfat! astept sa vad ce primesti tu si ma mai interesez si eu intre timp de cricul din aluminiu(rezistenta etc)! vorbim mai multe la voshodisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Iar ai aparut tu cu aberatiile tale. Ma plictisesti... Ia sama la ce zici ca ti-a zis-o bine . Aplauze XXXXXXXXXXXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) ...din metal sau din aluminiu... ...oooooof Doamne! Iar ai aparut tu cu aberatiile tale. Ma plictisesti... ..ti-a atras atentia c-ai luato razna! ...si culmea, te mai si superi Editat Aprilie 13, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Ceva hormoni în plus?@Drobu, las-o si tu mai usor cu arinu si carpenu de pe fiecare topic. ...draga Mihai , mi-a scapat! am eu o slabiciune pe userul cu pricina , de cand visa el cardane , si se umezea la gandul lor , asa ca si-a luat pseudonimul ...care acum nu mai pusca nicicum cu lantzul oloios de voshod... Dar tu trebuie sa ai mare grija , pentru ca unii , din aceiasi categorie de greutate ca si cel de mai sus, au hotarat sa se uneasca , sa fie mai multi si mai curajosi , si sa te ...citez:" dea pe razatoare ca si pe branza"! ...binenteles , se poate sterge 'postul', posteritatea nu are de ce sa-si aminteasca aberatiile ....oricui ar fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 @drobu Pe un prost ca tine pot sa-l ocolesc sau sa-l ignor. Pe forum se poate varianta a 2 a. Asa voi face in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 @drobuPe un prost ca tine pot sa-l ocolesc sau sa-l ignor. Pe forum se poate varianta a 2 a. Asa voi face in continuare. Coane, îl cunoÂşti pe drobu? AÂşa, de curiozitate... Eu da, Âşi pot să-ți spun că ai cam sărit calul, dar chiar n-are rost să mă fac avocatul cuiva. Pot să-ți recomand să eviți tot forumul ăsta, dar nici asta nu e obligatoriu. Cînd o să afli că aluminiul ESTE un metal, să nu te miri, că rămîi aÂşa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Se pare ca pot discuta cu tine, chiar daca suntem putin off topic. Incep cu sfarsitul. Imi asum greseala cu "metalul". Cand am scris ma gandeam la "fier", care e un metal feros, spre deosebire de Al care e un metal neferos. In clasa a 9 a am facut si disciplina Studiul Metalelor (diagrame, combinatii). Asa ca stai linistit, nu sunt chiar pe langa. A fost o lipsa de atentie din partea mea, pentru care imi cer scuze. Pe drobu nu doresc sa-l cunosc mai mult pentru ca nu am de ce. Se considera miezu', am mai citit si alte postari ale lui, care nu se refereau la mine. Nimic nou sub soare. Cu "stilul" lui, de pe alte forumuri (auto) ar fi "zburat" demult. Pe acest forum vina cea mai mare nu o are el ci moderatorii, ca ii tolereaza flame-urile. Se ajunge astfel la discutii neprincipiale. In consecinta, nu vad de ce eu ar trebui sa nu mai postez pe forum si nu el. Cine pe cine ataca ? Oricum, daca e asa de "aspru" de ce trebuie sa fii tu avocatul lui ? Pentru ca, de facto, chiar asta esti, cu toate ca tu sustii ca nu doresti asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 are cineva furca de jawa ts in stare buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 cumpar, pentru IJ, pedala frana + cric central. Dati PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 baietiiiii am nevoie de ajutorrrr imi trebuie tija aia(tot ansamblul respectiv) care se prinde de pedala de frana si imprima miscarea spre tamburul spate are cineva????rog ajutor ! pt ij p5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ...de ce trebuie sa fii tu avocatul lui ? ... Sefu' ai o problema(si nu intelegi)! ..drobu n-are nevoie de avocat! El "te face" delicat, subtil(in stilul lui), iar tu nefiind in stare de mai mult... macar evita din bun simt pt ceilalti, raspunsurile de badaran!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 are cineva furca de jawa ts in stare buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Userul @cardanu are 10 zile de pauza pentru injurii. Restul, linistiti-va. Chiar nu am chef de melitie si pe forum. Editat Aprilie 14, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Userul @cardanu are 10 zile de pauza pentru injurii. Restul, linistiti-va. Chiar nu am chef de melitie si pe forum. Pai daca omu a luat 10 zile provocat de pamfletar si de corul lui renumit atunci e de plecat prin vaioage.In tarisoara asta mai e unul care a ajuns nasol din cauza gurii.Si langa aia trei care joaca table ar mai fi un loc si pentru marele cititor din abecedarele comunistelor de care eu m-am cam multumit.Asa era corect.Este extraordinar cum turma sare la gatul victimei pamfletarului nostru.Cine are timp poate verifica ca(fara virgula)e o gasca care(tot la fel)ne controleaza pe toti si ne umbla la falci pe rand.Condusi de pamfletar(sau dusi)oamenii au impresia ca le apartine coltul comunistelor si ca l-ar putea cumpara,ca gigi.Refuz sa cred ca motociclistii pot fi dusi de nas ,precum soferii.Refuz sa cred ca exista francmasoni intre motociclistii de epoca.Sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Cumpar cauciucele de pe rezervor ural!....ca cel din poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate