Rocknroll Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Salut. Daca este functional ma inscriu la ceas. Multumesc. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 (editat) te-ai apucat de strans fiare vechi? daca e pentru ce cred eu, cauta si alta marca! Nu cred ca banui ce nebunii imi trec prin cap... . Daca nu gasesc pe aici am gasit o metoda sa fac ce vreau din tabla de 1 mm. Editat Octombrie 6, 2010 de lucyfire_legion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Salut. Daca este functional ma inscriu la ceas. Multumesc. Numai bine. Este functional......Si daca esti hotarat si il vrei da-mi un pm si vb.....SALUT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinnuta Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Donez piese motor de VW broasca 1960-1963.....Diverse componente de motor!!! axa cu came o mai ai? pune te rog o poza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker.Metall Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Cumpar segmenti de Mobra,noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Nu cred ca banui ce nebunii imi trec prin cap... .Daca nu gasesc pe aici am gasit o metoda sa fac ce vreau din tabla de 1 mm. lumineaza-ma! ca la Dnepra nu cred sa-l pui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Omu' vrea , probabil , sa-si faca far la mobra sau....coburi sau.....casca ?!?! Mai intai trebuieste patentata "chestia" si apoi se poate afla ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 camera de mobra anyone? sau daca nu stiti unde pot sa gasesc una ? sau macar marimea? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 caut set de sei pentru simson sport daca are cineva disponibile , puneti poze si un pret deasemenea caut carburator, stop spate, ghidon (din 2 piese) si aripi fata spate (doar in stare buna, neindoite, sudate) pt MZ es 175 gat de lup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Caut si eu un arc , pentru a reface 2 arcuri pentru amortizarea socului la revenirea amortizorului din furca de hoinar, , ale mele sunt rupte amandoua, asa ca am nevoie de un arc cu 7-8 spire pe care sa-l tai in doua . Dimensiunule sunt urmatoarele : Diametrul exterior - 3,5 - 3,6 cm Diametrul interior - 2,8 cm Grosimea spirei - 2 mm Arc_furca_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 axa cu came o mai ai? pune te rog o poza ! Este......Poza vezi ca e link la donatii!!! Mesaj completat Cumpar URAL M72 In stare BUNA de FUNCTIONARE!!!!BUCURESTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 cumpar capac transmisie plus capac aprindere si alternator de ural model vechi, nul stiu nici eu exact modelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Salutare! Are cineva capacul(carcasa) de vine peste ambreiaj pentru planeta 1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 caut capacul cutiei de scule pentru Simson SR2 , si capacele laterale pentru carburator( sunt bune si cele de carpati). si un stop ar fi bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Salutare! Are cineva capacul(carcasa) de vine peste ambreiaj pentru planeta 1? Planeta 1, adica '56? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Planeta 1, adica '56? dap;ala e! vine pe partea dreapta a motorului ce acopera mecanismul de ambreiaj si aprinderea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 dap;ala e! vine pe partea dreapta a motorului ce acopera mecanismul de ambreiaj si aprinderea! De pe ambreiaj am;asta nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Are cineva capac motor dreapta de MZ ES 250 ? Stie cineva de un atas de vanzare ( MZ daca se poate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Stie cineva de un atas de vanzare ( MZ daca se poate) Am eu un atas;de IJ. /index.php?...t&p=2637441 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 De pe ambreiaj am;asta nu. am inteles! ia zi s-a dat aripa aia cromata?!? de o ai si pe clasic car forum parca postata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 am inteles! ia zi s-a dat aripa aia cromata?!? de o ai si pe clasic car forum parca postata... Inca o am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Inca o am. si care mai ii pretul la ea? e interesanta cum arata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Are cineva capac motor dreapta de MZ ES 250 ? ... Am eu, contactează-mă pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Salve,prieteni!Roata asta e pe 19 si are pazeci de spitisoare(comparabila cu rusestile).Stie cineva carei trotinete(sau atas) ii apartine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Styx Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 salut, caut si eu o sa de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate