Amendatu` Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 (editat) ma poate ajuta si pe mine cu 2 saboti (catei) de la axul schimbatorului de viteza pentru o planeta 5 (am pus anuntul si la topicul de ij-uri).sabotii arata cam asa : Editat Iulie 19, 2012 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 carburatorul mic din poza la ce se potriveste?merge la un motor de mobra? Nu merge, e cu flansa,cred ca e de Carpati sau Simsoneta. ok,zi si un pret,ca-l vreau Pt ca-l vrei fa tu pretul,sunt sigur ca vei aprecia corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Ai apucat sa masori pistonul? Cu scuzele de intarziere, am masurat pistonul. Are 58 mm. N are segmenti. Are boltul, n are colivia cu bile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CD2000 Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Salut, am nevoie de o camera pentru roata din fata la CZ 250 '80. Am ramas pe pana si fiindca se desumflase prea mult s-a rupt ventilul. Ma poate ajuta cineva! respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Salut. Caut far mz rt 125 in buna stare . Astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Caut carburator original pentru Carpati. respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 cumpar aprindere gotronic. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 hell-o! caut frana fatza cu tot cu ansamblu pentru ij planeta 5.cine are si poate sa ma ajute sa dea un pm.stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 (editat) cumpar aprindere gotronic. multumesc ia legatura cu gotronic.activeaza si el pe forum. /index.php?/topic/196438-aprinderea-electronica/ e simplu Editat Iulie 26, 2012 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Caut carburator original pentru Carpati. respecte Am unul de mobra în stare foarte buna + unul de piese. Le fac și poze dacă te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacalu Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 (editat) Caut cilindru+piston jawa 350 TS sau piston cota 2 (58,50mm) second hand !! Valabil P.S. Merci dorucioby, dar e mic pistonul Editat Iulie 27, 2012 de sacalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Caut carburator original pentru Carpati. respecte Ia vezi,asta ar fi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 hell-o! caut frana fatza cu tot cu ansamblu pentru ij planeta 5.cine are si poate sa ma ajute sa dea un pm.stima! salut pun pozele aici ca pe pm nu am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Ij-ul lui are frana pe disc (a uitat sa specifice). Urechiati-l care puteti ca nu a zis ce fel de sistem de franare ii trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 salut pun pozele aici ca pe pm nu am reusit Iertate-mi fie pacatele dar am uitat sa specific ca ij-ul e ara frana pe disc si imi trebuie partea de sus de pe ghidon care apesi cu mana. MEA CULPA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Iertate-mi fie pacatele dar am uitat sa specific ca ij-ul e ara frana pe disc si imi trebuie partea de sus de pe ghidon care apesi cu mana. MEA CULPA! asta sa fie problema,bafta sa gasesti ce-ti trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Daca nu tii neaparat la pompa originala, poti lua una de scuter, din targ. Costa 20-40 de lei. Un prieten a avut IJ cu frana pe disc si cu pompa chinezeasca frana tinea mult mai bine; probabil pompa veche avea uzura mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Confirm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Salut. Am nevoie de o platina, de preferabil noua (platesc pretul cerut in limita bunului simt) e de mobra. Caut roata spate mz125 rt3 (aluminiu) coroana sa fie buna. (platesc pretul cerut in limita bunului simt) multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielzmfr Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Salut. Am nevoie de o platina, de preferabil noua (platesc pretul cerut in limita bunului simt) e de mobra. Caut roata spate mz125 rt3 (aluminiu) coroana sa fie buna. (platesc pretul cerut in limita bunului simt) multumesc anticipat. Am eu un platou complet de Mobra Hoinar(platina originala). E gratuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 multumesc danielzmfr .... piesele au sosit ieri. iar in seara aceasta am rezolvat problema. multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 (editat) multumesc danielzmfr .... piesele au sosit ieri. iar in seara aceasta am rezolvat problema. multumesc mult. Salut am o pereche de roti de aluminiu (complecte inclusiv cauciuc f bun etc) eu am platit 300lei pe ele. Daca te intereseza da-mi un mesaj pe mess sa iti pot da poze cu ce am ,sa vezi daca te intereseza sau nu. 0744835877 e nr meu daca vrei sa pove mai multe. mai am si alte piese de rt daca mai ai nevoie Editat August 5, 2012 de sorinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 caut urgent camera pe 19". sorinmoto posteaza te rog poze cu rotile...ma intereseaza starea cuplajul rotii din spate.. si toate piesele ce le detii. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Caut pentru un mz rt : chilometraj,eventual far cu chilometraj ,lampa spate, cablu de chilometraj, claxon, axul de la schimbatorul de viteze... toate la preturi decente foto si info pe pm...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacalu Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Caut cilindru+piston jawa 350 TS sau piston cota 2 (58,50mm) sau 2 bucati piston+segment cota 3 si set de garnituri cilindru, chiuloasa. Chiar nu are nimeni asa ceva? ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate