marina8282 Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Cumpar caburator de Mobra 50 in stare buna. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Nu te supara dar cred ca nu ai piese defecte ci niscaiva reglaje de pus la punct.Zic asta la prima vedere.Imi inchipui ca are aceeasi cutie de viteze ca si Mobra.Dca da este valabila afirmatia precedenta,daca nu atunci tre sa sap in motorul meu de Hoinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 are cineva o flansa de admisie intre carburator si cilindru de planeta 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Baieti, am nevoie de un robinet pentru rezervor de Cz - 175. Cineva ? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Robinet iti dau io, dar cred ca trebuie sa-ti procuri garnitura pentru el, fiindca nu inchide bine. Lasa-mi o adresa completa, inclusiv cod si numar de telefon si ti-l trimit moka! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN GOAGA Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 salut o sea de moto tula ma intreseaza si daca se poate pune pe tula aprindere electronica daca da de unde o iau tel 0740007239 sau hoinaru75@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Va multumesc frumos domnule Ivan Am cautat mai peste tot acest robinet fara rezultat chiar impreuna cu colegul nostru ''nime'n drum'' care a dorit sa ma ajute.Mi-am cumparat un Cz 450 - 1961 iar batranul a desfacut de pe el robinetul ca sa si-l opreasca. Chiar vroiam sa va intreb acest lucru direct pe dvs.Lucian de la Brasov mi-a sugerat sa va contactez (e baiat bun). 0726 26 83 18 - Adi. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) Baieti, am nevoie de un robinet pentru rezervor de Cz - 175.Cineva ? ... o idee ...intreaba ce filet au astea, poate e vreo unu' sa se potriveasca, http://www.piesescutere.com/catalog?q=robinet sau la motor-line tg.mures....au piese de jawa. 0747.106.860 pt garnitura....am incercat din : piele, pluta, diverse calitati de cauciuc....ori nu etansaza si curge....ori se umfla...de nu mai curge Editat Ianuarie 23, 2013 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Salut Calin robinetul trebuie sa se infileteze in interiorul rezervorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Pentru garnitura de robinet de benzina exista cauciuc SPECIAL , care este rezistent la benzina si nu se umfla/deformeaza. Si eu am incercat piele, pluta , cauciuc normal , dar s-au distrus in scurt timp. Pielea era cat de cat ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Salut, caut distantierul de plastic (cred) ce vine intre ceasul chilometraj si far, de la carpati fara de care nu pot monta cablul pentru chilometraj si eventual ornamentele ce acopera carburatorul Pun o poza cu ce ma intereseaza. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) Ornamentul de plastic dintre ceasul de kilometraj si carcasa farului nu a existat pe motoreta (pentru a nu aparea uzura la invelisul cablului de kilometraj se monta o "garnitura" - ce era fixata pe carcasa farului - prin care trecea cablul). Fabrica (din cate stiu eu) nu a montat asa ceva pe motoreta. Spor la reconditionat ! daca am discutat treaba cu cadru atas pe messenger,azi.de ce trebuie sa postez si aici pe forum? iti zic si a 11-pe oara.nu e de vanzare doar cadru.tot atasul daca vrei dar la pretul discutat.. sti ce? faza aia cu rezervorul de M72,pe care ai vrut sa o dai la schimb pt" doar cadru de atas" a fost cea mai caraghioasa miscare de a ta.nu inteleg de ce insisti. Daca , tie , suma de 340 RON (cu care s-a vandut rezervorul) nu ti se pare destul de mare doar pentru un cadru de atas inseamna ca nu vei reusi niciodata sa vinzi ceva pe forumul asta. Spor la chitre ! (pardon ....la nipre) Editat Ianuarie 26, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) PS. LOLO :iar o luam de la capat! deci... nu! nici suma de 340 de ron nu mi se pare destul de mare,pt doar cadru de atas.iti mai zic a 12-a oara: nu o dau separat. "tu esti batman" ? acuma ,ca am si vopsit .... e mult mai scump.nu am poza cu barca,sa vezi cum a iesit..... daca tot e vorba de rezervoare de M72...are de vanzare "bach" de pe forum.mult mai ieftin.in ungaria este unu (un fel de GASPAR VASILE ),care tot cu adusu pieselor se ocupa,are si el rezervoare noi de M72 replica .dar e identic.sau nu? Editat Ianuarie 27, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 lolo am eu un atas de jupiter 3,modelul cu 2 cilindri .la 100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Salut Calin robinetul trebuie sa se infileteze in interiorul rezervorului. am dat site-ul cu piese de scuter ca sa iesi mai ieftin...o reductie si gata. sau ....original....taiwan la cei de la tg. mures ai incercat? acum ceva vreme am luat de la ei....tot taiwan http://www.jawashop.com/Detail/10774 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 lolo am eu un atas de jupiter 3,modelul cu 2 cilindri .la 100 ron ai poza? poate am un client.tot din cluj.bine inteles,daca "domnu LOLO "nu il vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 va salut.are careva de vanzare ceva casca nazy?poze&pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 va salut.are careva de vanzare ceva casca nazy?poze&pret. http://www.okazii.ro/echipament-moto-casti/casca-moto-nazi-nazy-chopper-neamt-negru-mat-a122384926 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 va salut.are careva de vanzare ceva casca nazy?poze&pret. Salve! M-am uitat prin micutul garajel,stiam ca mai am ceva casti germane. Din pacate,fara sa realizez,am ramas doar cu cele sparte. Oricum,la prima iesire in teren voi incerca sa-mi refac stocul de casti WW2. Pun poze cu 2 casti germane obosite,care ar putea fi refacute, cu putin entuziasm. Oricum,iarna e pe sfarsite! Numai bine! Foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strmbu Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Interesanta provocare. Cred ca o sa va interpelez in PM, poate punem ceva in miscare. Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 schimb casca nazy cu sea single de ij56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Caut rezervor ural m72!Vanzatorul trebuie sa trimita pachetul cu piesa,in Bulgaria si sa accepte plata prin PayPal!Contact pe pm sau la telefonul 0728024129-orange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 are "bach" de M72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Salve! M-am uitat prin micutul garajel,stiam ca mai am ceva casti germane. Din pacate,fara sa realizez,am ramas doar cu cele sparte. Oricum,la prima iesire in teren voi incerca sa-mi refac stocul de casti WW2. Pun poze cu 2 casti germane obosite,care ar putea fi refacute, cu putin entuziasm. Oricum,iarna e pe sfarsite! Numai bine! Foto. Mda .mersi .pentru astea trebuie sa am si timp sa le refac .din pacate stau foarte rau cu timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 va salut.are careva de vanzare ceva casca nazy?poze&pret. /index.php?/topic/195522-bursa-locala/page-297&do=findComment&comment=3334479 Daca vrei sa semene doar a casca nazy.......e din cluj, nu chiar nazy..... da' e mult mai usoara. .... pe a unui amic , scria in interior ..... "se poarta pe propria raspundere". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate