Jump to content

SMAEB - ziua a doua. Oameni si motociclete.


l.u.v

Admin
 • Content Count

  9,951
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by l.u.v

 1. Da, am avut noroc mare! Omul se lasa de motociclism si nici macar nu pusese anunt de vanzare. Am intrat intamplator pe FB pe grup unde cineva intreba ce casca sa isi cumpere la 1000 ron, omul i-a spus de Neotec II si toti au crezut ca este o gluma. Toti in afara de mine , care mai cred in Mos Craciun. I-am dat un mesaj si astfel am ajuns sa cumpar asa ceva la pretul asta!
 2. Am cumpărat viziera și pinlock la ea, acum este ca si noua. Aerisiri foarte bune, etanșare deasemenea la înălțime. Pe lângă forma și design, îmi place foarte mult cum este integrat in casca sistemul Sena Srl 2, aproape invizibil pe exterior. Partea mai neplăcută este ca butoanele sunt cam miniaturale și cu manusi cam bajbai după conturul lor. Muzica se aude bine și clar, volumul foarte tare, chiar și cu dopurile Alpine. Una peste alta, la 400 euro am făcut o afacere excelenta!
 3. Puțin mai sus se vorbește despre educația și civilizatia romanului. Un rand mai sus este sfătuita sa masluiasca înregistrarea și apoi sa depună filmarea la poliție. Nu ne facem bine niciodată, suntem fără viitor!
 4. Unde se poate vedea, conform regulamentului?
 5. Arunci banii degeaba. Dacă vrei sa investești în ceva cu cap cumpăra pinioanele distribuție de la Dan Cata, apoi cu încă 100 euro cumperi un cip de la John Gemi - caută-l pe Facebook și vezi review uri.
 6. Depinde de fiecare, ritmul sau etc. Intre 6 si 9 ore.
 7. Da, și eu sunt impresionat de ele. La drum lung este tot ce trebuie, merita banii cu vârf și îndesat!
 8. Și nu ne spui și unde se poate vedea, conform regulamentului bursei?
 9. Exista becuri de pozitie cu led care au rezistente si nu mai da eroare in bord.
 10. Cum spune legea --> Art.98, alin.(2), Regulament Rutier: “Copiii în varstă de până la 7 ani, dacă sunt ţinuţi în braţe, precum şi cei de până la 14 ani se transporta numai in ataşul motocicletelor.” Da mie imi place asta --> cashai treaba pe la noi in vestul salbatic in Texas, Rahan imbracat in vesta galbena. Sa-mi moara mie doi dusmani!
 11. S-ar putea să-i faci o surpriza pe care să nu o folosească. Eu as sugera sa îl întrebi, sa nu dai banii degeaba. Am încercat și eu în tinerețe un aparat electric, însă nu m-am împăcat deloc cu el. Cel mai sfânt este un Gillette clasic.
 12. Ce este simplu? Pui o intrebare despre o actiune care in legislatia romana este ilegala si te astepti sa nu comenteze nimeni pe marginea ei? Sau astepti ca lumea sa incurajeze initiative de genul si automat cei care sunt de partea cealalta a baricadei sunt automat dusmani? Este un forum, daca vrei sa controlezi raspunsurile primite fa-ti un blog si acolo ai drept de editare. Colegule, daca postarea ta nu este la misto, imi dau seama ca te deruteaza virgulele alea pe care le-am marcat cu rosu si care tin loc de paranteze. Imagineaza-ti ca in loc de virgule sunt paranteze, cred ca este mult mai usor sa intelegi corect textul legii. Cam asa.
 13. Daca ai de unde incearca Shoei Neotec II. Eu am avut doua modele mai vechi de Schuberth si recent am luat Shoei, sunt foarte incantat de ea.
 14. Ce inseamna disconfort, pozitie si incheietura mainii? Daca mai vrei sa inalti si sa tragi o idee ghidionul inspre tine exista niste inaltatoare, costa cam 100 euro.
 15. Pai a detaliat mai sus, dacă nu se înțelegeau ii retinea celuilalt permisul plus amenda. Eu nu cred în coincidente din astea, ca sa vezi, nu a simțit și nici nu avea asigurare! A făcut pe prostul și a jucat la două capete.
 16. Intre 3-500 euro este modulul si apoi se schimba ca oricare piesa. Mana de lucru inca 100.
 17. Exact asta a fost. Daca mai este ceva de editat / completat va rog sa imi spuneti. Mersi!
 18. Era in fluxul sters de la Gospodarul, l-am repus pe tapet.
 19. l.u.v

  Ofer servicii transport

  Anuntul nu mai este valabil!
×
×
 • Create New...