Jump to content

l.u.v

Admin
 • Content Count

  10,204
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by l.u.v

 1. Nu știu de ce atâtea probleme pentru că nu arată nivelul bateriei. Eu pun casca (sistem integrat Shoei Neotec II) la încărcat după fiecare tură. Bateria tine cam 8 ore la al meu, dar iau și încărcătorul la mine și când opresc să mănânc o pun la încărcat. Nu am verificat nici măcar odată nivelul de încărcare și nu vad rostul la așa ceva.
 2. Este vorba despre Emanuel - varugica pe forum. Dacă ai de unde ia și probează, poate să îți placă sau nu.
 3. Înscrisă, fiscal, unde se poate vedea? Vezi regulamentul bursei.
 4. Când spun senzație de vapor mă refer la frâne, în ideea că oprește unde vrea ea. Cel puțin asta a fost feeling ul meu, la BMW răspunsul este mult mai ferm. La tobe diferența de zgomot e foarte mare. Fiind din București ne putem vedea și face schimb, să îți dai seama de diferențe. Una peste alta, făcând comparație cu mobra mea, nu am găsit motivul pentru care aș da bani de încă o mobră ca să iau un GW cu niște minusuri evidente. Sincer, la cât de mult îmi place cum arată mobra aia, parcă îmi pare și rău că am făcut constatările astea.
 5. GW este o mobră care arată superb. Motor și cutie extrem de rafinate, confort, look. Destul de recent am mers un drum mai lung la schimb pe a unui amic și pe lângă cele menționate, sunt 2 lucruri care mi-au dat cu minus: - frânele extrem de slabe, am frânat cu fața și oprea ca trenul. Mi-a spus că trebuiesc acționate ambele, de acord, dar tot feeling ul ăla de vapor rămâne. LT ul îngheață, indiferent cum frânezi. - Tobe extrem de zgomotoase, deși erau stock. În 90 km mi-a făcut capul varza. Pe LT există riscul să adormi. Am rămas extrem de dezamăgit de aceste lucruri și nu înțeleg care e rațiunea prețului la SH atât de ridicat, dpmdv mobra nu merită banii, sub 8000 euro nu găsești.
 6. Da. ABS ul se resetează când pleci de pe loc, peste 5 km/oră. Ca să îți faci o idee, acum sunt la un amic din Tg Jiu care a avut în trecut 1200 RS, identic la mecanică cu GT ul de care discutăm. Are de câteva luni 1200 GT generația de după - 2007 - dar nu e mulțumit de cum se comportă în treptele 1 și 2, accelerația este neregulată, prea violentă și nemodulabilă. Îmi spunea aseară că dacă nu se învață cu ea o vinde și revine la GT ul vechi, aia da motocicletă perfect adaptabilă! Discutam de un om peste 40 ani, cu foarte multă experiență pe două roți.
 7. Nu știu asta. Nici nu cred că are importanță care trage mai tare. GT ul este un motor sport touring, care vine echipat de serie cu coburi integrați, ABS, parbriz electric, tempomat. Japonezele au rafinament și fiabilitate. Dar nu au ce am enumerat mai sus. Lt ul are același motor, 98 /118 cp vs 131
 8. Sunt bulletproof. Partea sensibilă este ABS ul, trebuie schimbat lichidul la 2 ani. O unitate nouă sh este în jur de 400 euro. În rest, să nu aibă joc la grup și cam aia este.
 9. Ce înseamnă că e verificată, vorbesc dpdv tehnic. Ai făcut asta tu, te pricepi? Sau ai dus-o la un mecanic? Poate să se gâtuie din mai multe cauze, alimentare, reglaje etc. În general defectele de genul se repara la garaj, nu pe forum.
 10. Nu contest. Însă mie opticianul care mi-a făcut ochelarii mi-a spus același lucru ca tipul ăla , doar apă și săpun.
 11. El și cu Ianachim sunt excepții, nu se pun.
 12. Vezi că vei zgâria lentilele dacă le ștergi cu șervețele. Chiar ieri citem un articol extrem de interesant pe tema asta: https://m.adevarul.ro/locale/ploiesti/optometrist-cea-maimare-prostie-pe-puteti-sa-stergeti-ochelarii-cu-servetele-speciale-1_5ccc6a14445219c57e36e563/index.html
 13. Salut, Dacă vrei sa vinzi te rog să citești regulamentul bursei. Dacă vrei doar să te informezi de preț trebuie mutat topicul pe aria de discuții generale.
 14. Bravo, ți-ai dat raspunsul singur. Am facut si eu 1100 km intr-o zi de la 08.00 dimineață până seara, dar am mers numai pe autostradă cu LT -ul, care oferă cel mai mare confort posibil.
 15. Sfaturi bune s-au dat. Păcat ca nu ai ținut cont de ele, sper să iți poți rezolva problema fără prea multe bătăi de cap. Interesant este că Polonia apare pe locul 3 in Europa ca importator de astfel de vehicule, dupa Lituania și Georgia. Totul despre "salvage" AICI Se pare că șansele să iți iei o teapă de la polonezi este foarte mare, după cum se spune.
 16. Exact. Se folosește apă cu amestec de săpun lichid, puse într-un fâs din ăla de geamuri. Se spreiaza peste cască / viziera / ochelari de soare, se lasă să acționeze puțin, după care se șterge cu lavete din microfibra, care nu lasă scame.
 17. Dacă respecți ce scrie în instrucțiuni referitor la curățat va rezista. Dacă începi să o ștergi cu hârtia de prin benzinării se duce repede.
 18. Asta într-o lume imaginară. În viața reală sunt mașini de 100.000 de euro cu probleme care stau prin garanții cu săptămânile.
 19. Eu m-am tot interesat pe la diverși, răspunsul este că nu există vaselină rezistentă 100% la acțiunea apei, după o vreme se albește, își pierde din proprietăți și se usucă.
 20. Localitatea unde va putea fi vazuta?
×
×
 • Create New...