Eliza Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Pentru cartea tehnica poti sa te uiti la posturile din urma e un link de unde o poti lua, numai ca e in engleza. De azi pana marti sunt la Brasov iar apoi ma gasiti la Cluj pentru detalii despre intalnire. Bun venit in familie noilor posesori asteptam sa va vedem in sei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 http://www.manualedereparatie.info/download/Suzuki-XF-650-Freewind-Service-Manual.html Tinand cont de faptul ca incepand de maine voi fi plecat prin tara cu motorul si voi avea acces la internet, va spun ca va astept la Soveja. Sa ne vedem sanatosi! tel meu 0722696827 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_beny Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Multumesc topgun pt manual Un magazin de unde pot cumpara o garnitura de chiuloasa si una dintre chiuloasa si motor unde as putea gasi ? eventual din buc (romimoto il stiu) Voi ce buji folositi/ sau se recomanda ? eu am un freewind din 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 aia dintre chiulasa si motor este chiar garnitura de chiulasa cea de deasupra ei este garnitura de capac de carter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 aveti idee de unde iau un parbriz de freewind din 98? ma intereseaza ceva mai inalt decat cel pe care il am eu.... pun si o poza. merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 aveti idee de unde iau un parbriz de freewind din 98? ma intereseaza ceva mai inalt decat cel pe care il am eu.... pun si o poza. merci anticipat MRA de la louis este bun 10006653 http://www.louis.de/_100751367cd95654c72f8101db7d40b65e/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=AC&list_total=43&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10006555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristtt5 Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 aveti idee de unde iau un parbriz de freewind din 98? ma intereseaza ceva mai inalt decat cel pe care il am eu.... pun si o poza. merci anticipat Imi plac cauciucurile de pe motor. De unde le-ai luat? Cat este una bucata? Sunt de enduro, nu? Ale mele sunt pe finish. Bafta. Sunt curios ce parere aveti de geaca asta? http://motoechipamente.ro/products.php?product=TORNADO-BEFAST Merita? Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Imi plac cauciucurile de pe motor. De unde le-ai luat? Cat este una bucata? Sunt de enduro, nu? Ale mele sunt pe finish. cauciucurile sunt de enduro si sunt luate de aici http://www.heidenau.ro/ au costat in jur de 500 ron cu tot cu camere (anul trecut in primavara) "MRA de la louis este bun 10006653 http://www.louis.de/...tnr_gr=10006555 Bafta." multumesc frumos. toate cele bune Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Cauciucurile acelea sunt K60. Mai au si k60 scout dar alea-s mai scumpe (700-750perechea fara camere) si cica tin mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Cauciucurile acelea sunt K60. Mai au si k60 scout dar alea-s mai scumpe (700-750perechea fara camere) si cica tin mai mult Motoreta abia am luat-o...cu cauciucurile care se vad.... Informatia despre tipul cauciucurilor si de unde le-a luat....am sunat fostul proprietar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 vorbeste cu topgan a lasat si telefonul mai sus cateva topicuri el a achizitionat parbriz inalt anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 vorbeste cu topgan a lasat si telefonul mai sus cateva topicuri el a achizitionat parbriz inalt anul asta merci frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristtt5 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Imi plac cauciucurile de pe motor. De unde le-ai luat? Cat este una bucata? Sunt de enduro, nu? Ale mele sunt pe finish. cauciucurile sunt de enduro si sunt luate de aici http://www.heidenau.ro/ au costat in jur de 500 ron cu tot cu camere (anul trecut in primavara) Super. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Salutare ! am asteptat pana in ultima clipa,da de imi rezolv problemele si pot sa ajung la intrunire ! Insa, nu voi putea ajunge. Abia am revenit din tura prin Europa, motorul necesita ceva mici reparatii plus ca fetita mea e bolnava si nu pot pleca weekendul acesta de acasa. Sper sa va distrati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Maine plec la Soveja unde va astept cu drag pe toti cei care puteti ajunge. Imi pare rau pentru absentii de anul asta dar speram sa se revanseze la urmatoarea intalnire. A, si tot maiane dupamiaza sper sa reusesc sa va fac o surpriza mica pe care sa o gasiti aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Eu plec din Bucuresti, vineri, in jurul orei 10. Cine mai merge ? Stabiliti un punct de intalnire prin Colentina, Voluntari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Intrebare: ce dimensiune are electroventilatorul la voi? Multam fain de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Intrebare: ce dimensiune are electroventilatorul la voi? Multam fain de ajutor! O dimensiune extrem de usor de tinut minte : zero ! Briza inlocuieste cu succes ventilatorul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Multumesc de ajutor! M-ai scutit de multa vreme pierduta cu cautari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Eu si Ducu (TopGun) am ajuns deja si am facut o harta in imagini pentru a va usura drumul. In speranta ca toti stiu sa ajunga pana la rondul de la Tisita... 1- la Tisita faceti stanga daca veniti dinspre Bucuresti sau dreapta daca veniti dinspre Adjud 2- statuia de la Tisita 3-imediat o sa vedeti o cale ferata semaforizata 4-ajungeti la Panciu si mergeti tot inainte 5-apoi ajungeti la un monument intr-o curba si imediat intrati in padurea cu serpentine 6-primul sat e Varnita 7-apoi Racoasa 8- gasiti si indicatoare 9- asfaltul este impecabil 10-ultimul sat inainte de Soveja este Campuri 11-bucurativa de peisaj 12-dar atentie si la animalele de pe carosabil 13-si ajungeti la Soveja 14-apoi intrati pe prima straduta la stanga 15-adica pe aici 16-treceti de troita din stanga si ajungeti la o fantana pe dreapta 17- apoi imediat dupa troita dreapta 18-atentie drumul e neasfaltat o mica portiune 19-daca TopGun a ajuns puteti sa o faceti si voi PS: Ultima benzinarie mai civilizata e la Panciu, celelalte sunt satesti Sunati cand va incurcati 0722 69 68 27 0745 09 08 65 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Va salut pe toti. Va rog, caut far pt. Freewind 2002. Daca aveti vre-o veste astept pm. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Eu am ajuns sanatos acasa la Craiova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Eu am ajuns sanatos acasa la Craiova. Si eu si Stefanson suntem la casele noastre. Multumiri gazdelor noastre...a fost ceva deosebit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Joi sa va auzim isprava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Fratiolor am ajuns acasa !!! Multumin Elizei si parintilor ei pentru gazduire si frumoasa aventura de care am avut parte. Afost beton,super, extra, giga, mega, tera...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate