Zer0 Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 da, era intersectie in T din ce am vazut si la o intersectie de genul asta tre sa iei curba obligatoriu. Intersectia nu e in T, ci in +. Am invatat la un liceu chiar de-acolo.. am trecut prin intersectia aia de 100 de ori. Din pacate, e o intersectie f.f. periculoasa.. nu era saptamana cand eram in liceu sa nu fi stat la terasa aia de-acolo si sa nu se auda: scaaaaaaaaart baaaang. Eu unul acolo ma asigur de 15000 de ori indiferent daca-s pe prioritate sau nu, si mai ales ca unii au obiceiul de a veni pe sensul rezervat autobuzelor sau chiar de a merge pe contrasens acolo, de a face stanga pe polona desi nu au voie, etc. O intersectie tembela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 7, 2022 Share Postat Decembrie 7, 2022 S-au implinit 18 ani de când Teo Peter a trecut neregulamentar, pe verde, prin fața unui partener strategic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Decembrie 7, 2022 Share Postat Decembrie 7, 2022 Acum 5 ore, ZaiR a spus: S-au implinit 18 ani de când Teo Peter a trecut neregulamentar, pe verde, prin fața unui partener strategic.. si mai era si mort de treaz(Teo Peter) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate