Survolaj Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 n-am putut ajunge marti, dar am aflat ulterior ca s-a amanat, din nou, pentru o perioada mai lunga. urmatoarea infatisare va fi peste 2-3 luni. Pai trebuie sa intre si judecatorii in vacanta nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Readuc in atentia voastra acest topic pentru a va informa ca sambata, 12 septembrie, are loc parastasul de 2 ani al Elei si al lui Traian, cei doi tineri care au plecat dintre noi mult prea devreme. Sunteti asteptati in numar cat mai mare pe data de 12 septembrie 2009, la Cimitirul Adormirea Maicii Domnului din Calea Giulesti cu plecare din strada Agnita nr.18 in jurul orei 10.45. Prezenta voastra ii va bucura pe parinti. Va voi tine la curent cu eventuale modificari. In cazul in care aveti intrebari, puteti suna la 0721.667.667. - Silvia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) Eu sper din tot sufletul sa se stranga lume ,macar cei care au venit la tribunal cand a fost cazul. Editat Septembrie 4, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Mergem...sper sa se adune cat mai multa lume! RR-ul meu va fi acolo sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 In principiu nu cred ca voi putea veni Sambata. Tribunalul cand isi reia activitatea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Mergem...sper sa se adune cat mai multa lume! RR-ul meu va fi acolo sambata! In principiu nu cred ca voi putea veni Sambata. Tribunalul cand isi reia activitatea? Pai in iunie cand fusese ult infatisare era vorba ca se amana pt 2,3 luni ,dar au cam trecut 3 luni si inca nu se aude nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Daca nu intervine nimic, in cateva zile am offizierul iar intreg.. Voi face tot posibilul sa ajung si de data aceasta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Cred ca asta e dosarul, ca are ca obiect uciderea din culpa si s-a judecat pe 9 iunie, iar in ziua respectiva s-au judecat doar 2 cauze de ucidere din culpa. Plus ca partea responsabila civilmente suna a firma de constructii, deci asta e. http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?i...DAwMDAwNzExNjU* Număr unic dosar: 2712/303/2009 Înregistrat în data de: 17.03.2009 Obiect dosar: ucidere din culpă (art.178 C.p.) Materia juridică: Penal Stadiu procesual: Fond Părți: MARCU NECULAI : Inculpat DAN MARIANA : Parte civilă DAN SEBASTIAN MIRCEA : Parte civilă DIACONEASA DOINA : Parte civilă DIACONEASA DRAGOÂŞ : Parte civilă DIACONESCU DRAGOÂŞ : Parte civilă S.C. CONCELEX S.R.L. : Parte responsabilă civilmente 09/06/2009 În baza art. 29 al. 4 din Lg 47/1992 scoate cauza de pe rol Âşi o trimite la Curtea Constituțională pentru soluționarea excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 337 Cpp invocate de părțile civile Dan Sebastian Mircea, Dan Mariana, Diaconeasa DragoÂş Âşi Diaconeasa Doina. În baza art. 29 al. 5 din Lg 47/1992 suspendă judecarea cauzei pe perioada soluționării excepției de neconstituționalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Au trecut deja doi ani ... parca ieri citeam aici de caz. Si e trist ca faptasii sunt inca liberi ... incluzandu-i aici si pe cei responsabili moral! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe Elena & Traian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Daca voi fi in bucuresti, voi fi prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 DEJA NU SE MAI POATE!!UNDE SUNT AGENTII DE POLITIE??? IN BUCURESTI ESTE CEVA DE NEDESCRIS, TOATA LUMEA INCALCA LEGILE... SE TRECE PE ROSU, PESTE BENZI CONTINUE, PESTE PIETONI, PE TROTUARE... POLITIA TREBUIE SA DEA AMENZI, SA BAGE FRICA IN TOTI CONDUCATORII!!!!!!!!!!!! MOR ATATIA OAMENI NEVINOVATI... DIN CAUZA IDIOTILOR SI A INDOLENTEI POLITIEI... Politia ??? Ce e aia ? Sincer ? Politia stie dar sa ridice masini parcate "neregulamentar", sa mai ia o spaga, sa stea in intersectie cand trece coloana oficiala si cam atat. Mai sparg seminte prin dupa cand stau la colt de strada, vezi doamne sunt in serviciu si tot asa. Degeaba strigam. Nu ne aude nimeni. Pacat. Dumnezeu sa-i ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 (editat) Politia ??? Ce e aia ? Sincer ? Politia stie dar sa ridice masini parcate "neregulamentar", sa mai ia o spaga, sa stea in intersectie cand trece coloana oficiala si cam atat. Mai sparg seminte prin dupa cand stau la colt de strada, vezi doamne sunt in serviciu si tot asa. Degeaba strigam. Nu ne aude nimeni. Pacat. Dumnezeu sa-i ierte ! Ai dat un reply la 2 ani si ceva distanta de la acel eveniment nefericit de care habar nu ai si despre care nu stii o iota ... daca nu posta kidda nici nu stiai ca exista asa ceva ... ai 6 post-uri pe acest forum si deja incepi sa scrii prostii ... multe prostii .... asta ca sa nu mai spun de greselile facute in cele 2 randuri si 5 cuvinte pe care te-ai chinuit sa le scoti din tastatura... Editat Septembrie 5, 2009 de Nightwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Ai dat un reply la 2 ani si ceva distanta de la acel eveniment nefericit de care habar nu ai si despre care nu stii o iota ... daca nu posta kidda nici nu stiai ca exista asa ceva ... ai 6 post-uri pe acest forum si deja incepi sa scrii prostii ... multe prostii .... asta ca sa nu mai spun de greselile facute in cele 2 randuri si 5 cuvinte pe care te-ai chinuit sa le scoti din tastatura... dar nici tu nu ai scris nimic legat de acest topic sau de ce a scris kidda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Politia ??? Ce e aia ? Sincer ? Politia stie dar sa ridice masini parcate "neregulamentar", sa mai ia o spaga, sa stea in intersectie cand trece coloana oficiala si cam atat. Mai sparg seminte prin dupa cand stau la colt de strada, vezi doamne sunt in serviciu si tot asa. Degeaba strigam. Nu ne aude nimeni. Pacat. Dumnezeu sa-i ierte ! tind sa cred ca politia nu are vina, precum au specificat si ei in protestul din nu mai stiu ce data, cu scutere chinezesti electrice care au o autonomie de 60km nu poti patrula sau prinde un infractor, cu legile care sunt la noi in tara nu poti scoate pistolul in prea multe cazuri iar rolul politiei este sa prinda si sa dea pe mana procuraturii nu sa judece din pacate legile din romania sunt facute prost pt ca in parlament se doarme si pt ca in parlament sunt porcii (ferma animalelor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Fac tot posibilul sa vin si eu. Au trecut 2 ani deja si nu s-a miscat mai deloc justitia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Hai sa lasam deoparte filmele politiste si sa facem ceea ce am fost rugati, si anume prezenta! Acesti parinti au nevoie de noi, noi am rams copii lor acum! Traian si Ella merita sa ramana in amintirea noastra! Hai sa lasam topicul asta asa cum trebuie sa fie, sa ne aducem aminte de ce s-a intamplat, de acesti copii si de familia si prietenii idurerati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Ai dat un reply la 2 ani si ceva distanta de la acel eveniment nefericit de care habar nu ai si despre care nu stii o iota ... daca nu posta kidda nici nu stiai ca exista asa ceva ... ai 6 post-uri pe acest forum si deja incepi sa scrii prostii ... multe prostii .... asta ca sa nu mai spun de greselile facute in cele 2 randuri si 5 cuvinte pe care te-ai chinuit sa le scoti din tastatura... Imi cer scuze dar ce greseli am facut ? Si la ce prostii te referi ? Spune-mi si mie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Ati putea sa nu va mai incontrati?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Ati putea sa nu va mai incontrati?! Deal ! Sorry ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Voi fi prezent si eu sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Sper sa ajung si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Sper sa tina vremea cu noi si sa se-ndrepte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) Daca nu ploua cu galeata venim si noi. edit: multam de harta. Editat Septembrie 7, 2009 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Alta harta !! Sper sa va fie de folos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 cine ma ia pasager si pe mine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate