Ulita Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Va salut,as vrea si eu va rog ceva sfaturi de la cunoscatori.Vreau sa cumpar o motocicleta de la mine din oras,respectiv BV.Baiatul de la cine vreau sa o cumpar a luat-o din CT si nu a trecut-o pe nume nici la fisc,are doar CV si fiscalul de la cel din CT.Eu cum trebuie sa procedez sa fie bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krysztoff Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Salut. Ai 3 variante 1. Cel din Brasov sa o bage la fisc si apoi sa o scoata, ca sa-ti dea tie fiscalul pe numele lui. 2. Daca fiscalul din CT e inca valabil, ai putea sa 'faci' un CV cu proprietarul anterior ca sa folosesti fiscalul de la el. 3. Mergi in CT si faci CV acolo cu proprietarul anterior , ca sa-ti dea un fiscal valabil. 2 si 3 nu-s recomandabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Salut. Ai 3 variante 1. Cel din Brasov sa o bage la fisc si apoi sa o scoata, ca sa-ti dea tie fiscalul pe numele lui. 2. Daca fiscalul din CT e inca valabil, ai putea sa 'faci' un CV cu proprietarul anterior ca sa folosesti fiscalul de la el. 3. Mergi in CT si faci CV acolo cu proprietarul anterior , ca sa-ti dea un fiscal valabil. 2 si 3 nu-s recomandabile. Mersi fain! Cred ca varianta 1 este cea mai buna(am intrebat si la fisc si a spus ca se poate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igorurzica Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Salutare tuturor, de curand mam gandit sa cumpar din R.Moldova o motocicleta veche ruseasca, nu am gasit pe net multa informatie la procedura de a aduce in tara o motocicleta non ue, care sunt actele necesare ce trebuie prezentate la vama si actele necesare de a fi inregistrata in Romania, poate cineva a avut treaba cu asa ceva si ma poate ajuta si pe mine cu ceva informatii, va multumesc tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 NU cred ca ai cautat dar daca ai cautat nu ai cautat unde trebuie. Sper ca site-ul institutiei care se ocupa de inmatriculari sa te lamureasca:http://www.prefecturabucuresti.ro/?d=serviciu_inmatriculare Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igorurzica Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 Iti multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Salut.Am adus eu anul trecut o moto din Moldova.In primul rand moto trebuie sa aiba nr.nou,poza cu moto albastru,talon plastic(certificat inmatriculare,ei nu au carte de identitate a vehicolului ca noi).Daca le are astea e bine,daca nu ,nu o sa poti sa il scoti din tara.Dupa aceea mergi cu moldoveanul la un fel de "RAR",acolo faceti o FACTURA(moldovenii ii mai spun procura) si RADIEREA VEHICOLULUI.Cu astea facute catre vama.La vama sa ai ceva "pesches"prin buzunare pentru orice eventualitate.Pretul de achizitie trecut in acte sa fie de maxim 3000 lei moldovenesti,pt ca pana la suma asta se socoteste mic trafic de frontiera si nu ai probleme cu vamuirea la ei.La noi se face vamuirea obiectului,la mine a fost 30 % din valoare.Dupa ce ai hartia din vama ro.,drum bun.Esti mandru proprietar de comunista.Daca mai ai ceva nelamuriri numele meu este Cosmin,tel. 0740267102. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 confirm cele spuse de Cosmin, din Moldova nu iese motocicleta decat cu nr noi frumusel M-ul, poti sa ne zici la cat l-ai scos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Sal.Doar cel de pe remorca e al meu,care l-am adus,cel albastru este poza de pe net ca sa arat cum este un nr. nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 nici ala de pe remorca nu e rau,,,,pacat ca are ghidon de K 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Salut.Avea toata furca fata de k750,montata pe moto,cea originala de M 72 este in portbagaj la masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 no asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popa Ionut Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Salutare colegi! Am cumparat vara trecuta un motor inscris din Bucuresti, tipul l-a scos de la Fisc si l-am bagat eu pe numele mamei mele pentru ca planuiesc sa il inscriu tot pe numele ei. Intrebarea mea ar fi: trebuie sa il inscriu neaparat iar, el fiind deja inscris cu numere de bucuresti si cu talonul cu ITP-ul facut pana la sfarsitul anului acesta? Stiu ca o sa ma coste o caruta de bani sa ii fac RAR-ul. O alta problema ar fi ca mama e in Vrancea si as vrea sa stiu daca in cel mai rau caz o sa pot sa ii fac RAR-ul in bucuresti si sa ma duc cu actele sa il inscriu in VN? Multumesc anticipat pentru raspunsuri si imi cer scuze daca mai exista deja aceasta informatie dar nu am gasit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Poti face identificarea la oruce filiala rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razcs Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Buna seara tuturor si sper sa nu mai existe un astfel de topic si sa ma injurati.Am si eu cateva intrebari legate de inmateicularea unei motociclete: 1. Daca aceasta are ITP.- ul facut trebuie sa ma duc iar la itp sau direct la R.A.R.? 2. Fiiund ai ultima dar si cea care ma intriga foarte tare!.. daca eu am adresa intr-un oras (cea de pe buletin),dar acum locuiesc in altul din varii motive, o pot inmatricula la politia din orasul in care sunt acum are cineva idee?! Multumesc frumos celor care se obosesc sa citeasca si daca stiu ceva ma elucideza si pe mine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razen Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 (editat) 1. Daca ITP-ul nu a expirat nu e necesar sa il faci din nou. Mergi la RAR pentru autentificare. 2. Daca adresa ta este in acelasi judet ca orasul in care locuiesti poti (si desigur daca ai serviciul de inmatriculari in orsaul in care locuiesti). Altfel trebuie sa mergi in judetul in care ai domiciliul. Editat Februarie 13, 2016 de Razen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 1) Trebuie sa mergi la RAR pt autentificare 2) Din cate stiu trebuie sa o inmatriculezi in judetul unde ai domiciliul stabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razcs Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Multumesc, un raspuns mult mai repede decat ma asteptam da existe.Adica asta ar insemna sa tarai motoru pana acolo sa pierd cateva multe zile banuiesc si inapoi(tinand cont ca vorbim de un motor de 125 si de o distanta considerabila)...dar daca imi fac aici viza de flotant ar merge ai idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 nu se poate. ( http://forum.softpedia.com/topic/981760-inmatriculare-viza-flotant/ ). Schimba-ti domiciliul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Nu esti ogligat sa mergi cu motorul la inmatriculare, mergi doar cu dosarul. Iar identificarea poti sa o faci oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Nu merge cu viza de flotant. Îți zic cum am făcut eu. Am domiciliul stabil în Tulcea și locuiesc în București de foarte multi ani. Am făcut autentificarea rar în București. Am mai făcut o procura unei firme care se ocupa cu înmatriculări în Tulcea, am trimis cu șoferul unui microbuz documentele persoanei împuternicite și în 3, 4 zile mi-a trimis toate actele înapoi cu tot cu număr și certificat. Nu mi-a cerut mai mult de 100 de lei pentru toată alergatura de acolo.... Bineînțeles, în afară de costurile înmatriculării. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razcs Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Oo super daca nu trebuie sa mergi tu moto si daca nici personal si sunt astfel de firme( care acum imi amintesc ca sunt si la mine ) e mai mult decat ok. Multmesc mult baieti de ajutor era asa in dubii ce sa fac .. o seara frumoasa tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 Buna seara tuturor si sper sa nu mai existe un astfel de topic si sa ma injurati.Am si eu cateva intrebari legate de inmateicularea unei motociclete: 1. Daca aceasta are ITP.- ul facut trebuie sa ma duc iar la itp sau direct la R.A.R.? 2. Fiiund ai ultima dar si cea care ma intriga foarte tare!.. daca eu am adresa intr-un oras (cea de pe buletin),dar acum locuiesc in altul din varii motive, o pot inmatricula la politia din orasul in care sunt acum are cineva idee?! Multumesc frumos celor care se obosesc sa citeasca si daca stiu ceva ma elucideza si pe mine!! daca expira ITP in mai putin de 6 luni trebuie sa faci si ITP din nou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razcs Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 Multumesc pentru informatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate