Ruben Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 de la persoana pe care a fost inmatriculata ultima data, din localitatea/tara respectiva, unde la serviciul inmatriculari se solicita duplicat de la actele respective pff..asta nu am cum sa aflu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 DPDV legal, care este diferenta intre asta "nefurata" si una furata? Nu stiu cum te-ai gandit tu ca o poti inmatricula.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 pff..altfel nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Si eu am una la fel acum e "nefurata" si nu am nici un act la ea dar dupa ce o sa scot actele o sa o dea ala furata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Pff...deci no sanse..:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 (editat) Valeuuuu, pretenas...oloiu' curge...piese in plus are... mai grav e ca nu are acte de romanica , ai vazut...trebuia sa accepti berea aia pe piesele alea Acu pe serioaselea...cum ai scos tu banutii din buzunar fara sa faci acte de vanzare/cumparare legal...si in plus fara sa ai macar numar si carte de Romania??? Deci ti-ai luat "motoreta de coclau" si de alergat militienii pe islazu' comunal....ca pe sosea nu ai sanse sa iesi cu ea fara sa ai probleme mai mari...sincer imi pare rau pentru tine... Editat Februarie 21, 2014 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Valeuuuu, pretenas...oloiu' curge...piese in plus are... mai grav e ca nu are acte de romanica , ai vazut...trebuia sa accepti berea aia pe piesele alea Acu pe serioaselea...cum ai scos tu banutii din buzunar fara sa faci acte de vanzare/cumparare legal...si in plus fara sa ai macar numar si carte de Romania??? apai initial nu aveam de gand sa o inscriu..si am luato asa sa ma invat pe ea si sa o frec pe aici... Da mau cam luat astia de la rutiera si mau pus sa o inscriu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 apai initial nu aveam de gand sa o inscriu..si am luato asa sa ma invat pe ea si sa o frec pe aici... Da mau cam luat astia de la rutiera si mau pus sa o inscriu.. Tocmai ce spuneam....pacat de ea ca ar cam fi productie noua trotineta ta...asta e acum, o folosesti ca atare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Da..am luato ca am dat un scuter de 49 pe ea....si minsa parut ok "afacerea" si ala neavand toate actele.. A ajuns deja pe la politie si aia miau verificato si miau spus ca nu e fuarata.. Si ca as putea sa o bag in rar pentru identificarea vehiculului..asta in ce consta? Ma avantajeaza cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Am auzit ca se poate face ceva cumva...poate te ajuta vreun user care a facut operatiunea asta cu "declaratie pe proprie raspundere"...dupa care cred ca se poate inmatricula ...normal ca te avantajeaza, intri in legalitate cu motireta si ii pui numere, circuli legal si nu mai ostenesc politistii sa te alerge . Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Ok atunci..mersii;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babalau Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Da..am luato ca am dat un scuter de 49 pe ea....si minsa parut ok "afacerea" si ala neavand toate actele.. A ajuns deja pe la politie si aia miau verificato si miau spus ca nu e fuarata.. Si ca as putea sa o bag in rar pentru identificarea vehiculului..asta in ce consta? Ma avantajeaza cumva? Problema la tine e mai ciudata putin,sa zic asa, politai ti-au verificat-o in romania (cred ) si nu cred ca au cerut ei verificare internationala ,etc ......iar la RAR iti trebuie ceva ca sa o poti inscrie sau face identificare ( si cu alea din italia te duci cu toate actele ,traduse ) sau daca te tine buzunarul ai faci tu omologare si carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 La asta nu am nimic.. si nici nu stiu de unde e adusa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babalau Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 cauta sa mergi pe fir ca sa vezi cine si de unde e adusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 am incercat..am inaintat oleaca apoi am ajuns intr'o "infundatura". De acolo nu mai pot sa continui..nu mai dau de persoana care trebuie.. cu toate ca am vazut ca marea parte din tipul asta de motocicleta sunt prin Anglia...aduma degeaba merg la ghici..:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Cel mai bine te duci la cel care importa motocicleta ta in RO si vb cu ei sa iti faca rost de C.O.C. pt motocicleta ta. Cu ala si cu o declaratie pe proprie raspundere, legalizata neaparat, ca o ai de la X te duci la rar si iti scoti cartea. La politie nu mai stiu cum e da daca ai CIV e un pas mare inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Declaratia pe propria raspundere..asta fiind ce? Pe propria raspundere ca ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Declaratie pe proprie raspundere ca ai dobandit bunul de la X si ca nu este furat. Daca te duci la un notar te invata. Nu asta e marea problema zic eu ca e mai greu cu COC-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Aa..pai da aici e problema ca nustiu cum dau de importatori... Adica am gasit ceva pe net..dar au sediul in iasi.. Acum nu cred ca le pot da e-mail si sa le spun de "nevoia" mea...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Ba poti pt bani te rezolva oricine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Salut, Am cumparat din Romania o motocicleta. Am inscris-o la financiar in 2013. Acum trebuie sa o insciu in circulatie. Cum procedez? Care sunt pasii? Ma poate ajuta cineva cu informatii? Multumesc! UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Buna ziua, vreau sa imi cumpar un motor, l-am gasit, a fost adus din Italia si revandut in Romania, omul inca nu la inmatriculat. Intrebarea mea este ce acte imi trebuiesc la RAR si apoi la inmatriculari si care sunt costurile la RAR. Nu stiu daca s-a mai intrebat acest lucru dar nu am timp sa caut in cele peste 100 de pagini si sa gasesc niste informatii care nu mai sunt de actualitate. Va multumesc anticipat pentru intelegere si sprijin. O dupa amiaza placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 UP! Te duci la RAR ii faci identificarea (daca a mai avut proprietar in RO daca nu nu) II faci RCA pe numele tau Dupa cu: Fisa de inmatriculare vizata de la financiar (pe care o ai deja de cand ai declarat-o Identificare RAR Talon original cu ITP valabil + semnatura pe spate de la ultimul trecut in carte (daca e firma si stampila) Cerere inmatriculare Taxa Talon 37 lei (platiti la CEC) Taxa inmatriculare 60 lei (platiti la admin financiara daca esti din buc sec 2 posta sec 3,4 la CEC) Copie RCA + original Copie buletin (daca esti firma delegatie + CU + buletin delegatI) Copie CIV + original Copie factura sau contract V-C + original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djohn rambo Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) salut cat timp pot circula in tara cu moto inmatriculat in strainatate Editat Februarie 24, 2014 de djohn rambo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Te duci la RAR ii faci identificarea (daca a mai avut proprietar in RO daca nu nu) II faci RCA pe numele tau Dupa cu: Fisa de inmatriculare vizata de la financiar (pe care o ai deja de cand ai declarat-o Identificare RAR Talon original cu ITP valabil + semnatura pe spate de la ultimul trecut in carte (daca e firma si stampila) Cerere inmatriculare Taxa Talon 37 lei (platiti la CEC) Taxa inmatriculare 60 lei (platiti la admin financiara daca esti din buc sec 2 posta sec 3,4 la CEC) Copie RCA + original Copie buletin (daca esti firma delegatie + CU + buletin delegatI) Copie CIV + original Copie factura sau contract V-C + original Multumesc Foarte mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate