ultras_bicaz Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Daca te aranjeaza este un garaj subteran Dali la complexul de pe bd. Timisoara, pe stanga cum te duci spre Frigocom, vis-a-vis de spalatoria auto. Intrarea in garaj este in spatele complexului iar costul este de 1 mil/luna/moto. Bafta! Salut, Scuze dar am citit postul tau si sunt interesat de oferta daca as avea loc. Stau in zona Favorit si e relativ aproape de mine. Poti sa imi trimiti detalii intr-un PM please? E safe? Ofera firma ceva garantii? Sunt si altii care au lasat motorul acolo si au fost multumiti? Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Caut si eu un adapost pt Honditza mea...Stau pe b-dul Lacul Tei. 0730.380.471 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoGT Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 caut garaj in zona iancului - piata iancului, soseaua iancului. tel 0720.412.855 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 stie cineva vreun garaj in zona tineretului? tel 0744 307 781 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 caut un garaj in zona vitan mall/dristor/muncii.. nu neaparat garaj macar un loc unde sa tin si eu mobra! astept oferte...0745461771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 sal,un spatiu acoperit pt honda mea in zona p-ta berceni,aparatori.urgent.contracost,evident.0723561549jean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Caut si eu un adapost pt Honditza mea...Stau pe b-dul Lacul Tei. 0730.380.471 stau pe grigore moisil. poate gasim ceva shi ne combinam, sa iesim mai ieftin. am auzit de o curte sa vb cu baba sa vad cat costa. te intereseaza ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 cat costa sa inchiriez un garaj pe valea oltului sau ialomitei in dr taberei la garajele de la parterul blocurilor? stiu ca incap 3 motoare sigur intr unul dala. cam cat se cere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentblack Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 cat costa sa inchiriez un garaj pe valea oltului sau ialomitei in dr taberei la garajele de la parterul blocurilor? stiu ca incap 3 motoare sigur intr unul dala. cam cat se cere? salut,ma bag si eu in dr taberei daca mai sunteti 2 --- Mesaj completat în 04 Sep 2007 21:10 ------------- salut,ma bag si eu in dr taberei daca mai sunteti 2 impartim cheltuielile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 (editat) Caut si eu un loc zona Grivita - 1 Mai - parcul Ciresarii! AM intrat in disperare...ne-au furat vara asta o bucata scuter plus un altu furat de 2 ori! Editat Septembrie 4, 2007 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Caut coleg de garaj in Timisoara, zona piata 700. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 stau pe grigore moisil. poate gasim ceva shi ne combinam, sa iesim mai ieftin. am auzit de o curte sa vb cu baba sa vad cat costa. te intereseaza ??? Ok...I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Are cineva garaj in Bucuresti sector 4, pe langa Metalurgiei/Brancoveanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 (editat) salut. caut garaj in zona 13 septembrie. stau langa prosper, fostul cinema lira........... daca are careva idee.......... tel 0721316729 - bujie Editat Septembrie 14, 2007 de bujie valah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bl00r Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 (editat) Stie cineva ceva de vreun garaj prin zona dristor-grigorescu? Contact Yahoo messenger: Bl00r_18 Editat Septembrie 16, 2007 de Bl00r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Caut si eu garaj in zona intersectiei Trafic greu cu Calea Rahovei sau in apropiere. Pm va rog daca stie cineva ceva prin zona. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Caut si eu garaj in zona intersectiei Trafic greu cu Calea Rahovei sau in apropiere. Pm va rog daca stie cineva ceva prin zona. Radu salut, si eu caut in zona ( eu stau la prosper ). am vb cu un tip si mia zis sa-l sun in 2 saptamani ca e posibil sa se elibereze 2 locuri din garaju lui ( in zona calea rahova - petre ispirescu - scoala 280-parca ). asta ar insemna sa-l sun de marti intr-o saptamana. lasa un nr de tel si te sun dupa ce vb cu el. al meu e 0721.316.729. - bujie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 (editat) Caut si eu garaj in zona intersectiei Trafic greu cu Calea Rahovei sau in apropiere. Pm va rog daca stie cineva ceva prin zona. Radu salut, si eu caut in zona ( eu stau la prosper ). am vb cu un tip si mia zis sa-l sun in 2 saptamani ca e posibil sa se elibereze 2 locuri din garaju lui ( in zona calea rahova - petre ispirescu - scoala 280-parca ). asta ar insemna sa-l sun de marti intr-o saptamana. lasa un nr de tel si te sun dupa ce vb cu el. al meu e 0721.316.729. - bujie Editat Septembrie 20, 2007 de bujie valah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo13 Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Mi-am permis sa va retin atentia, pentru ca in ''Parcajul subteran Bucur Obor'', avem aprox. 90 motociclete parcate, si cei care au venit, au spus ca au intrat intamplator aici , nu au stiut de existenta acestui Parking. Tariful pentru un loc de parcare, este in prezent de 73.3lei/loc/luna. Va asteptam pentru alte relatii la tel/fax 252.79.58 sau email. georgeghita@dalli.ro Oferim reducere 20% din tariful de parcare ,pe o perioada de 3 luni, pentru cel ce raspunde la acest anunt. Oferim reducere 20% ,pe o perioada de 6 luni , pentru cel care aduce un alt client. Reducerile se pot cumula, astfel, daca aduceti 5 clienti nu mai platiti parcarea 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 salut, si eu caut in zona ( eu stau la prosper ). am vb cu un tip si mia zis sa-l sun in 2 saptamani ca e posibil sa se elibereze 2 locuri din garaju lui ( in zona calea rahova - petre ispirescu - scoala 280-parca ). asta ar insemna sa-l sun de marti intr-o saptamana. lasa un nr de tel si te sun dupa ce vb cu el. al meu e 0721.316.729. - bujie Salut! Al meu e 0724389978 Radu. Astept un telefon cand reusesti sa vorbesti cu omul. Ma gandeam ca ne putem vedea intr-o zi si putem sa luam la rand firmele de pe trafic greu, poate reusim sa aranjam ceva cu un paznic sau un sef de depozit or something.Sunt o gramada de hale si de baraci prin zona aia....poate o fi loc si pt noi in una din ele:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Salut! Al meu e 0724389978 Radu. Astept un telefon cand reusesti sa vorbesti cu omul. Ma gandeam ca ne putem vedea intr-o zi si putem sa luam la rand firmele de pe trafic greu, poate reusim sa aranjam ceva cu un paznic sau un sef de depozit or something.Sunt o gramada de hale si de baraci prin zona aia....poate o fi loc si pt noi in una din ele:) poate gasim ceva. numai ca io sunt foarte ocupat in prima jumatate a saptamanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 (editat) Pentru un BMW F650 caut garaj in zona Militari - Pasaj Lujerului - Cora, eventual partajat. Ma ajuta cineva? Multumesc. Editat Septembrie 24, 2007 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 stau pe grigore moisil. poate gasim ceva shi ne combinam, sa iesim mai ieftin. am auzit de o curte sa vb cu baba sa vad cat costa. te intereseaza ??? mai e valabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 caut sa inchiriez in zona Militari garaj pt bmw f 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rutakate Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 sal,un spatiu acoperit pt honda mea in zona p-ta berceni,aparatori.urgent.contracost,evident.0723561549jean Salut, si eu tot in aparatori caut .. n-am gas nimic .. daca gas ceva anunta-ma si pe mine te rog 0722740508 vlad, si impartim chiria, trebuie sa mai fie vreun garaj liber in toata zona asta.. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate