Sari la conținut

Azi am ratat sa musc...


MOTOBRAND
 Share

Postări Recomandate

Azi...

O zi ce se anunta placuta pentru o plimbare moto, s-a transformat rapid, intr-una neplacuta!!!

Ieri seara rezolvasem shi ultima problema la motorul meu!!!

Inlocuisem pinionul de kilometraj!!!

Eram fericit!!!

Dupa lupte seculare ce au durat 6 luni, dintr-un cadavru de motor (stare in care se afla atunci cand l-am cumparat) am reushit sa fac o minunatie de JAWA.

Eram mandru!!!

Primul meu motor!!!

Cu ajutorul a mai multor baieti (oameni adevarati, se stiu ei cine sunt) de pe forum am pus-o la punct!!!

Azi am scos-o!!!

A pornit la prima pedala!

Inima batea cu putere, mai sa-mi sara din piept!!!

Plec!!!

La 300 de metri de locul de unde am plecat, era un semafor cu culoarea verde!!!

Circulam aproape de bordura, iar la un metru de bordura, cu directia de deplasare inainte, ca shi mine, un maxi taxi.

Patrund in intersectie, shi de aici ziua placuta se transforma in cea neplacuta!!!

In fatza mea apare brusc o dacie (ce trecuse pe roshu) in care ma infig cu simt de raspundere!!!

Urmarea....

Avarii la motor: roata fata e in 8, furca e tip burghiu, semnalizator dus, crash barul indoit (asta m-a salvat de mai rau), parbrizul spart, oglinda rupta, vitezometrul crapat, toba eshapament belita!!!

Eu m-am ales cu o durere imensa la cot, umarul sarit din loc shi cu un hematom mare cat pumnul la nivelul coapsei superioare!!!

Shi asha se incheie sezonul de-abia inceput, cu un motor perfect pus la punct dupa o cantitate imensa de munca asidua!!!

Nu mai pot sa mai adaug nimik, deja sunt la capatul nervilor!

Poate maine, poimaine voi mai adauga shi restul detaliilor!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:laugh:((( Nasol!! ce sa zic??!Baga-mi-as (cuvant cenzurat) in sufletele si mormintele lor!no.gifmotz2.gif Nasol omule! :friends: baldy: !! Ar trebui sa ramana fara permis dobitocul!! Pe cativa ani, daca nu restul vietii! :cheers: Ce cauta asemenea cretini la volan? sad2.gif

Incearca asa: in primul rand nu accepta suma de (cuvant urat) pe care o sa ti-o ofere compania unde are RCA. Doi, ia-ti un concediu medical, fa pe "bolnavu" , urla putin, sa ramana cat mai mult fara carton jegul!! (data viitoare poate omoara pe cineva - in Buc au fost azi si in noaptea trecuta,adica 21-22 au fost 3 morti - un "Makinnen", un "camionagiu' pe un VW Touareg care a intrat pe trotuar cu viteza si beat pe deasupra, si inca unu care deasemenea a intrat pe trouar)

 

Uf... vezi cum faci cu asigurarile... sa nu ti-o evalueze nemernicii la 3lei (si aia "usori").

 

In rest bine ca n-a fost mai rau. Sa ne zici ce zice doftoru... ce-ti mai face piciorul. Decomadata nu prea stiu ce sa mai zic. Decat "sanatate!!" :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca te tine taraste-l pe nenorocit in tribunal si arde-l la buzunar sa nu se vada sa se invete minte, sa traiasca 10 ani de zile numai cu cate un pahar jumate de apa pe zi, ca asa poate sa se invete minte nicidecum ca ii retin astia permisul de conducere intre 1-3 luni...

Nu vreau sa se simta lezati cei de pe forum cu dacii, dar in Bucuresti multi cu dacii se bazeaza pe faptul ca masina lor care a prins cutremurul din '77 valoreaza cam cat un far de-al tau si se baga ca si cum ar fi singurii de pe strada

 

 

Spor la reparat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Du-te si i-ati adeverinta medicala si da-l in judecata pentru vatamare corporala (da si tu o spaga sa iasa cu spitalizare>4 zile => penal)

 

Frate ... nu am ce sa iti zic ... asta e Romania! Bafta multa. Cu recuperatul mai greu ... societatile de asigurare sunt degeaba. Ala ce pagube a avut la carutza?

 

Sincer .. ii spargeam mutra. Poate sa imi zica oricine ca violenta nu e buna. NU E BUNA .. RECUNOSC... Dar cand trag ca boul sa platesc rate la motor si un imbecil trece pe rosu .. e tentativa de omor la adresa mea!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Nasol moment, la's ca asta a fost botezul, de-acum nu mai cazi.

 

Ocupa-te de chestiile medicale si legale, sa-ti recuperezi banii de reparatie - motorul mai ai timp sa-l repari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca nu a fost mai rau.motorul e destul de avariat dar eu sunt sigur ca se reface.Din pacate ti s-a intimplat la inceputul sezonului si nu ai apucat sa il obosesti un pic.

sper sa-ti iei banii din asigurare , asta daca are individul, daca nu e greu pt. ca trebuie sa-l dai in judecata si stii si tu cum e treaba, iesi in pierdere.

Insanatosire grabnica la amindoi. :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uh....naspa moment, ce sa zic :friends: Idiotii care trec pe rosu de cand nu se mai ia carnetul din prima pt asta sunt foarte periculosi...la fel mi-am furat-o si eu in toamna , tot cu o Dacie trecuta pe rosu, cu un betiv la volan.

Tehnic aici ai gresit si tu (nu dpdv legal): nu ai obligatia si nici nu trebuie sa mergi pe langa bordura ca biciclistii, un maxitaxi nu se depaseste niciodata pe dreapta mai ales daca e pe prima banda, daca ai intrat in intersectie in paralel cu microbuzul trebuia sa fii atent si sa franezi odata cu el chiar daca nu vedeai inca Dacia intrata in rosu. Legal e vina lui si ar trebui sa-i suspende permisul 3 luni.

 

Nu-l lasa pe nenorocit, ameninta-l cu orice, de la dat in judecata, plangere si dosar penal pan la calcat in picioare,dat foc la casa,violat nevasta :laugh: samd sa-ti plateasca paguba din buzunar, ca daca ajungi pe mana asigurarilor iti vei scoate foarte greu vre-un ban, dupa luni de nervi si alergatura si oricum mai putini decat costa piesele noi.

 

Daca totusi te duci la asigurari, informeaza-te bine despre toata procedura, iti pot da detalii precise despre ce si cum se aplica.

Ai grija ca de la politie sa-ti dea fie procesul verbal in care sa scrie ca ala e unicul vinovat ,cu acceptul lui sa-ti repari fierul pe RCA, sau in caz ca au luat in considerare vatamare de persoana sa iti scrie clar in "Anexa 2" catre Asigurator ca ala e de vina si e de acord cu despagubire prin RCA.

La constatare ai grija sa arati toate zgaibele pe motor si sa insisti ca piesa nu se poate repara, inspectorul va incerca sa scrie in constatare ca piesele mai mari(scumpe) se repara sau cere "verificare in service" ,pe care trebuie sa o faci pe banii tai la service autorizat,cu inspectorul de fata.Insista la constatare sa le bagi pe gat si echipamentul zgariat/rupt,desi probabil vor motiva ca nu se pricep la echipament si sa le aduci expert si hartii doveditoare, facturi samd. :cheers:

In opinia asigurarilor, tot motorul tau valoreaza maxim 480 de euro din care primesti ca despagubire maxim 360 E considerandu-l dauna totala,asta daca nu gasesc cumva vreo chichita sa nu-ti mai dea nimic. :laugh: Va trebui sa alergi dupa hartii la Bucuresti la reprezentanta de mai multe ori,de unde iti vor cere o hartie care sa ateste pretul de nou+altele. Va trebui s ainsisti sa-ti redacteze reprezentanta o adresa in care sa zica pretul de nou la un model similar, intrucat TS nu se mai fabrica sub numele asta, pret care trebuie musai sa fie cel final cu taxe si tva (3200-3300 de euro).Daca iti dau defalcat pret CIP +TVA, asigurarile vor incerca sa sa iti ia in considerare CIP si te vor aburi cu un articol de le ge care zice "exclusiv TVA", dar aplicabil la altceva (decontare piese din import platite de tine pe factura).

Ceri despagubirea in regie proprie, adica sa nu iti ceara factura pe piese, cu care poti sa cumperi o alta Jawa cu piesele bune pe ea, cu probleme la acte (nr vechi, proprietari incurcati prin cine stie ce fund de tara) ca sa fie mai ieftina.

 

 

 

Una peste alta, zi mersi ca ti-ai luat "botezul" fara sa patesti tu nimic, fierul se repara da-l in ma-sa. :laugh: Si sa nu-ti para rau de masca aia din fata +parbriz ca oricum strica tot aspectul motocicletei :bier:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hmmm...Mare ghinion s-a abatut pe capul tau..:friends:((..grea lovitura fizica si psyhica in acelasi timp...din pacate pe strazi "bantuie" tot felul de idioti care mai decare mai convinsi de stilul lor "perfect" de a conduce..!!Am intalnit si eu o gramada..unii dintre ei suntpur si simplu batuti in cap !!In situatia de fata sunt sigur ca te doare mai mult sufletul decat ranile produse de accideant..in orice caz...eu iti doresc insasnatosire grabnica...atat tie cat si motorului....si ...sincer sa fiu...as urma sfatul celorlati ..adica..fa-l pe idiot sa plateasca ! ! !

 

Cristi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super nasol, sper sa te refaci shi sa repari shi motoru' ca sa te mai bucuri de sezonul acesta ... sper fara alte incidente.

Arde-l pe nesimtzit shi scoate-tzi certificat medico-legal pentru ca astfel de animale nu au ce sa caute pe strazi decat ca pietoni.

 

PS: insanatoshire grabnica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Idiotii care trec pe rosu de cand nu se mai ia carnetul din prima pt asta sunt foarte periculosi...

Deci merita multa-multa-multa m...e pentru faza asta, cei care au reglementat. Logic ca-i doare in pix pe astia ca trec pe rosu :friends: daca nu o patesc.

 

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat... e trist...dar e Romania .Nu-l ierta cu nimik, taraste-l prin tribunal, Politie, etc. Futu-le mamele lor de tampiti :cheers:

post-14-1111570806_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

maaan ! tare naspa.

 

io si cu masina, cand ma apropii de o intersectie la care am verde, ma holbez in dreapta si-n stanga sa dibuiesc ceva "meseriasi"

schumaharii mamii lor de idioti !

 

insanatosire fara urmari, omule !

motorul se repara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In general, pentru ORICE accident, ar trebui sa te duci la INSTITUTUL MEDICO LEGAL, pentru constatarea zgaibelor tale(leziunile pe mandrie nu se pun, din pacate).

Din facultate am ramas la ideea ca DOAR ACTELE DE LA IML AU VALOARE JURIDICA IN PROCES, adica aia stabilesc cate zile de spitalizare necestia boala ta, zilele cat ai stat in spital e alta mancare depeste.

oricum ,insanatosire grabnica!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare foarte rau sa aud de accidentul asta :cheers: Stiu k ai muncit enorm sa iti faci motorul iar faza asta a fost curat ghinion. Bine insa k esti tu intreg.

Ramine sa faci cum zic baietii...neaparat certificat medico-legal si scoate banii de reparatii pt motor de la animal. :friends:

Munca, pe urma, va trebui sa o depui tot tu, din nou.

Bafta multa si rabdare pina la sfirsit!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica!!!

 

Imi place sa cred ca ai chemat politia la locul accidentului (cu ranire de persoane) sa constate trecerea pe roshu a aluia...shi asha mai departe...

 

Incearca cu asta cu cu IML-ul sa scotzi bani de la el ca sa nu mai faca alta data, shi sa nu-l bagi in puscarie din prima... pentru ca daca ajungetzi la proces e naspa shi dureaza ... Ameninta-l ca depui plangere penala pentru vatamare corporala din culpa shi vezi cum reactioneaza... aminte-i ca poate ramane fara permis catziva ani...

 

Bafta shi anunta-ne in continuare ce s-a intamplat...

 

P.s. vb cu Axa ca shi el a patzit-o cam la fel...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Du-te si i-ati adeverinta medicala si da-l in judecata pentru vatamare corporala (da si tu o spaga sa iasa cu spitalizare>4 zile => penal)

 

Frate ... nu am ce sa iti zic ... asta e Romania! Bafta multa. Cu recuperatul mai greu ... societatile de asigurare sunt degeaba. Ala ce pagube a avut la carutza?

 

Sincer .. ii spargeam mutra. Poate sa imi zica oricine ca violenta nu e buna. NU E BUNA .. RECUNOSC... Dar cand trag ca boul sa platesc rate la motor si un imbecil trece pe rosu .. e tentativa de omor la adresa mea!!!

Ala, la jafu-i de carutza, n-a avut decat tabla infundata ushor shi bara de protectie sparta.

De batut l-as fi batut shi eu, fara mila, insa nu puteam sa ma tin pe picioare!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doresc sa va multumesc tuturor, pentru tot!!!

 

@Axa cu Scame

Tehnic aici ai gresit si tu (nu dpdv legal): nu ai obligatia si nici nu trebuie sa mergi pe langa bordura ca biciclistii, un maxitaxi nu se depaseste niciodata pe dreapta mai ales daca e pe prima banda, daca ai intrat in intersectie in paralel cu microbuzul trebuia sa fii atent si sa franezi odata cu el chiar daca nu vedeai inca Dacia intrata in rosu. Legal e vina lui si ar trebui sa-i suspende permisul 3 luni.

 

Se pare ca n-am reushit ieri sa ma fac inteles, drept pentru care imi cer scuze!

Eu eram in dreptul unui al doilea maxi taxi!!!

Primul traversase deja intersectia!

Al doilea urma sa faca acelashi lucru, insa l-a vazut pe dement, shi a redus!!!

Eu n-aveam cum sa imi imaginez ce va urma!!!

 

Va trebui sa alergi dupa hartii la Bucuresti la reprezentanta de mai multe ori,de unde iti vor cere o hartie care sa ateste pretul de nou+altele. Va trebui s ainsisti sa-ti redacteze reprezentanta o adresa in care sa zica pretul de nou la un model similar, intrucat TS nu se mai fabrica sub numele asta, pret care trebuie musai sa fie cel final cu taxe si tva (3200-3300 de euro).Daca iti dau defalcat pret CIP +TVA, asigurarile vor incerca sa sa iti ia in considerare CIP si te vor aburi cu un articol de le ge care zice "exclusiv TVA", dar aplicabil la altceva (decontare piese din import platite de tine pe factura).

 

Ar putea cineva sa ma ajute cu hartogaraia asta ce va urma a fi luata de la reprezentanta JAWA????

 

Una peste alta, zi mersi ca ti-ai luat "botezul" fara sa patesti tu nimic, fierul se repara da-l in ma-sa. Si sa nu-ti para rau de masca aia din fata +parbriz ca oricum strica tot aspectul motocicletei

 

Ai tu ceva, impotriva termopanului meu!!! :ok:

 

 

Imi pare tare rau ca a trebuit sa fii in stare sa-mi impartashesti o astfel de experientza!!

 

Oricum, iti multumesc!!!

 

:grinbandit: :banana: :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar putea cineva sa ma ajute cu hartogaraia asta ce va urma a fi luata de la reprezentanta JAWA????

 

 

 

daca nu ma tzin prea mult pe acolo, ca nu pot lipsi mult de la serviciu, te ajut eu?!?!?!

unde e reprezentantza pt ca era un showroom pe hristo botev, da s-a mutat shi nu au pus nici un anunt pe geam unde-shi au noul sediu?!?!!?!

 

 

:grinbandit: galatzeni prin lume :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...