apriliacluj Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 mersi de infio Vlad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Cu mine nu ai nimic? Ca aici imi "furase" Ema motorul ) Am mai gasit o poza cu tine. » Post actualizat in 29 Aug 2016 19:00 Încă una si gata, daca mai vrei poze trebuie sa iesim si sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godfather. Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Weekendul asta ma duc la Surduc cu mandra in spate si-s curios cum se comporta motocicleta. Am impresia c-o sa fie mult mai lenesa si-o sa vreau sora mai mare de 1100cc, dar asta aflu la joi seara. In urmatorul weekend cu vreme buna o sa vreau sa ma duc intr-o excursie de 2 zile cu popas peste noapte la Sibiu, pe Transfagarasan; Se mai vor doritori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Weekendul asta ma duc la Surduc cu mandra in spate si-s curios cum se comporta motocicleta. Am impresia c-o sa fie mult mai lenesa si-o sa vreau sora mai mare de 1100cc, dar asta aflu la joi seara. In urmatorul weekend cu vreme buna o sa vreau sa ma duc intr-o excursie de 2 zile cu popas peste noapte la Sibiu, pe Transfagarasan; Se mai vor doritori ? Daca nu s-o fi schimbat intre timp, am impresia ca nu ai voie ca incepator in primul an sa mergi cu pasager, asa era pe vremea mea cel putin. Deci dk mergi, ai grija sa nu te opreasca careva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godfather. Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 M-am plimbat aseară vreo 30 km cu pasagera și mobra trage peste așteptări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godfather. Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Weekendul asta ma duc la Oradea si raman acolo pana duminica. Se mai incumeta careva? Sunt deschis la propuneri de traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Crişan Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Vine cineva la o plimbare pe asfalt? Eu am Cbf 600. Mers lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 O fuga rapida pana pe Transalpina si inapoi azi, in ultima zi cu vreme de vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Daca sunt doritori, maine dam o tura pana la Praid cu intoarcere pe la Toplita suntem deja trei motoare . TRASEU https://goo.gl/maps/Pk75vB5KT592 La ora 10:30 intalnire OMW Calea Turzii » Post actualizat in 24 Sep 2016 18:54Vremea a fost super, sarmalele la fel:)si câteva poze » Post actualizat in 25 Sep 2016 05:57Se pare cu nu ploua azi ,asa îmi arata pe tel. Spre Oradea arata 20 g. Are cineva chef de o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Salut, eu m-as baga, dar asa pe la un 11, 11:30 sa se mai incalzeasca o tzar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 E bine la 11.Ma gândeam sa dam o tura pana la Padis.Ce zici, e prea departe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Ok. Suna bine. Sub pod trifoi la 11 atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI G. Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Ok Eu am ratat starul din motive de "somn"... ...ramane pe weekendul viitor » Post actualizat in 25 Sep 2016 11:16 Si de la mine niste poze de ieri. La SARMALE, inainte... (zicala era cu placinte dar se potriveste si aici ) » Post actualizat in 25 Sep 2016 11:21 . » Post actualizat in 25 Sep 2016 11:27 ...si greu la deal (sau la vale) cu burtile pline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Ok Ati ajuns cu bine acasa cu ducati-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 da totul ok,mersi sergiu inca o data trebuie sa vin cu lada de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godfather. Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Am fost weekendul asta la Oradea. Vreme frumoasa, dar putin cam frig. Tre' sa fac upgrade la manusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthy Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Ma inscriu si eu. » Post actualizat in 01 Oct 2016 16:28 A fost faina plimbarea, vremea buna si drumul OK (mai putin drumul dintre Poieni si Bucea unde se lucreaza la drum si se statea la semafor in coloana de cativa km). » Post actualizat in 01 Oct 2016 16:38 Daca sunt doritori de o plimbare maine, dimineata la ora 11:15 plecare din OMV (Sub coasta) sens giratoriu "centura lui Boc". Traseu: Cluj-N. - Dej - Mesteacan (Placinta creata "La Vio") - Zalau - Cluj-N. Pana acum suntem 3 motoare. https://goo.gl/maps/R1Vt1ibc67L2 » Post actualizat in 01 Oct 2016 16:46 Ma inscriu si eu. » Post actualizat in 01 Oct 2016 16:28 A fost faina plimbarea, vremea buna si drumul OK (mai putin drumul dintre Poieni si Bucea unde se lucreaza la drum si se statea la semafor in coloana de cativa km). » Post actualizat in 01 Oct 2016 16:38 Daca sunt doritori de o plimbare maine, dimineata la ora 11:15 plecare din OMV (Sub coasta) sens giratoriu "centura lui Boc". Traseu: Cluj-N. - Dej - Mesteacan (Placinta creata "La Vio") - Zalau - Cluj-N. Pana acum suntem 3 motoare. https://goo.gl/maps/75BWqWqseU72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 pe weekend un Negreni la targ? ...daca nu cumva ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 (editat) Sal,daca ma poate ajuta cineva sau daca vede poza cineva si stie user name al omului cu pantaloni albi (Doru ) are un shoei nxr poate ma lasa sa il probez, va multumesc Editat Octombrie 22, 2016 de romyc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pausan Cosmin Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Sunt ceva motociclisti prin Dej?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre1968 Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 Bineinteles ; suntem cativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pausan Cosmin Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 Am achiziționat si eu un Kawasaki Ninja 300 si vreau sa ma apuc de A2. Eu sunt din Zalău, de abia mutat in Dej, cu munca. Recomanda cineva vreo școala auto?! Orice sfaturi sunt binevenite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre1968 Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 In Dej se face scoala numai pentru A. Eu in vara asta am terminat, daca vrei i-ti dau nr.tel al instructorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Am achiziționat si eu un Kawasaki Ninja 300 si vreau sa ma apuc de A2. Eu sunt din Zalău, de abia mutat in Dej, cu munca. Recomanda cineva vreo școala auto?! Orice sfaturi sunt binevenite. nu scoala moto ai vrut sa intrebi colegu? uite aici: http://scoala-auto-moto.ro/ scoala o poti face oriunde, insa examenul il dai doar unde ai domiciliul din buletin! succes! PS: mai bine posteai chestia asta la sectiunea ''Util'', poate primeai mai multe raspunsuri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate