3nd3r Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Stie cineva unde se gasesc cauciucuri de iarna ok? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 de motocicleta singurele de care am auzit eu, sunt la Heidenau(.ro) http://heidenau.ro/cauciucuri-heidenau/snow-tex-motociclete de masina banuiesc ca la orice dealer de cauciucuri din oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Stie cineva unde se gasesc cauciucuri de iarna ok? Mersi Marso , la iesirea din brasov spre ghimbav in incinta complexului SCHNEID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian29 Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 salutare,stie cineva unde as putea vopsi cu aerograful o casca in Brasov? ast rasp,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 https://www.facebook.com/aerografiehacky?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 https://www.facebook.com/alex.gfgfh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Salut, Dupa multi ani se pare ca reusesc sa imi iau din nou motor. Oscilez intre Yamaha XT 660R si Honda Transalp, si as vrea sa stiu daca exista posesori in Brasov care sunt disponibili pentru o intalnire in care sa vad si eu motoarele pe live. Nu vreau sa le incerc la drum ci doar sa le vad si sa le simt cum stau calare pe ele si sa discut cu proprietarii pentru un feedback. Eu am avut Kawasaki GPZ 500s, mi-a placut super mult motorul dar as vrea sa imi iau ceva de enduro / adventure cu care sa pot sa ies usor pe drumuri forestiere. Din ce am citit Transalp-ul e ideal din toate punctele de vedere, insa mie imi place cum arata XT 660R -ul Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Peter28 Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Eu am un XT dar nu la Brasov, daca treci cumva prin Ciuc iti arat. Probabil singurul motor care isi merita fiecare feedback pozitiv, negative nu prea sunt un veritabil moto pentru aventura. Mult mai usor si manevrabil pe offroad decat Transalpul. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 (editat) Salut 2 informatii mi-ar trebui Unde sa ma duc sa imi indrept capatul de bascula, nu e mare smecherie dar cred ca trebuie o menghina masiva si vreo teava sau presa, chestii pe care nu le am. A doua: dupa indreptarea asta dau jos vopseaua de pe bascula respectiva, dar unde sa merg sa o vopsesc electrostatic? Stiu ca la tinichigerii auto dar aia stramba din nas ca suprafata e foarte mica. Pe langa bascula asta mai am si niste portbagaje de vopsit dar impreuna tot nu iese mare suprafata, trimiteti-ma undeva unde imi ia banul si imi face treaba bine. Nu-i mare urgenta ca e iarna inca. Multumesc Editat Februarie 11, 2014 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andorros Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Salve Si eu, tot dupa multi ani , am reusit sa-mi trag motor. Toamna trecuta am achizitionat un BMW F650GS 2001 si astept primavara cum asteapta Crin prezidentialele. Cat despre motoarele enumerate, eu as merge pe HONDA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Daca esti dispus sa bati un drum de Brasov - Codlea , poti 'face poze' cu motorul meu ca sa vezi cum iti sta . Transplant 650 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 (editat) Salut 2 informatii mi-ar trebui Unde sa ma duc sa imi indrept capatul de bascula, nu e mare smecherie dar cred ca trebuie o menghina masiva si vreo teava sau presa, chestii pe care nu le am. 07022014392.jpg A doua: dupa indreptarea asta dau jos vopseaua de pe bascula respectiva, dar unde sa merg sa o vopsesc electrostatic? Stiu ca la tinichigerii auto dar aia stramba din nas ca suprafata e foarte mica. Pe langa bascula asta mai am si niste portbagaje de vopsit dar impreuna tot nu iese mare suprafata, trimiteti-ma undeva unde imi ia banul si imi face treaba bine. Nu-i mare urgenta ca e iarna inca. Multumesc Pentru prima problema ia legatura cu amicul meu, Adi Gaitan 0740096789 Tipu' are atelier de mestereala cu fiarele :-) Lucreaza super ok. Editat Februarie 12, 2014 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Daca esti dispus sa bati un drum de Brasov - Codlea , poti 'face poze' cu motorul meu ca sa vezi cum iti sta . Transplant 650 . Ai PM. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 salut! nu vrei cumva si ceva echipament? am o geaca, pantaloni, niste manusi si o casca. hahaha nu iti dau nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Doar acum am intrat, multumesc mult informatia, s-a notat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 salut! nu vrei cumva si ceva echipament? am o geaca, pantaloni, niste manusi si o casca. hahaha nu iti dau nimic.... doar te dădeai mare? Acu sincer... cine ar vrea echipament prăfuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Pentru sablare si vopsit electrostatic vezi in bartolomeu. e o fabrica pe dreapta fix inainte de giratoriul de la Auchan. Intrebi paznicu' de acolo si te indruma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Buna , daca mai est interesat trimite ne o poza , cam ce a-i d dori , cum sa arate, si mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hacky Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Merci alex.alexey ai reducere 35% pentru orice lucrare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hacky Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Merci AXL...lumea nu ma vede inca:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Pai pune si tu niste preturi acuma daca tot ai reclama facuta asa o sa stie lumea daca isi permite sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hacky Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Vopsire integrala moto+(fuller,vopsea,lac) de la 120€ Vopsire integrala in doua trei culori(vitezane) de la 150€ Aerografiere casti de la 50€ Aerografiere moto de la 100€ Restaurari moto de la 450€ (exclus comuniste) Lucrez cu materialele (mobihel si standox) Detalii facebook chat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Salut stie cineva un atelier prin brasov sau apropiere unde pot sa honuiesc 2cilindri pt un motor in 2 timpi la un pret ok si sa nu ma trezesc k atunci cand se incalzeste motorul sa se blocheze pistoanele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Eu am facut prelucrarea respectiva in Ghimbav la AUTORAD, Foarte multumit de calitate. Mai e undeva in Ozun dar o sa te indrume altcineva ca eu nu am ajuns acolo. Blocatul pistoanelor nu se intampla din cauza alezajului, ci de la pistoane proaste cu dilatare f. mare. Poti aleza unde vrei, tot se vor bloca. Eu am facut cu clearance de 5 sutimi si nici macar in rodaj nu am simtit vreo strangere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Xt-ul e mai fun, honda e mai touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate