tuningboy Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Intrebare stupida: unde verific daca sunt cu ITPul la zi ? Pana acum nu m-a oprit nici un politist sa ma intrebe de ITP Am cumparat moto in Aprilie2006 si nu mai stiu pana cand e valabil ITPul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 scrie in talon pe ultima pagina data expirarii itp-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 scrie in talon pe ultima pagina data expirarii itp-ului merci mult oups... Data urmatoare inspectii tehnice : 13.05.2006 Certificat eliberat la 26.04.2006. Cu alte cuvinte eu am mers din Mai si pana acum fata ITP. Pfoaaaa..... totusi cat e valabil acest ITP ? nu poate fi o greseala? sa fii stampilat ei aiurea anul (vrand sa zica Data urmatoare inspectii tehnice 13.05.2008) ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 ITP-ul este valabil 2 ani de zile si se transmite la vanzarea motorului fiind inscrisa data de expirare in noul talon. Adica posesorul anterior facut ITP sau RAR-ul in mai 2004, a tinut motorul pana in aprilie si ti l-a vandut tie. Tu ar fi trebuit sa te uiti la data de expirare a ITP-ului si sa-l pui sa il refaca, impuscand 2 iepuri : la ITP se verifica seriile si starea generala a motoretei si se fac fotografii si in plus te scapai de o grija pt urmatorii 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Salutare! Cei care vor sa verifice in baza de date a R.A.R-ului daca au inspectia valabila (au fost cazuri cind firme fantoma au facut inspectii fara a fi autorizate),pot sa acceseze adresa www.rarom.ro si in partea stinga pe ultimul rind aveti Verificare ITP.Trebuie sa introduceti seria cartii de identitate a vehiculului si primiti un mesaj daca sunteti sau nu in baza de date si pina la ce data aveti inspectia tehnica valabila. Bye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Am facut o lista cu centrele autorizate RAR unde se poate face ITPul la motociclete in Bucuresti. E doar munca de copy / paste, dar asa le gasim mai usor. Voi suna maine la cateva dintre ele sa aflu si preturi ITP_Bucuresti.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Am fost azi la Adi Star, pe Fundeni, nu foarte departe de spital. In cateva minute ITP-ul a fost rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Mai intreb si eu o data. Pentru a face ITP trebuie sa ai RCA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 dupa noua lege ca sa iti faca itp-ul trebuie sa ai rca si se pare ca e obligatoriu dar daca cunosti pe cineva iti poate face si fara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il principe de jilava Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 dupa noua lege ca sa iti faca itp-ul trebuie sa ai rca si se pare ca e obligatoriu dar daca cunosti pe cineva iti poate face si fara! DA TREBUIE RCA! EU AM FACUT AZI LA LUICA LA AUTOMECANICA SI IN ZECE MINUTE ERAM GATA! AM PLATIT 30 LEI NOI SI ATAT! A FACUT O POZA SI A VAZUT SERIILE! SUPER DE TREABA OAMENII !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Unde-s astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il principe de jilava Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Unde-s astia? PAI NU STIU DE UNDE VII CA SA ITI EXPLIC! DE LA CITY MALL DREPT ! TRECI DE PIATA PROGESU! MAI MERGI 3 4 STAII DE TRANVAI SI INAINTE DE PRIMA INTERSECTIE SEMAFORIZATA E SERVICEUL PE DREAPTA! CHIAR IN STATIA DE TRANVAI! PE DREAPTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Am facut ITP la Adi Star Impex pe Sos Fundeni .... 2568049 e telefonul ... Absolut nici o problema. Repede si mai ales fara spaga. Pretul e 50 lei, lucreaza si sambata. Foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 am si eu o problema. la voshod tre" sa fac itp-ul dar am seria de pe motor trecuta gresit in acte. seria pe motor este 1-06... si pe carte este trecuta 1-U6...pot face itp-ul?? si pe cadru este 'N'(intors dehhh rusa asta) si in acte este trecut 'I'. este vreo problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 scuza-ti-ma ca nu am citit 6tot topicul ca nu am rabdare dati-mi si mie un service bun de itp prin drumul taberei sau prin apropiere multzam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AncaR Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 (editat) No, deci am fo si eu azi la Shama sa-mi fac ITP-ul (expirat pe 01.04.2007 ) dupa ce am scos din service proaspatul vopsit Eliminator...Auzisem eu niste zvonuri cum ca nu-ti da ITP-ul daca nu corespunde culoarea din acte cu cea de pe motor, da' am zis sa incerc, mai ales ca la ce noroc am sigur ma oprea si politia in drum spre RAR si-mi salta talonu'. Boon, planul era asha: scos motoru din service de dimineata, ITP si apoi RAR - programare la 12:45. Rezolv cu service-ul, la 11:00 ma infiintez la Shama, dau actele + spaga de rigoare, explicandu-i in acelasi timp ca tre sa ajung si la RAR la 12:45. Ala se scarpina, zice ca nu prea crede, dar in fine cica rezolvam...Trec vreo 2 masini in fata mea astfel ca la ora 14:00 (!!!) imi vine si mie randul. Cand, stupoare, ala imi zice ca nu poate sa-mi faca absolut nimic, pt ca nu corespunde culoarea si sa vin din nou cu motoru' dupa ce rezolv cu RARul!!! "pai bine dom'ne, nu puteai sa zici si matale acu 3 ore cand am venit??", ridica ala din umeri si dupa capu lui aia era...noroc ca apare in acel moment si dl. Bucataru (care e chiar ok) si imi scrie raportu de inspectie cu care pot sa circul 30 zile si-mi spune sa vin doar cu actele dupa ce rezolv cu RARu, sa-mi puna si abtibildu'. Pana la urma a fost oarecum ok (deh, nici eu nu eram tocma' in regula), dar totusi prea mult timp pierdut aiurea si acu, citind topicu, imi dau seama ca e si dublu ca pret fata de alte service-uri... Editat Iunie 12, 2007 de AncaR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 No, deci am fo si eu azi la Shama sa-mi fac ITP-ul (expirat pe 01.04.2007 ) dupa ce am scos din service proaspatul vopsit Eliminator...Auzisem eu niste zvonuri cum ca nu-ti da ITP-ul daca nu corespunde culoarea din acte cu cea de pe motor, da' am zis sa incerc, mai ales ca la ce noroc am sigur ma oprea si politia in drum spre RAR si-mi salta talonu'. Boon, planul era asha: scos motoru din service de dimineata, ITP si apoi RAR - programare la 12:45. Rezolv cu service-ul, la 11:00 ma infiintez la Shama, dau actele + spaga de rigoare, explicandu-i in acelasi timp ca tre sa ajung si la RAR la 12:45. Ala se scarpina, zice ca nu prea crede, dar in fine cica rezolvam...Trec vreo 2 masini in fata mea astfel ca la ora 14:00 (!!!) imi vine si mie randul. Cand, stupoare, ala imi zice ca nu poate sa-mi faca absolut nimic, pt ca nu corespunde culoarea si sa vin din nou cu motoru' dupa ce rezolv cu RARul!!! "pai bine dom'ne, nu puteai sa zici si matale acu 3 ore cand am venit??", ridica ala din umeri si dupa capu lui aia era...noroc ca apare in acel moment si dl. Bucataru (chiar e chiar ok) si imi scrie raportu de inspectie cu care pot sa circul 30 zile si-mi spune sa vin doar cu actele dupa ce rezolv cu RARu, sa-mi puna si abtibildu'. Pana la urma a fost oarecum ok (deh, nici eu nu eram tocma' in regula), dar totusi prea mult timp pierdut aiurea si acu, citind topicu, imi dau seama ca e si dublu ca pret fata de alte service-uri... Buna Pai cine trebuia sa-ti faca ITP-ul? Pe sos. Piperei ai fost din moment ce a aparut Bucataru... Dar totusi sunt si io curioasa...da-mi si mie un nume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AncaR Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Buna Pai cine trebuia sa-ti faca ITP-ul? Pe sos. Piperei ai fost din moment ce a aparut Bucataru... Dar totusi sunt si io curioasa...da-mi si mie un nume... In Pipera am fost...nu stiu cum il cheama pe nenea care era in acel moment "in charge"...in fine, bine ca am rezolvat cu dl. Bucataru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vstar1bike Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 eu va recomand sa mergeti pt itp mai ales la motoare la mogosoaia la dl. Razvan Mezdrea. stiu ca seriozitatea e asigurata.pt detalii cautati firma Sam tradi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Am facut ieri itp-ul la INSCUT, pe blvd. Preciziei, pret 30ron....tipul de acolo pare relativ ok, totusi ce ma nedumereste este ca era sa ma respinga pt tobe goale (asta am inteles-o), ghidon custom si comenzi avansate (comenzile nu-s facute pe genunchi de vreun meserias).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 ...in ar sau tm stie careva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 am facut azi ITP la Sama, in sfarshit foarte profi, nici o coada, nici o programare, dar m-a costat 1.250.000, nu e cam "PIPERAt"? din ce am mai citit pe topic, in alte parti e 300? asta nu e o taxa care trebuie sa fie la fel? ca nu s-a uitat decat la lumini si la serii, eu chiar as fi vrut sa-i faca o verificare la sange sa mai stiu si eu una alta... plm bafta baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 (editat) In Caransebes costa 24 lei Editat Iulie 1, 2007 de psy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 am facut azi ITP la Sama, in sfarshit foarte profi, nici o coada, nici o programare, dar m-a costat 1.250.000, nu e cam "PIPERAt"? din ce am mai citit pe topic, in alte parti e 300? asta nu e o taxa care trebuie sa fie la fel? ca nu s-a uitat decat la lumini si la serii, eu chiar as fi vrut sa-i faca o verificare la sange sa mai stiu si eu una alta... plm bafta baieti piata itp-urilor s-a liberalizat, fiecare agent economic autorizat isi poate stabili singur tarifele, RAR-ul doar le livreaza niste tarife recomandate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 foarte profi, nici o coada, nici o programare, dar m-a costat 1.250.000, nu e cam "PIPERAt"? Foarte profi, da' la luat banii. Eu am facut in urma cu 2 sapt. si m-a costat 28 lei noi, fara coada, far' de programare. Deh in BT, nu in Capitala . Mari banditi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate