silverpistons Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 mixerele asteapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 microfoanele asteapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 scena asteapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 berea va asteapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 voi ce mai asteptati????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 voi ce mai asteptati????????? sa se faca ziua!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Sa bata vantul libertatii inspre pupa noastra Adica maine mai spre seara....fie ploaie,vant sau ninsoare , ne urcam pe capre si venim peste voi. Pregatiti o tuica sanatoasa ca venim cu reumatismu' in oase la voi la statiune la tratament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 ma, da e lunga noaptea asta.............nu se mai gata odata ..... ...........saptamana asta am tinut regim, fara bere, fara carne .........ma pregatesc pt mici si bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Azi-noapte d-abia am adormit tot stand cu gandul la Ploiesti! Sper sa fie vremea cat de cat frumoasa pt. ca vad ca a ploua aseara si acum sunt nori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 ma, da e lunga noaptea asta.............nu se mai gata odata ................saptamana asta am tinut regim, fara bere, fara carne .........ma pregatesc pt mici si bere la 3 am reusit si eu sa adorm.. Acum trebuie sa ma duc la munca da' in jur de 5-6 cred ca plecam si noi Ghostule... sa tii o masa ocupata @ Coffe Man... din cate am inteles voi plecati in juma de ora.. drum bun, asfalt uscat si aveti grija de Zita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 20, 2005 Autor Share Postat Mai 20, 2005 nu ploua! nu a plouat pina acuma si daca ploua o sa fie special ca sa fie sarbatoare mai plina de amintiri frumoase! Va asteptam cu 50 de litri de tzuica de Valeni din partea clubului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 :ok: ... bai ce greu trece timpu' ... dar mai sunt doar cateva ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Mai sunt 7h20min pana la startul spre Ploiesti... a dracu de lunga ziua asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Eu nu reusesc sa vad imaginile transmise de camera live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Mai sunt 7h20min pana la startul spre Ploiesti... a dracu de lunga ziua asta Idem. Sa-nteleg ca si voi plecati tot la 18 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 nu ploua! nu a plouat pina acuma si daca ploua o sa fie special ca sa fie sarbatoare mai plina de amintiri frumoase! Va asteptam cu 50 de litri de tzuica de Valeni din partea clubului! Si nu se mai face 5 odata!! nici sa muncesc nu mai pot Poate ma dau astia afara... Cate grade sa aiba tzuica aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Grupul Posesorilor de Caramizi Zburatoare (GPCZ) se aliniaza de plecare la Piatra Cracanata la orele Zulu 1830. Vom fi: Don Leoncio Hell Ryder Ivan_Dnepr Placebo Ipman probabil si Ares666&Co. si altii pe care nu ii stiu/i-am uitat. Nu va faceti griji, dau o bere la Ploiesti celor care vin cu noi si nu i-am trecut pe lista! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 (editat) de unde se pleaca si la ce ora, poate ma lipesc si eu unui grup. .. aha , nu vazusem 'decolarea caramizilor' Editat Mai 20, 2005 de mihaip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mala Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Salut,in cazul in care mai exista ceva loc intr-o masina pentru vineri seara sa bag si eu un cort, izopren ceva...please let me know (convertim volumu` (nu masa) in beri acolo-ca doar suntem oameni si tre` sa bem si noi). tenchiu plusez:inmultim volumu` cu doi:). Nu serios acu` poate cineva sa ma ajute cu o bucata de spatiu-ntr-o masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Ok, noi cei cu caprele saritoare plecam cam tot pe atunci, hai sa construim un grup solid.Plecarea de la piatra cu craci.Se va merge f incet adica 80 , pt ca va ploua si avem printre noi o incepatoare care azi debuteaza pe honda. Ne sincronizam la telefon. Avem pt ce infrunta lapovita si ninsoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Bre, iio ma impachetez si plec spre Ploiesti in jur de 12"00! Ne vedem la locul faptei. Respect, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Nu va faceti griji, dau o bere la Ploiesti celor care vin cu noi si nu i-am trecut pe lista! Deci de la tine beau prima bere? Hai ca ne vedem la locul impricinat, eu cu Sebi putin mai devreme. Hai poate nu ploua macar pana ajungem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Ai o bere Zorro! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Salut, astazi nu pot sa vin, munca, ca de obicei prelungita. Cine pleaca miine dimineata pe la 10,30 sa fim la Ploiesti la parada si daruirea jucariilor? Propun ca loc de intilnire acelasi simbol motoristic milenar: Arcul de Triumf. Nu cred ca o sa mai intru pe mail des, eventual numai diseara, asa ca sunati-ma sau dati un beep la 0744 566465. Let's rock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPZ Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Vin si eu. Dati-mi si mie un bip 0741.25.25.70, si va sun eu, sa vedem cum plecam. Mersi. Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate