Sari la conținut

Motociclist "accidentat" De Politia Harlau


orestte
 Share

Postări Recomandate

Motociclistul chiar era kamikaze,vede blocajul si cica prima lui reactie a fost sa intoarca(asa spune el) pai normal nu ar fi fost sa opreasca?intr-adevar a comis mai multe infractiuni,si merita pedepsit pentru asta,dar nu la modul acesta.

Gaborii idioti nu aveau nici un drept sa il raneasca si mai rau dupa aceea sa vrea sa il incatuseze si sa il retina cu forta si amenintat cu arma avand in vedere ca l-au ranit destul de grav.

Motociclistul nu a pus viata nimanui in pericol in mod direct pe cand ei puteau sa il omoare/sa il lase paralizat sau multe alte variante.Trebuiau sa faca blocaj in momentul in care au fost anuntati prin statie ca sa il incolteasca dar nu sa dea peste el,asta este un abuz foarte grav care trebuie pedepsit,insa eu sincer personal nu pot sa sustin cauza unuia care se crede zeu(si eu am ars-o tare prin oras dar sa umbli fara numere si sa mai si fugi de politie este total deplasat).

Apropos intr-o seara mai eram cu inca 2 prieteni cu motoarele si ne-am trezit cu o masina de politie pusa de-a latul pe sensul nostru dupa o zona cu vizibilitate mica,2 am apucat sa oprim la timp dar unul s-a dus pe trotuar ca intra direct in ei,se practica faze de genul,dar de la a bloca sensul si pana la a intra frontal din mers e cale lunga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 901
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

:bow:

... aaa subiectiv, am la activ, nu una, ci mai multe probleme/contre cu politia romana (de la rutiera, comunitara, rurala, judeteana) ... si unii amici de-ai mei din politie, motoristi si chiar forumisti, faini de altfel, pot sa certifice asta. :bow: .

Topicul concret este despre o motonovela:

1. daca motociclistul murea (apropo, vi se poate intampla si fara sa gresiti), erau pagini mai putine (de rip, mai mult sex oral, verdicte de frustrati si vociferari tembele), :bow:

2. omul traieste in ciuda urarilor de bine de pe forum :bow: , a reusit sa mediatizeze problema lui locala, si ma gandesc, slava domnului, ca are un context mult mai inghegat si mai productiv, decat pseudocomunitatea motovirtuala sau cluburile lu' peste, care o sa il ajute sa isi rezolve problema (indivizii respectivi din politie trebuie sa plateasca si oricum si-o merita).Clar asta trebuie sa fie mai mult decat subiect de bacalaureat pentru adolescenti stresati si sau pentru complexati care vor sa isi competeze studiile la batranete :bow:

3. Pentru problema de principiu autoritati/comunitate, politie/individ, abuzuri/pedepsire, drepturi/obligatii, si pentru cei care se imagineaza cu un cofrag mai mare de oua sau cu aureole de sfinti in mizerie, le aduc aminte avatarul cuiva (degeaba) pe forum

TU URMEZI ... in rest exista tone de maculatura si teorie.

 

Concret, daca cineva vrea sa imi raspunda, exista vreo posibilitate de atitudine alternativa a celor cu care era dupa momentul impactului? (imobilizare/agresiune fortzata). Daca se merge in grup, chiar daca grupul va fi problema, intotdeauna se va gasi un singur tzap ispasitor; cum functioneaza solidaritatea si care sunt reactiile eficiente?

 

Structurile statului (in cazul de fata politia) au niste regulamente/proceduri, care le fac implicit mai rigide si vulnerabile; eu ca si individ nu am limitari de aceeasi factura. Cum evitam sa fim intimidati sau limitati de indivizi sau structuri care se presupune ca ar trebui sa fie in slujba noastra? Concret... daca retardul care acum are precedent, se da direct la mine: dau din coada, ma arunc preventiv,direct cu mainile la ceafa (eventual cu o cascadorie ), sau am posibilitati legale, eventual defensive de riposta? ;)

 

Parere personala, daca nu erau in grup, sau daca omul,hotarat, nu vroia sa opreasca, era greu, daca nu imposibil de prins :bow: . In cazul de fata ori nu opresc deloc, si accidentul e mult mai urat atunci, ori opresc si atunci accidentul exista doar in varianta de tentative de omor :bow:

In rest va urez ca in situatii mai complicate/delicate sa aveti parte de oameni ca Sorin (care se agita cam inutil pe forum, da ii simpatic in demersul lui) ... si multi altii pe care ii cunosc; si nu va mai bagati in ciorba omului daca nu va invita el... parerea mea :bow:

 

PS. Mi s-a intamplat de cateva ori sa fiu confundat pe motor, de catre politie (cu casca toti suntem la fel, si diferentza dintre bicicleta, scuter si motocicleta se invatza doar in clasa a treia primara). Ce ma faceam daca ma confundau cu omologul motociclistului respectiv de la mine din zona? ... recunosc ca merg si cu viteze mai mari de 100 km/h :bow:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cristi_skif Today, 01:06 AM

Claudiu nx,iti doresc sa fii ,,oprit",in acelasi,, mod" si dupa asta te rog sa ,,reciti"ceva de Eminescu. SAU poate esti...........GABOR.........si nu stim noi(motociclistii) Era sa uit........ am citit ,,posturile''tale,ESTI NUMAI PILDE

 

Ziceam ca nu iti mai raspund dar vad ca ai vrut sa fii ironic cand ai editat ultima oara. Uite, eu unul nu iti doresc sa fii oprit in acelasi mod si imi place sa cred ca nu se va ajunge la asa ceva pentru ca tu vei da un exemplu si vei opri la semnalele politiei. Faza cu recitatul a fost o gluma/ironie in postul meu deoarece am vazut ce poti sa debitezi anterior. Si daca tu zici ca posturile mele sunt pilde ar trebui sa te uiti mai jos .....

 

cristi_skif Today, 12:20 AM

E clar,motociclistul a facut o greseala depasind limita de viteza in localitate,dar BOUL de GABOR de la RUTIERA ce cauta cu masina statului pe contrasens ? Sau mai nou asa-i invata la scoala aia de cacao ca trebuie opriti in trafic soferii sau motociclistii?............intrand pe contrasens si..........mierleste-l pe fraier (motociclist),ca vezi doamne el e ORGANUL,.......si...... orice face il ACOPERA LEGEA. Mi-e scarba de BAIETASII de la RUTIERA. Insanatosire grabnica motociclistuli si multa pt cretinii de la rutiera

 

Eu nu stiu cam cat ai gandit tu cand ai postat dar sa trecem peste asta ... Acel "bou de gabor" avea dreptul sa faca acest lucru, adica sa traga masina pe sensul de mers al amicului tau, deoarece persoana in cauza se sustragea unui control. Poate ar trebui sa te mai documentezi si tu inainte sa debitezi asemenea lucruri. In acelasi timp nu ar strica si putin respect fata de institutie ca iti zic sigur ... daca ai fi fata in fata cu "organul" nu ai mai avea asemenea limbaj. Ce mai spunea amicul tau in aceasta seara este faptul ca ... in momentul in care a vazut o masina de politie blocand drumul s-a intors din instinct. Acolo, dragul meu, nu mai este instinct, e ceva premeditat. Asa ca imi permit sa iti spun in cateva cuvinte mai usoare pentru tine esentialul postului meu .... stai in banca ta daca nu stii ce vorbesti.

Editat de claudiu nx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe scurt : Cand se intalneste un ZMEU cu un echipaj de Politie Rutiera(din care fac parte oameni neinstruiti ai legii) , rezulta POC !

1. blocaj se creeaza cu masina perpendiculara pe directia de mers al celui dat in consemn pentru oprire

2.in momentul in care motociclistul este ranit sau da semne vadite ca a suferit vreo vatamare,agentul de politie ajuns primul la fata locului ACORDA MAI INTAI PRIMUL AJUTOR(nu scoate pistolul,nu bruscheaza,nu incatuseaza...ca de aceea sunt 2 insi in echipaj) si anunta serviciul de salvare ,concomitent cu o atenta supraveghere a celui in cauza(in cazul de riposta sau fuga)

3. nici motociclistul nu e usa de biserica...(neoprire la semnal,viteza,fara numar+etc)

 

Cand din cauza unui motociclist pe fondul vitezei foarte mari,se pierde controlul motocicletei si rezulta moartea sau vatamarea celui in cauza sau a altora,ne place tuturor sa bagam caseta cu "natural born selection" sau etc

Cand conduce cu peste 50km/h decat limita legala si nu se produce nimic...vine replica de genul"ce ma ..ca era doar contraventie"

Cand dai nas in nas cu 2 militieni de genul acelora,iti vine sa spui replica aia : "Unde se termina logica,incepe Politia"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum am vazut si eu stirea. Auzi ce ziceau spurcaciunile ale de gabori , cica daca era inarmat ? De aia au intrat in el. Si se distreaza cam des cu motocicleta si deranjeaza locuitorii din zona. Si au intrat in el. Dar , din imagini , am remarcat ca tipul mergea pe sosea. Si ce viteza e aia , 115 km/h pe sosea ? Pai altii merg cu 200 , cu masina , cine dracu' mai intra in ei ? Si cica are un dosar pe rol , dar e in recurs. Deci , daca nu s-a pronuntat nimeni in cauza , e nevinovat , nu ?

In general , este o porcarie. Dar ce face AMR , ce facem noi , in cazul asta ? Poate ii da in judecata pe gabori si noi il sustinem ?

Chiar ca nu mai am incredere in gabori , dupa faza asta. Nu ca inainte aveam prea multa , sint cam in plus multi din ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omul era in conflict cu nenea militzianul,deci se ashtepta la ce-i mai rau daca oprea,shi a incercat sa se sustraga.Nu vreau sa ii iau apararea in vre-un fel,fiecare raspunde pt faptele sale,insa eu personal am avut ceva probleme cu militzia rutiera shi nu numai,shi shtiu ca daca nu ai avocatul langa tine,militzienii au dreptate.Ca shpaga face parte din viatza noastra shi pare la fel de normala ca plata taxelor la stat,shi ca daca ai ghinionul sa fi accidentat de o persoana influenta, nu o sa tzi se faca niciodata dreptate,sunt lucruri cunoscute inpotriva carora, aparent nu putem face nimic(ca exemple cazul lui Alexx shi de ce nu, cazul Paunescu)Ar trebui facuta o campanie inpotriva abuzurilor shi a coruptziei din politzie shi nu numai,in loc sa ne consolam cu gandu ca poate noi vo-m avea mai mult noroc in caz de accident shi nu vo-m fi <luatzi in bot> de un harley <premier> venit de pe contrasens, sau vre-un angajat al ambasadei americane.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

2.in momentul in care motociclistul este ranit sau da semne vadite ca a suferit vreo vatamare,agentul de politie ajuns primul la fata locului ACORDA MAI INTAI PRIMUL AJUTOR(nu scoate pistolul,nu bruscheaza,nu incatuseaza...ca de aceea sunt 2 insi in echipaj) si anunta serviciul de salvare ,concomitent cu o atenta supraveghere a celui in cauza(in cazul de riposta sau fuga)

 

 

 

doamne.. tu te uiti sa vezi ce ai scris ??? daca se uita si politaii aia ce ai scris rad de tine ... cum frate primu ajutor ??? ei bag la pariu ca nu au fost la "cursul" ala .... ce le trebuie lor ma prim ajutor ??? in mintea lor ...asta e moare moare ...da`l in masa , daca se pune cu POLITIA !!!! c`am asa e problema ... mai mult ca sigur domnii cred ca si scoala de pol au facut cu pile si chiuleau in "masa" de la cursuri ;) :bow: prim ajutor ...ce gluma buna :bow:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai trb facuta o diferenta in actuala politie sunt 2 categorii de angajati : militieni si politisti si trebuie facuta clar diferenta .

militianul se imparte in 2 subcategorii : 1 cei care sunt in structura dinainte de 89 si care au ajuns militieni luati direct din fabrici si ogoare ptr ca aveau un dosar sanatos si palma mare

2 cel angajat dupa 90 din rindurile civililor este cel care taie frunza la ciini prin sate prost pregatit intelectual si profesional care a facut liceul cu chiu cu vai ptr care tacsu a dat bani sau animale din batatura atit ca sa termine liceul cit si sa fie angajat in politie si dupa angajarea in politie a facut cu chiu cu vai o facultate gen biotera si uite asa a fost ridicat in grad sau a ramas doar cu liceul acela cu profil agro industrial .acest specimen este f des intilnit in politia din tara , acest individ se crede dumnezeul ulitei .in general are frustrari ptr conditia sa sociala , are mari greutati in exprimare si scris , cind este imbracat in uniforma se transforma :se crede atotstiutor si are impresia ca este deasupra cetateanului , se foloseste de functie ptr a obtine diverse beneficii materiale .

 

politistul la fel se imparte in 2 categorii : 1 este cel care a urmat academia de politie , cel care intradevar crede ca legea trb sa triumfe , care sta invata legislatia , cel care crede ca poate schimba cu ceva mentalitatea invechita din sistem

2 este tinarul care provine din perferia orasului , parintii lui il lasau cu cheia de git cind plecau la munca , termina un liceu crede ca dreptatea triumfa , vrea sa schimbe ceva in viata de zi cu zi se angajeaza in politie , ajunge in patrulele de la sectie si isi depaseste conditia , se inscrie la o facultate de drept o urmeaza ia licenta si obtine avansarea .

aceste 2 categorii sunt din pacate fff rare in sistem si isi desfasoara activitatea in birouri sau in locuri unde publicul nu intra in contact direct cu ei .

 

sa nu mai bagam in oala militienii si politistii , ca din pacate sunt mai multi militieni cu care intram in contact nu avem ce sa facem dar nu trb vazuta toata politia asa .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vedeti voi, daca sunteti motociclisti, va credeti muult mai aparte decat restul oamenilor. nu-i asa.

trebuie sa fii om in primul rand, si mai apoi restul de catalogari...

 

se spune ca daca vrei sa intelegi un om, sa incerci sa te pui in pielea lui...

 

tu ce ai fi facut daca erai politist? nu te-ai fi obosit sa te iei dupa un cocalar ce fuge de politie, nu?

tara asta nu mai are nevoie de ghost-rideri...

m-am saturat de accidente la stiri datorate vitezei. si culmea...numai rideri si soferi d-astia rai, care sunt ei mai cu 3 oua si sunt impotriva sistemului. si eu merg cand pot, cu cat pot...dar suport consecintele...

 

am mai zis, vina apartine in proportie de 80% motoretistului. restul, politiei ca a actionat prea brutal.

pun pariu ca fraieru' a crezut ca scapa pana in ultima secunda, pe 2 roti. acolo din ce pot sa imi dau seama, cred ca a fost vorba de o eschiva a motociclistului dar care nu a mai avut loc.

 

sanatate maxima tuturor, si fiti cu capul pe umeri...

 

Tocmai asta e.....: trebuie sa fii om in primul rand.....mai apoi motociclist sau politist (militian in cazul nostru)...aici sunt de acord cu tine. Te intreb....oare politistii au fost oameni aici?

Ce faceam in locul politistului? Simplu....il urmaream, il dadeam prin statie la ceilalti pioni sau cum scrie regulamentul...niciun caz nu il accidentam. Iar daca totusi se intampla, indiferent din vina cui.....AS FI CHEMAT SALVAREA PRIMA DATA!!!!!!!!!!!!!! SI PANA VENEA SALVAREA NU STATEAM CU GENUNCHII PE EL!!!!

Omul ala putea avea fracturi, hemoragie interna sau alte lovituri grave.....Apoi cand medicii si ar fi facut treaba (la spital sau whatever) aplicam legea. Il inchideam sau il amendam, dosar penal etc.

Baiatul e zmeu intradevar(desi 116 km/h mult peste limita legala nu e o viteza astronomica pentru un FireBlade....ce vreau sa spun aici ca in functie de unde a stat pitit radarul putea fi in franare la intrare sau in accelerare la iesire din localitate) dar cum ai spus si tu e OM in primul rand. Oricum s-ar fi intamplat....gestul politistilor este INUMAN. In calitate de OM este datoria noastra sa condamnam astfel de comportamente. In calitate de motociclist ar trebui sa manifestam EMPATIE.....daca tu scapai mana in gaz si erai in locul lui???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da fratilor. de 2 ore studiez cazul shi citesc topicurile. ajung la vorba lui badea "TRAIM IN ROMANIA SHI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL" FLACAUL S-A SUSTRAS DE LA CONTROL OK. A INTORS. OK A DECLARAT-O CHIAR EL. DAR NU TREBUIA SA SE PROCEDEZE ASA. NU STAI FRATE CU TRANCANU LA CAPUL " INFRACTORULUI " SHI CU GENUNCHII PE EL. TOO MUCH TV. IS F F CURIOS CE IESE DIN TOT CAZUL ASTA.

 

SHI MAI AM O DILEMA. CUM DRAQ DIN 5 MOTOARE L-AU ALES CHIAR PE ASTA SA SE BAGE IN EL. DACA ERA ALTUL NEVINOVAT. UPS NE SCUZATI SHI LA RVDR?

SHI NU CRED CA OTV-UL ERA CEA MAI BUNA VARIANTA DE MEDIATIZARE. SA PLANGA BABELE LA NOAPTE? ;)

 

HAI SA BUBUIM CU MESAJE CELELALTE TELEVIZIUNI. SA NU LASAM COMENTURILE(CUM SUNT CELE DE PE REALITATEA) ASA

Editat de maru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am zis...restul de 20% este vina politistilor. oricum, daca esti o persoana lovita asa de rau, nu mai dai din maini ca sa te lase nenea politistul in pace.

politistii or fi vrut sa aplice legea, dar nefiind pusi des in situatii din astea, au reactionat putin mai violent.

hai s-o lasam asa. din punctul meu de vedere...bine i-au facut. daca era vreo usa de biserica mai ziceam, dar asa...

 

noi sa fim sanatosi.

 

aa, si nu mai veniti fratilor cu replici "TREBUIE SA FACEM CEVA" ca sunteti patetici...ce cacao sa faci? e un rahat de accident cu niste urmari mai naspa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

azi prietenii din Botosani s-au pornit spre Iasi pt a ne face o vizita motorizata, numai ca in orasul Harlau politia a decis oprirea unuia dintre ei intrand frontal in el (logan cu un K7), dupa impact tanarul a cazut (noroc ca avea viteza mica) lovit la picioare, politia a sarit pe el cu catusele si pistol ;) (desi era lovit), mentionez ca salvarea a fost chemata de pritenii lui NU de politie care era obligata sa sune, nu mai zic de oprirea circulatiei

 

 

 

 

1. mentionez ca NU EU am filmat si NU am fost prezent (cel care a filmat se numeste Cristi si e din Botosani, era in gasca de 5-6 motoare care venea spre Iasi),iar cand am afirmat "prietenii" ma refeream la motociclisti (nu ma cunosc cu cel accidentat, ci doar cu cel care a filmat), relatarea de mai sus este a celui care a filmat care m-a rugat sa pun filmul pe net pt ca ei erau in iasi si nu aveau acces la internet

2. dupa ultimile noutati se pare ca exista un conflict intre el (zmeul local) si comunitatea locala si l-au cam "ars"

3. speram sa fie singurul caz de acest gen

 

Uetd8i2MO44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mentionez ca la Realitatea TV eu doar am dat link-ul spre youtube.com.....nu eu am filmat pentru ca nici nu am fost in zona.....pe youtube filmul nu era incarcat de mine(prozatos) ci de unul vlad voda nu stiu cum

deci NU ACUZATI ca a filmat Ionut Tapu(adica eu).....CEI DE LA TELEVIZIUNEA NU ERAU SA ZICA TOATA BARBOLOGIA..CA A FILMAT CINEVA PE CARE NU IL CUNOSTEA....SI A PUS FILMUL P YOUTUBE SI LINKUL L-A LUAT IONUT TAPU SI NI L-A DAT NOUA.....CA DOAR LE-AM EXPLCAT CA NU EU AM FILMAT CI UN ALT MOTOCICLIST A FILMAT CARE SE AFLA IN SPATELE MASINII DE POLITIE....AU ZIS MAI USOR DATELE MELE PENTRU CA ASA LE-A APARUT IN DATELE DE LA MAIL

 

<small>--- Mesaj completat în 24 Mar 2008 09:52 -------------</small><br/>

Lumea s-a pus de acord asupra unor chestii:

1. Mergea cu 116km/h

2. Nu a oprit la semnalul politistului

3. Nu avea numere

 

Luand in considerare cele 3 puncte, cred ca echipajul de la Politia Rutiera a actionat corect blocand drumul (in filmare se observa faptul ca masina e oprita de-a curmezisul strazii, ocupand intreaga banda de pe care venea colegul motociclist). Vinovat de producerea accidentului imi pare a fi motociclistul. In acest caz, ar fi normal (din punctul meu de vedere) ca el sa plateasca pagubele in integralitate.

 

Din filmuletul domnului Ionut Tapu, singurul care a filmat la locul accidentului, am observat cum accidentatul incearca sa se impotriveasca sa i se puna catusele si, discutand cu "cameramanul", insulta politistii (asta se cheama ultraj cumva?).

 

Personal, sunt de parere ca politistii au gresit ca nu au reactionat fata de "cameramanul" care ii insulta pe fata. Multe libertati au fost interpretate gresit si oamenii profita de legi in loc sa respecte spiritul lor...

 

"Ricerul" a spus singurel ca a trecut pe langa radar cu viteza, ca a continuat drumul, s-a intalnit cu prietenii pe moto, s-a intors, a vazut masina politiei de-a latul drumului, a fugit de ea. Apoi spune ca a dat nas in nas cu masina politiei care l-a lovit intentionat.

Varianta politiei merge pe acelasi fir, doar ca pare un pic mai logica (va sfatuiesc sa cautati declaratiile catre presa). Radar cu 116km/h, semnale, apoi nu a oprit prima data cand a vazut drumu blocat de catre o masina OZN, iar a doua oara a incercat sa fenteze blocajul si s-a bushit cu OZN-ul (cu semnale "acustice si luminoase" in functiune, de asta ii zice OZN).

 

Telenovela este un "bonus" pentru media si pentru persoanele care gandesc prin intermediul posturilor TV si, dupa parerea mea, nu schimba cu nimic treaba. Totul se poate rezuma la acea zi in care "Gigi Duru" a ales sa fuga de politie.

 

Tin sa va amintesc ca au fost impuscati oameni nevinovati in tari mult mai "civilizate" doar pentru ca "pareau a fi teroristi" (in metrou, Anglia, persoana care nu a raspuns la somatiile politistului, acum vreo 2 ani... in urma investigatiilor, anchetelor, CIA, FBI, NSA, Mi5, MISA, NASA si Brangelina, politistul a fost declarat nevinovat). De asta consider ca unele comentarii despre bananele care cresc in stejarii nostri sunt cam exagerate...

 

A propos de modul "barbar" si "aulio, maica, huliganii" in care s-au comportat capetele de creta: atata timp cat nu avem rezultatele anchetei oficiale, degeaba ne dam noi cu parerea despre cat de chinuit era accidentatul, despre cat zburase, sau ce viteza intergalactica avea OZN-ul in momentul in care a impuscat in aripa fighterul rebelului... Cat despre starea "de soc" in care se afla haiducul modern, parerea mea este ca s-a inventat, cu aceasta ocazie, un nou tip de soc: cel al nesimtitului.

 

Toate cele bune!

 

 

DECI NU MAI FACETI AFIRMATII DACA NU STITI.....NU AM FILMAT EU.....DECI Baazalung TE ASTEPT PE LA FUNDATIE SA TE LAMURESC CUM S-AU PETRECUT TREBURILE

Editat de dn3pr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce antecedente avea motoristul si nici ce polite neplatite avea cu militianul. Dealtfel este irelevant. Modul in care a procedat militianul venind de pe contrasens si tragand brusc de volan, cu un avocat bun, poate fi incadrat la TENTATIVA DE OMOR!

Puteau sa'l haituiasca pana termina benzina si se oprea singur si ii puneau catusele, sau faceau baraj la 2 km in fata, insa nu se vine miseleste si se intra pe contrasens.

Daca infractorul era intrun TIR sunt curios daca militianul era la fel de viteaz!

Sa nu fiu inteles gresit, motociclistul trebuie sa plateasca pentru faptele facute, insa modul in care a fost oprit este incalificabil.

 

LE: mai studiez cazul, acuma am citit cum ca masina in care a intrat era deja oprita pe sensul lui de mers?? In cazul asta se schimba datele problemei. Mai studiem, adevarul va iesi la iveala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

;)

fratilor, indiferent de vina motociclistului, este inadmisibil sa procedezi ca un cacao fara creier.

as dori sa stiu daca este prevazut in procedurile de oprire, ceva de genul asta.

ar trebui ca toata lumea sa ia atitudine, nu doar comunitatea moto din zona, astfel de practici sunt intalnite des, multi dobitoci in uniforma trag pe contrasens pentru a opri motoarele; e clar, nu poti fi suparat pe ei, ca "de acolo de unde nu e, nici Dzeu nu cere", daca ei nu au nimic in capul ala sec........

stiu ca era un grup de motociclisti avocati, prin bucuresti, ar putea sa dea niste sfaturi....eventual sa se apeleze la avocatul poporului, din punctul meu de vedere este tentativa de omor si rele tratamente(incalcarea drepturilor omului) chiar daca ar fi fost si un criminal in serie.

faza asta ar trebui mediatizata la maxim, eventual daca exista o persoana puternica media, care este si motociclist, ar trebui contactat sa urmareasca si sa atace puternic cocleala din satul ala.

:bow: pentru cap de creta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bah, maine e ziua Politiei. Hai La multi ani! ;)

 

La Multi Ani , numai celor care merita, si sunt putini, daca ii numar pe care ii cunosc io, ma incadrez lejer la degetele pe care le am.

 

Sunt curios care e opinia ta, in acest caz.

 

1) au procedat corect in modalitatea lor de a opri motocicleta ?

2) au procedat corect dupa accident, imobilizand accidentatul cu catusele , suindu-se pe el cu genunchiu, si scotand arma din dotare, amenintand un om fara aparare, posibil accidentat grav?

3) au procedat corect , lasand razbunarile personale sa interfereze cu datoria lor de politisti ?

Editat de Poison
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

kamarazi

 

sa va zic ceva . intimplarea face sa fiu si mototcilist cat si avocat . in primul rind sa fitzi convinsi ca politzistii aflatzi in masina care a blocat motorul si'au luat'o la greu de la seful lor . indiferent de ce zic purtatorii de cuvint ai politziei , ei stiu ca au greshit si ca au actzionat bezmetic . cum am lucrat mult cu baietzii ashtia bag mina in foc ca au fost facutzi cu ou si cu otzet insa , cum si ei ( ca si noi ) i'shi iau apararea , sefii vor incerca sa'i scoata bazma curata . si asta pt ca daca cei in cauza vor fi gasitzi vinovatzi , tot ce este posibil ca si sefii sa fie sanctzionatzi ( pt ca se considera ca este responsabilitatea lor ) . asa incit se vor sustine .

pe de alta parte este f simplu pt un avocat sa'i cheme in instantza pe cei vinovatzi si chiar sa shi obtzina condamnarea lor . este atit de ushor de dovedit ca motociclistul ( cu toate porcariile facute ) nu a comis fapte atit de grave incit sa justifice un comportament atit de abuziv al politziei ( si ma refer aici atit la modul criminal in care a fost oprit cit si la dezgustatoarea atitudine a tablagiului , care , in loc sa cheme salvarea l'a imobilizat ) !! repet : indiferent ce a facut motociclistul , legea obliga organul sa actzioneze in acelasi mod ! baietzii aia au incalcat toate normele legislative referitoare la retzinerea unui conducator auto-moto si acordarea de prim ajutor unei persoane ranite incit ma mir ca nu s'a sesizat din oficiu parchetul . oricum , pashii sint simpli : o plingere penala si una catre comisia de disciplina din cadrul IPJ .

zic astea nu pt ca sint de partea motociclistului . ci pt ca mi'e teama sa nu devina o practica natzionala sportul de a opri motociclisti cu masina . si credetzi'ma , daca in practica judiciara apare o astfel de spetza , in care un biker este oprit asa iar politzistii nu patzesc nimic , o vor folosi si altzi baietzasi ce cred ca sunetele girofarului tzin loc de conversatzie .

pacat ca motociclistul ne'a bagat in dilema asta . daca luam atitudine o sa se zica ca sintem de partea zmeilor . daca nu luam este posibil sa avem de suferit . daca desteptu ala macar conducea un motor inmatriculat , era o chestie . asa.... la inceput vroiam sa va propun organizarea unor marshuri de protest . dar daca o sa ni se zica ca sintem de partea celor certatzi cu legea ? oricum , parerea mea este ca tot trebuie facut ceva . un protest tot trebuie sa existe , delimitindu'ne desigur de incalcarile legii comise de biker si referindu'ne doar la modul in care a fost oprit si , ulterior , la modul in care i s'a acordat primul ajutor .

 

respect

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1) au procedat corect in modalitatea lor de a opri motocicleta ?

2) au procedat corect dupa accident, imobilizand accidentatul cu catusele , suindu-se pe el cu genunchiu, si scotand arma din dotare, amenintand un om fara aparare, posibil accidentat grav?

3) au procedat corect , lasand razbunarile personale sa interfereze cu datoria lor de politisti ?

 

Cum retoric intreaba si Poison aici...stiind ca la toate intrebarile raspunsul este NU, ceea ce au facut militienii acestia, ca politisti nu se pot numi, se numeste ..tentativa de omor ! La care...culmea, vinovati se fac si sefii lor si purtatoarele de vorbe (trompetele feminine ) prin atitudinea de musamalizare!

Un avocat bun...multa tenacitate, bani si rabdare...si tanarul are castig de cauza 100%! Am ramas perplex ca in dosarul penal intocmit, tanarul trebuie sa suporte si reparatia Loganului! Chiar sincer acum....ASTIA SUNT NEBUNI?

Editat de batranu'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...