MihaiVdv Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 (editat) Si o melodie frumusica in ton cu motociclismul. Editat Septembrie 7, 2010 de k-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Mesaj completat Excepțională interpretare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 (editat) Editat Septembrie 10, 2010 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Ceva versuri mai la subiect...., poate chiar dureros de adevarat.... http://www.youtube.com/watch?v=DBbOJIlpy1E...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 (editat) Saltillo - A hair on the Head of John the Baptist Editat Septembrie 12, 2010 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 e pus pe autorepeat Mesaj completat Ca tot am vazut "L'Immortel" aka "22 Bullets" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 (editat) Nu credeam ca exista asa ceva!!!! sau Editat Septembrie 15, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Nu credeam ca exista asa ceva!!!! a mai fost postata ZAZ - Je veux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Nu credeam ca exista asa ceva!!!! sau Deci am cazut in koor! gata! QED... the missing link!!! ma inclin cu respect!! Darwin si Einstein au avut inca odata dreptate... totul evolueaza totul e relativ! Sus maneaua!! PS Chiar suna fain... pentru ce e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 pe drum catre intrunirea de la rasnov am ascultat niste: type o negative si implicit : http://www.youtube.com/watch?v=7cTU0Q4Uw4I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Motorcycle sound effects are cineva ? Vreau sa-mi setez ca ringtone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Butch Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 ceva mai hard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Ciocnire frontala intre Dio, Rammstein si Manowar, multi raniti si un mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 ce vreumri... rasuna si in 2010 la ora 11 la mine in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Cu lectia Maiden invatata ... vezi Immortal... bestial. Acum vre-un an a pus ice-ul cred un link cu ei si de atunci ii ascult frecvent Mai mult decat bestial! Si una de la mine, e veche si sigura a mai fost, dar merita amintita: http://www.youtube.com/watch?v=qmQx10GFD-k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) RAGE http://www.youtube.com/watch?v=4pGvZYC7wS4...feature=related Mesaj completat Cu lectia Maiden invatata ... vezi Immortal... bestial. Acum vre-un an a pus ice-ul cred un link cu ei si de atunci ii ascult frecvent Am dat peste ei de vreo 3-4 ani pe cand citeam cu mare placere Heavy Metal Magazin facut de Lenti Chiriac and Co. dar spre neplacerea mea totul sa transformat intr-un site on line si revista a disparut ! Imi placea sa citesc o revista in care era un interviu despre o formatie si despre albumul pe care tocmai l-au scos, era altfel (mai direct parca)! Mesaj completat si sa nu uit si de Editat Septembrie 23, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 si sunt din CLUJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 ceva spiritual mai dur poate dar "touchy"? tãticii excelent pt violenta si http://www.youtube.com/watch?v=FLp2pzT_0Z8 o seara buna la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate