bill Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 am dat peste cap robinetul de la suspensia din spate cand l-am invartit spre hard, fara sa simt finalul cursei.cred c-a iesit din vreun ghidaj ceva, nu e vb de tocit vreo dantura de filet sau altceva. acum axul balangane si nu mai actioneaza sa tensioneze sau sa detensioneze arcul. daca e sa schimb ceva , tre sa iau suspensia spate cu totul(arc+telescop) si nu-i ieftina deloc, insa pot sta cuminte si sa nu mai reglez spatele pana io veni randul si la asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 13, 2009 Autor Share Postat Decembrie 13, 2009 ...piesa de care ai tu nevoie este un simplu burduf de cauciuc care sa gaseste la orice pivot!...cauta la magazine auto si sunt sigur ca vei gasi!...nu trebuie schimbat tot pivotul doar pt atit!....pivotul se schimba doar daca are joc intern!.....later edit!...si numele "VACA"(R 1100 GS)....si numele "VANA"(R 1100RT)...ESTE OCUPAT!... sa o luam pe rand 'GIV 32' mersi de sfat ma uitam la un pivot de dacie dar e prea mic cauciucul mai caut Mesaj completat si eu zic ca sunt foarte justificati cei 1500 E ceruti in plus la adv. ianachim asa m-a pacalit ca proiectoarele au venit cu mobra. poate am inteles eu gresit. Khk poti sa afli cat e un set de astfel de proiectoare?? ms eu asa l.am luat din showroom le avea gata puse Mesaj completat baiazid man uitate aici la 42 de euro profi din aluminiu http://www.touratech.com/shops/001/product...5f219e649565ae9 Mesaj completat am dat peste cap robinetul de la suspensia din spate cand l-am invartit spre hard, fara sa simt finalul cursei.cred c-a iesit din vreun ghidaj ceva, nu e vb de tocit vreo dantura de filet sau altceva. acum axul balangane si nu mai actioneaza sa tensioneze sau sa detensioneze arcul. daca e sa schimb ceva , tre sa iau suspensia spate cu totul(arc+telescop) si nu-i ieftina deloc, insa pot sta cuminte si sa nu mai reglez spatele pana io veni randul si la asta. pai da ma bill ca voi cand puneti mana acolo in moldova nu va incurcati ma mir cum mai stau femile cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 sa o luam pe rand 'GIV 32' mersi de sfat ma uitam la un pivot de dacie dar e prea mic cauciucul mai caut ....ianachim, ma bucur ca ai prins ideea!...mai incearca si de la alte marci de masini si de pivoti, decit sa dai 100e la bmw pe tot ansamblul... ...rolul acelui burdf este doar de a tine vaselina la rotula, atit!...nu trebuie schimbat totul pt un amarit de burduf, important este sa-i asiguri o ungere rotulei, indiferent cum!.. ..succes! ..asa, ca fapt divers....ai fost vreodata in tunisia cu motorul?..as merge la vara si nu stiu mersul treburilor pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 13, 2009 Autor Share Postat Decembrie 13, 2009 ....ianachim, ma bucur ca ai prins ideea!...mai incearca si de la alte marci de masini si de pivoti, decit sa dai 100e la bmw pe tot ansamblul......rolul acelui burdf este doar de a tine vaselina la rotula, atit!...nu trebuie schimbat totul pt un amarit de burduf, important este sa-i asiguri o ungere rotulei, indiferent cum!.. ..succes! ..asa, ca fapt divers....ai fost vreodata in tunisia cu motorul?..as merge la vara si nu stiu mersul treburilor pe acolo! mae este marele african e a tot fost pe maroc bali etc eu inca nu am terminat sosele civilizate ale europei si sa dau bani sa vad jegul altora inca nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADV75 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 (editat) ..asa, ca fapt divers....ai fost vreodata in tunisia cu motorul?..as merge la vara si nu stiu mersul treburilor pe acolo! Sunt cateva discutii chiar aici pe forum despre ture in nordul Africii sau Asiei de ex. la hard-enduristi /index.php?showtopic=460829. Topicul e despre Turcia dar gasesti si postul lui Seba despre Tunisia si altele mai la sfarsit, culese de pe net, care n-au nici o legatura cu hard-enduro, dar voua v-ar putea fi utile. Discuta si baietii de la rally de o tura low-buget de placere in Maroc. Va pot pune in legatura cu ei Ca perioada cred ca cel mai bine e de evitat vara in Africa. Atunci e greu si in pantaloni scurti acolo. Pentru nordul Africii cel mai bine e septembrie,octombrie, aprilie, mai. Un pic mai jos, in nordul Mali si Mauritania merge si in noiembrie si martie Catre ecuator, in Senegal, Guineile, Kenya, Tanzania merge si de revelion. In ultimele 2 e o mica problema cu ajunsul pe roti, presupun ca nu vreti sa aduceti motoarele cu vaporul Daca te hotarasti, pot sa-ti spun mai multe despre drumuri on- si off-road (perfecte ptr GS si GSA), cazare/campare, benzinarii, vize, ferry, mancare, vaccinuri si securitate Dupa ce o sa mergi odata o sa vrei inca odata si inca odata. Africa e ca un drog Editat Decembrie 13, 2009 de ADV75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 .... in tunisia cu motorul?..as merge la vara si nu stiu mersul treburilor pe acolo! Uite aici doua topicuri pentru putina inspiratie /index.php?...c=80227&hl= /index.php?...=135619&hl= Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 va multumesc tuturor pt ajutor!.. ...am sa intru luni peste tot sa vad ce si cum!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 deci in urma sesiunii de coclaureala de ieri, saua de pasager a decis ca-i place mai mult sa mearga pe asfalt decat pe hartoape si-a decis sa nu ma mai insoteasca niciodata la plimbari. drept pentru care printr-un gest sinucigas s-a aruncat de pe motocicleta si s-a ascuns bine prin vre-un sant undeva intre Sinesti si Fundulea. sarind peste faptul ca nu sunt deloc de acord cu aceasta dezertare si ca o consider o proasta, va trebui totusi sa o inlocuiesc cumva. prin urmare, e cineva pe-aici prin ograda care s-a plictisit de saua de pasager de GS? si daca da, s-a plictisit atat de tare incat sa se desparta de ea pentru vreo suta de EUR? daca da, dati un semn. mai mult de 100EUR n-as da pe ea pentru ca deja am gasit 3 pe ebay la banii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADV75 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 deci in urma sesiunii de coclaureala de ieri, saua de pasager a decis ca-i place mai mult sa mearga pe asfalt decat pe hartoape si-a decis sa nu ma mai insoteasca niciodata la plimbari. drept pentru care printr-un gest sinucigas s-a aruncat de pe motocicleta si s-a ascuns bine prin vre-un sant undeva intre Sinesti si Fundulea. sarind peste faptul ca nu sunt deloc de acord cu aceasta dezertare si ca o consider o proasta, va trebui totusi sa o inlocuiesc cumva. prin urmare, e cineva pe-aici prin ograda care s-a plictisit de saua de pasager de GS? si daca da, s-a plictisit atat de tare incat sa se desparta de ea pentru vreo suta de EUR? daca da, dati un semn. mai mult de 100EUR n-as da pe ea pentru ca deja am gasit 3 pe ebay la banii astia. cred ca am eu una. Ma uit si-ti spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 deci in urma sesiunii de coclaureala de ieri, saua de pasager a decis ca-i place mai mult sa mearga pe asfalt decat pe hartoape si-a decis sa nu ma mai insoteasca niciodata la plimbari. drept pentru care printr-un gest sinucigas s-a aruncat de pe motocicleta si s-a ascuns bine prin vre-un sant undeva intre Sinesti si Fundulea. sarind peste faptul ca nu sunt deloc de acord cu aceasta dezertare si ca o consider o proasta, va trebui totusi sa o inlocuiesc cumva. prin urmare, e cineva pe-aici prin ograda care s-a plictisit de saua de pasager de GS? si daca da, s-a plictisit atat de tare incat sa se desparta de ea pentru vreo suta de EUR? daca da, dati un semn. mai mult de 100EUR n-as da pe ea pentru ca deja am gasit 3 pe ebay la banii astia. exact acelasi lucru l-am patit eu la a mea :| incearca pe ebay.de, is o gramada pentru modelul tau; cel mai bine la licitatii, am vazut cate unele ca se vand destul de ieftin; diferenta intre alea de vanzare acolo e cat de bine arata, dar ma indoiesc ca din 2004 de cand a aparut modelul asta de mobra a avut vreuna timp sa se coaca de la soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 @ADV multam, astept un semn. @Dan Cata: pe ebay am gasit deja 3 la 99 EUR. ma gandeam totusi ca or fi si pe-aici oameni care si-au schimbat seile cu ceva custom si se impiedica de cea veche prin casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 @ADV multam, astept un semn. @Dan Cata: pe ebay am gasit deja 3 la 99 EUR. ma gandeam totusi ca or fi si pe-aici oameni care si-au schimbat seile cu ceva custom si se impiedica de cea veche prin casa. corect, insa gasesti daca vrei si la 139 de eur ce am mai vazut eu interesant, englejii is destul de darnici - daca iti faci cont pe ukgser si intri la sectiunea de vanzari, le gasesti si mai ieftin, insa cu shippingu e destul de mare, cam cat ai lua-o din germania sau italia (poate ai noroc si gasesti pe unu sa doneze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 corect. insa pe UKGSer conturile sunt pe bani ori eu sunt prea... roman pentru asta. in cealalta ordine de idei, cautand pe net una alta, am gasit evacuarile astea: http://www.mivv.it/en/prodotti_apri.asp?cl=1&cs=355 asa, in poze arata destul de bine, ca bani sunt sub 400 EUR in functie de model. intrebarea e, a folosit/auzit cineva de tobele astea? par a fi o afacere bunicica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADV75 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 @ADV multam, astept un semn. @Dan Cata: pe ebay am gasit deja 3 la 99 EUR. ma gandeam totusi ca or fi si pe-aici oameni care si-au schimbat seile cu ceva custom si se impiedica de cea veche prin casa. am gasit-o. dac-o vrei e a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 am gasit-o. dac-o vrei e a ta frumos gest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 am gasit-o. dac-o vrei e a ta ura, multumesc mult Dan! se pare ca prima zapada serioasa ma prinde cu sa noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 14, 2009 Autor Share Postat Decembrie 14, 2009 ura, multumesc mult Dan!se pare ca prima zapada serioasa ma prinde cu sa noua. insa ai grija sa o legi bine de data asta sfat daca pleci la drum pune o plasa moto peste ea Mesaj completat m.am uitat si eu la sitemul de prindere de la a mea este chiar imposibil sa iasa saua de pasager pe ce drumuri va dati voi de sare seaua aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 insa ai grija sa o legi bine de data astasfat daca pleci la drum pune o plasa moto peste ea Mesaj completat m.am uitat si eu la sitemul de prindere de la a mea este chiar imposibil sa iasa saua de pasager pe ce drumuri va dati voi de sare seaua aia? ...asa este, e tare greu de pierdut saua aia din spate, dar daca nu o inchizi bine e ca si pierduta!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Sau iti cumperi sa dintr-o bucata.Daca exista,evident. Editat Decembrie 15, 2009 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 am rezolvat treaba cu robinetul de la telescopul spate( dealtfel o chestie minora). se pare ca acesta se regleaza numai pe cric caci altfel nu se explica cum s-a mancat filetul unei piulitze de dural. DECI sa incercam sa reglam suspensia spate de pe cric...sau cel putin nu calare pe ea asa cum faceam eu pana acum. m-am scutit de scobit in buzunare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 de altfel manualul asa si recomanda - reglajul suspensiei cu mobra asezata pe cricul central. la modelele initiale ('05) amortizoarele erau WP si invarteai la robinetul ala din spate de-ti venea acru. era destul de greu de rotit si avea pasul mic. la astea mai noi ('07) vad ca s-a trecut la amortizoare Showa. la astea pasul surubului de reglaj pare sa fie ceva mai mare si poate de-aici si efortul suplimentar la comprimatul arcului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Care era GS-istul cu lanturi pe roti? Ceva feedback? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Sau iti cumperi sa dintr-o bucata.Daca exista,evident. Bineinteles, la Touratech sunt 2 modele dintr-o bucata; poate si la alte firme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 nu ma coafeaza saua dintr-o bucata. imi place ideea de modularitate. pe de alta parte, pentru saua de pasager am gasit solutia perfecta: cand merg singur o las acasa iar cand merg cu fata are ea grija sa nu cada. iar daca e sa cada saua precis o sa ma preocupe mai mult disparitia gagicii decat a seii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 nu ma coafeaza saua dintr-o bucata. imi place ideea de modularitate. pe de alta parte, pentru saua de pasager am gasit solutia perfecta: cand merg singur o las acasa iar cand merg cu fata are ea grija sa nu cada. iar daca e sa cada saua precis o sa ma preocupe mai mult disparitia gagicii decat a seii. Bogo, daca verifici de fiecare data cand o montezi ca s'a realizat complet clipsarea - aka tragi un pic de ea, nu are cum sa sara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate