floralp Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Ti-ai luat o vaca proasta, da' al dracu' de frumoasa S-o stapanesti sanatos! Chiar daca acum ai benve, sper sa ne vedem in continuare la frumoasele intalniri transalp ps- vezi ca te-am dat in fapt la transalpisti Multumesc, Angi, de urari. Cu siguranta ne vom mai vedea impreuna cu (la) transalpistii, pentru ca respectul si prietenia pe care o am fata de ei nu o pot descrie. Sper sa gasesc acelasi spirit si in partea "europeana" a motociclismului. Iar daca prin vaga mea experienta (Intrunirea transalpistilor 2011) pot ajuta cu ceva, cu mare drag astept sa fiu contactat. O iarna frumoasa tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 28, 2011 Admin Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Frumoasa, s-o stapanesti sanatos. Fa-ti niste cutii profi din ALU la Lauramarginea, aici pe forum, mobra aia merita asa ceva. Plasticul lasa-l pentru surorile ei mai..non-ADV. Editat Noiembrie 28, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 daca intereseaza pe careva CRASHURILE WUNDERLICH PT CILINDRII ,EXCEPTIONALE CA SI PROTECTIE SUNT RAMASE DE PE 2007 PRETZ 70 EURO LIVRARE IMEDIATA DR STANUT ARAD 0722143552 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 (editat) In aminirea legendarului R80G/S: Editie speciala pentru 2012: R1200GS Rallye. Noul GS Rallye va avea culori speciale: culoarea de baza alb-alpin cu decor Motorsport, cadru spate rosu, capacele de cilindri si monobratul gri-metalic, motorul si furca negre, saua cu insertii albe si cusatura rosie, protectii de maini albe. Va fi oferit standard cu enduro-ESA, manere incalzite, computer de bord, suport coburi, protectii maini, toba cromata si nu in ultimul rand jantele spitate. Pretul acestui model in Germania va fi de 14950€ (fata de 13150€ standard). Modelele GS/GSA 2012 vor veni standard incaltate cu Metzeler Tourance EXP. Editat Decembrie 1, 2011 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Sa il stapanesti sanatos. Sunt indiscret daca intreb cat a costat jucaria? Poti da si PM. Cu stima Si intr-adevar iar sta f bine cu cutiile de la lauramarginea. Nu este nici un secret. Pretul a fost de 10.000 euro in Italia, echipat asa cum se vede in poze. Are cam de toate pe el, inafara de ESA. In plus, italianul mi-a mai dat suportii pentru cutii metalice. Momentan nu-i voi face cutii metalice, pentru ca le am pe cele de plastic si chiar nu cred ca e cazul sa mai investesc in el. Mai ales ca saptamana viitoare ii voi face si o revizie generala cu toate consumabilele schimbate. Daca insa sunt doritori aici de un set de trei cutii Vario (cele de plastic din poza), impreuna cu suporti, sa-mi faca o oferta si putem discuta. In cazul in care voi da cutiile de plastic, atunci cu siguranta imi voi face cutii la lauramarginea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Un super pret pt motor si accesorii. Din ce an este? Sa-l plimbi cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Un super pret pt motor si accesorii. Din ce an este? Sa-l plimbi cu placere. Multumesc de urari. Este din 2006, cu prima inmatriculare in februarie 2007. In momentul achizitiei din Italia avea la bord 39497 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 1, 2011 Admin Share Postat Decembrie 1, 2011 Arata chiar bine ala in culorile M! Combinatia aia de negru/alb/rosu este splendida.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Si mai zic unii ca-i criza... -------- Florine, sa te poarte sanatos sute de mii de kilometri E frumos al draq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Cum o zis unu pe advrider, asta e a 3-a editie speciala la 1200 care are numa culoarea schimbata fata de restu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero_motoshop Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 (editat) Evacuare hexagonala, full inox, capac carbon, pentru R 1200 GsA, astazi adusa in tara: Daca sunteti interesati se pot face cat de multe variatiuni doriti: - puteti opta pentru capac final de metal (inox natur, polishat, vopsit negru mat, sablat) - puteti opta pentru invelirea corpului tobei in fibra de carbon sau pentru polisharea / vopsirea lui negru mat - alte coliere pentru capac, alt colier pentru prindere toba, etc Gasiti in semnatura mea link catre oferta noastra (contine toate tipurile de tobe, dimensiuni, preturi) cat si catre directorul cu poze de pe pagina de FB. Enjoy... si sper sa gasiti ceva care sa va capteze atentia. Editat Decembrie 1, 2011 de zero_motoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 intrebare: daca va numiti evacuari moto romania cum se face ca astazi e adusa in tara toba ce o prezentati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 2, 2011 Admin Share Postat Decembrie 2, 2011 Asa dom'le, ia trage-l tovaraseste putin la raspundere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 2, 2011 Autor Share Postat Decembrie 2, 2011 intrebare: daca va numiti evacuari moto romania cum se face ca astazi e adusa in tara toba ce o prezentati? corect trebuia sa se numesca scurt SC LA BASINA SRL fara ROMANIA DACA MA NUMESC sc cactusul srl si vand APA care e probl??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 (editat) Ce imi place cand is baga americanii flexu in mobrele lor... Zici ca o scazut jumate din mobra fara airbox Editat Decembrie 2, 2011 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 Si pun pariu ca air-box-ul original avea si el noima lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 Sa stii ca, e foarte important airboxu'. Ii zice intake sound management si pe buna dreptate, nu am vazut mobra care sa dea rateuri in airbox ca si BMW-ul :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 2, 2011 Autor Share Postat Decembrie 2, 2011 Ce imi place cand is baga americanii flexu in mobrele lor... Zici ca o scazut jumate din mobra fara airbox un singur cuvant MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA si cand te candesti cati milionari/miliarrdari avem in romania si ce basini isi cumpara....... cata pe gsa nu se pot monta filtrele alea???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 un singur cuvant MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA si cand te candesti cati milionari/miliarrdari avem in romania si ce basini isi cumpara....... cata pe gsa nu se pot monta filtrele alea???? Ba poti, dar iti merge prea bine motorul sau de ce vrei sa pui dinalea? Airboxu e foarte important in buna functionare a unui motor, orice interventie o faci acolo, ori ai citit multe inainte si stii ce faci ori si-a mai facut inca cativa oameni si toti zic de bine de treaba aia. Eu unul nu mi-as face asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Poate stiati, poate nu. Mobrele pot sau nu sa aiba la suruburile de scurgere saiba. Daca nu au, nu incercati sa le puneti, ca o sa curga apoi ulei. Se pare ca is doua tipuri de suruburi, ce accepta si care nu saiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 pentru cei interesati de garaj pe perioada iernii: http://www.bavaria-bmw-motorrad.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 pentru cei interesati de garaj pe perioada iernii: http://www.bavaria-bmw-motorrad.ro/ Aureliane, lasa reclama si hai la plimbare! 10, OMV, 1Dec. Velico. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Ati folosit careva pe Adventure anvelopele Continental Trial Attack ? M-ar interesa sa stiu comportamentul lor offroad, caci in rest n-am citit decat de bine de ele. Desi sunt foarte multumit de TKC-ul 80 - personal il consider un super cauciuc si ramane ca prima optiune - ma gandesc sa incerc si Trial Attack-ul, caci asa venise echipata motocicleta. Vad ca pe siteul Continental este etichetat ca fiind "dual sport enduro tire": http://www.conti-onl..._attack_en.html Bogdan, nu este nicio reclama! Este o recomandare pentru posesorii din Bucuresti, care nu au un garaj si care pana in primavara nu mai folosesc motocicletele. Personal in consider un serviciu binevenit si de luat in seama. Editat Decembrie 12, 2011 de tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Ati folosit careva pe Adventure anvelopele Continental Trial Attack ? M-ar interesa sa stiu comportamentul lor offroad, caci in rest n-am citit decat de bine de ele. Desi sunt foarte multumit de TKC-ul 80 - personal il consider un super cauciuc si ramane ca prima optiune - ma gandesc sa incerc si Trial Attack-ul, caci asa venise echipata motocicleta. Vad ca pe siteul Continental este etichetat ca fiind "dual sport enduro tire": http://www.conti-onl..._attack_en.html Mi s-au parut foarte bune pe asfalt, insa cu off-ul nu prea au treaba. Nu mi-au dat siguranta nici macar pe macadam mai grosier, iar pe noroi se incarca instantaneu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Aurelian, pentru ce ai tu nevoie, de ce nu incerci K60 Scout? Banda centrala lungeste viata cauciucului iar lateralele trag destul de bine prin nisip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate