Ravenitza Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Salut tuturor, multumesc pentru faptul ca ii sunteti alaturi in aceste momente grele, sunt un vecin, prieten aproape un frate..... ne cunoastem de cand am invatat sa mergem am facut prosti impreuna si acum el este pe un pat de spital..... In posturile care urmeaza voi incerca sa va tin la curent cu tot ce se intampla si va rog sa nu scrieti prosti ... din seara accidentului cand am stat pana la 2 dimineata la spital am fost acolo alaturi de el mergem in fiecare zi si in orice moment cineva e acolo daca vreti sa veniti sa il incurajati.... SPITALUL DE URGENTA FLOREASCA , ET 1 CLADIREA DIN SPATE SECTIA TERAPIE INTENSIVA, NU VETI PUTEA INTRA LA EL (DEPINDE DACA VA LASA MEDICUL) DAR VA PUTETI INTERESA PERSONAL DE STAREA LUI CA SA NU EXISTA CONFUZII CUM A FOST CEA DE IERI CAND DINTR-O PROSTIE S-A AJUNS LA CE S-A AJUNS.. SI AICI NU MAI COMENTEZ NIMIC..... EU, VODOO, DEATH STRIKE (- CARE ERA ID LUI SI ACUM VB FRATELE LUI DE PE EL -) SUNTEM CEI MAI IN MASURA SA VA COMUNICAM ORICE INFORMATII LEGATE DE STAREA LUI DE SANATATE CARE MOMENTAN E MAI BINE DESI TOT IN COMA... REACTIONEAZA LA VOCEA CUNOSCUTILOR MISCAND ATUNCI CAND PARINTI I-AU VORBIT , CASCA AM VAZUT-O SI NU ARATA PE CAT S-A SPECULAT AICI....ARE O FISURA IN DREAPTA SUS SI IN DREAPTA SPATE JOS, CAM IN DREPTUL URECHII SI NU E RUPTA, SPARTA SAU ALTELE , SI CAND ZIC FISURA MA REFER LA FAPTUL CA E CA SI UN PARBRIZ IN CARE SARE O PIATRA SI SE FISUREAZA, INSA E HARJAITA DESTUL DE URAT DE ASFALT, ...DEOCAMDATA ATAT SI PE MASURA CE AFLAM ALTE INFORMATII VA TINEM LA CURENT LA ORA 4-5 CAND MA DUC LA EL LA SPITAL SI CRED CA STAU PANA LA 12-1 NOAPTEA ..... IAR CAND AJUNG ACASA POSTEZ CEEEE deci DeathStrike e exact baiatul de e in spital?? Dumnezeule...acum cateva saptamani vorbeam cu el de examenul moto... ( Fi'ar sa fie!!!!!!!!!!!! Promit sa trec maine pe la spital! Baiatul are nevoie de toate incurajarile si rugaciunile noastre, oricum sunt sigura ca va lupta, pasiunea din sangele lui este prea mare! Editat Aprilie 25, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Care mergeti (si ma stiti, implicit stiti si problemele care sunt) intrebati daca pot si eu dona.. Ca daca se poate ma prezint intr-un fel sau altul acolo! Am 4 luni de la ultima operatie, semne cat cuprinde si circa 2 luni de cand am terminat cu antibiotice si autovaccin.. In prezent mai bag doar calmante din plin..... Sa dea Dumnezeu sa isi revina cat mai repede!! Daca pot ajuta in orice alt mod, va rog sa ma anuntati! LE: mi-am corectat scaparile de tastatura Editat Aprilie 25, 2008 de amimagz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Care mergeti (si ma stiti, implicit stiti si problemele care sunt) intrebati daca pot si eu dona.. Ca daca se poate ma prezint intr-un fel sau altul acolo! Am 4 luni de la ultima operatie, semne cat cuprinde si circa 2 luni de cand am terminat cu antibiotice si autovaccin.. In prezent mai bag doar calmante din plin.....Sa dea Dumnezeu sa isi revin cat mai repede!! Daca pot ajuta in orice alt mod, va rog sa ma anuntati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Care mergeti (si ma stiti, implicit stiti si problemele care sunt) intrebati daca pot si eu dona.. Ca daca se poate ma prezint intr-un fel sau altul acolo! Am 4 luni de la ultima operatie, semne cat cuprinde si circa 2 luni de cand am terminat cu antibiotice si autovaccin.. In prezent mai bag doar calmante din plin.....Sa dea Dumnezeu sa isi revina cat mai repede!! Daca pot ajuta in orice alt mod, va rog sa ma anuntati! LE: mi-am corectat scaparile de tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Mishule... >< Nu cred ca poti dona, din cauza utilizarii pe perioada indelungata a calmantelor... Dar intrebam, ca nu ne doare gura. >< 18.15-18.30 si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Daca este nevoie de sange, dati un semn, cum ajung la Bistrita, m-am si dus la donat. Bolnav nu-s, analize curate, totul ok. Sa-mi spuneti cum il cheama, ca sa stiu sa specific pentru cine este. Insanatosire cat mai grabnica. Mai mult nici nu stiu ce sa zic LE: am vazut prima pagina, ok, stiu cum il cheama. Inca o data, insanatosire grabnica. ( un copil ) Editat Aprilie 25, 2008 de dru_kl3in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 prezenta la 18:30 ....cu ganduri bune in suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Acum vin si eu spre voi, ca abia am aflat despre toata aceste poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Cand va intoarceti de la spital sa ne spuneti care e starea lui Marius! sper sa se faca bine, voi aprinde o lumanare pt el in noaptea invierii! Editat Aprilie 25, 2008 de hayabusika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Mishule... >< Nu cred ca poti dona, din cauza utilizarii pe perioada indelungata a calmantelor... Dar intrebam, ca nu ne doare gura. >< 18.15-18.30 si eu. Poi d-asta ziceam sa intrebati.. Ca nu stiu ce si cum calculeaza ei acolo pt a fi "regulamentar"..... Oricum, vb aia, tot de la voi dau daca e sa ma lase aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Nu poti dona.Cica trebuie sa ai minim 6 luni de la operatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Nu poti dona.Cica trebuie sa ai minim 6 luni de la operatie Aham.. Multzam! Sorry........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hexogenkiller Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Doamne cat pot sa urasc aceasta portiune din forum. Intru foarte rar si cand intru imi vine sa urlu. Si nu pentru accidentele trecute aici pentru ca au scopul de a ne invata cate ceva ci pentru tristii de aici care se gasesc ei sa-si dea repede cu parerea despre ce si cum. Imi vine sa vars sincer si vars pe voi. Sunteti ca niste babe din alea de la tara care trebuie sa stie ele totul si sa-si dea cu parerea in schimb tare bucuroase ca ele n-au patit nimik inca. Si daca tot prin acest post intru si eu in randul "babelor" macar sa ma scufund cu totul. Adunati posturi pe durerea unor oameni si se mai gasesc printre voi si cate unii care se cred ei in stare sa dea sfaturi despre condus si alte alea. Hai sa va zic ceva: SE POATE INTAMPLA ORICUI. si celui mai bun si celui mai slab si-mi e scarba ca-n scrisul vostru se vede cat de bucurosi sunteti ca in acest moment nu se scrie despre voi. Ce conteaza daca era tanar sau batran? Sunt o gramada de tineri care conduc de 10 ori mai bine decat cei cu ani multi de motociclism in spate.Tot ce-mi doresc e ca acest baiat sa mai poata fi cea fost inainte. macar in perioada asta sa ma gasiti si voi ceva bun in sufletul vostru. Panaramelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDygital Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 REVIN CU INFORMATII SI COMENTARII CU ADEVARAT UTILE PENTRU TOATA LUMEA INTERESATA..... SI VA ROG LASATI OFF TOPICURILE INUTILE SI COMMENTURILE UNORA DESPRE ALTII ....GANDITI-VA DOAR LA EL.....ACUM SA TRECEM LA SUBIECT...DUPA CUM A SPUS SI FRATELE LUI MAI DEVREME E STABIL DESI TOT IN COMA SI A TRECUT CU BINE PESTE APROAPE 48 DE ORE DE LA ACCIDENT CEEA CE ESTE UN SEMN BUN, OPRIREA HEMORAGIEI ALT SEMN BUN SI MISCAREA REPETATA A MAINI CARE INDICA DUPA CUM CREDEM CU TOTI ACTIVITATE CEREBRALA INSA NU MA PRONUNT IN CE MASURA SI CAT % DIN CREIER FUNCTIONEAZA DUPA CUM ARATA CASCA SI DUPA TRAUMATISMELE AVUTE, ................ANUNT IMPORTANT...GRUPA DE SANGE ESTE CU SIGURANTA 01 (GRUPA DE DONATOR UNIVERSAL, POATE PRIMI DOAR DE LA ACEIASI GRUPA CU EL ADICA DE LA CEI CU GRUPA 0 DI CATE STIU DAR DACA VA DUCETI SA DONATI SI VA FI NEVOIE SPUNETI CA E VB DE 01 SA NU FIE PROBLEME)....LA FEL VREAU SA PRECIZEZ CELOR CARE SPERA SA AFLE DE LA EL CUM S-A INTAMPLAT CA VA ASIGUR 100% CA NU VOM AFLA NICIODATA...IN MOMENTUL CAND A FOST ARUNCAT DE PE MOTOR FILMUL S-A RUPT SI SIGUR NU ISI VA AMINTI NIMIC DOAR CA VENEA DE LA CASA PRESEI SI S-A TREZIT LA SPITAL....EU MA VOI INTOARCE LA SPITAL SA II FIU ALATURI CAT VA FI NEVOIE SI CAT VOI REZISTA DOAR CA SA VA DAU VESTI CAT MAI REALE SI CAT MAI BUNEDESPRE EL....AM FOST LA BISERICA SI AM DAT ACATIST CU NUMELE LUI SI AL PARINTILOR SI FRATELUI LUI SA SE ROAGE PREOTUL PENTRU EI SA LE DEA PUTERE SI LUI SANATATE, SI RUGATI-VA IN CONTINUARE PT EL. SI A FOST IMPRESIONANT PENTRU FAMILIA LUI FAPTUL CA I-AU FOST APROAPE CEI CE L-AU CUNOSCUT SI NU NUMAI SI V-ATI ADUNAT IN FATA SPITALULUI ASTAZI , CINE VREA SA MEARGA IN CONTINUARE ESTE ASTEPTAT ........ VOI REVENI CU AMANUNTE SPER DIN CELE MAI BUNE ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bozzo Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 am grupa 01, nu mai stiu RH-ul, daca mai este nevoie de sange, maine pot ajunge la spital. azi nu am avut cum, astept vesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 salut. eu din ce stiu ca am grupa 01 . pot merge sa donez. cum procedez? trebuie sa spun ca donez pentru marius ? si cand pot sa vin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Toti il luati la perpoolis pe Nightwolf, insa el de cele mai multe ori chiar e la locul accidentului si stie mai multe decat cei care dau din taste. Pana si cifrele din statisticile pe care ni le da el mi se par mai apropiate de realitate decat cele vehiculate in comunitatea moto (conform carora conservarii sunt de vina in peste 50% din cazuri).Omul incearca sa potoleasca nervosii prezentand cruda realitate, iar voi va luati de el. Succes pe strada. shtiu ca au trecut multe pagini , dar daca domnul nightwolf este atat de corect , sa intre pe topicul unde a facut sasha accident , chiar daca nu e grav , sa dovedit ca politia romana , cea mai mare parte e de cacao , si l-au scos pe el vinovat , i-au vb urat pt ca este din moldova , cu toate ca exista o filmare cu accidentul. sau nu poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voodo Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Momentan nu s-a pus problema de sange. Spitalul are rezerva, dar n-ar fi rau sa donam cu totii. Nu numai pt el, ci si pt altii, k pana la urma nu vom sti niciodata cand vom avea nevoie. Marius este bine, desi in coma. Fluctuatile valorilor pulsului si tensiuni, pt medici sunt inexplicabile. Adica sa-i creasca pulsul de la 90-100 la 160-180(prag de infart), e prea mult!!nu are cum sa fie o oscilatie. Noi credem in el, stim k este incapatanat, deci nu are voie sa nu se incapataneze si acu sa nu se trezeasca. Stie ca suntem alaturi de el, k credem in el si ne rugam pt el, acest lucru este mare si va cantarii mult pe viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Si crezi ca da doi bani cineva ca nu vii tu la Arc, miercurea!! Pffff. ..De parca ii pasa cuiva ca nu vine oricare dintre noi, la Arc, miercurea. .. Ce sa alini ma? Tu gandesti inainte de a scrie? Tu crezi ca parintii lui mai vor sa vada vreun motociclist in fatza ochilor lor vreodata? Motociclistii astia care le-au corupt copilul si l-au adus unde este???! Tu chiar crezi ce spui sau traiesti in Romania dinainte de 59, sau in lumea lui Lenin sau Harry Potter? Ma da multi dintre voi chiar credeti ca sunteti o forta Jedi in tzara asta. ...E de ajuns sa apareti voi cu casca la subratz, (si protectia pe piept) , mandri, nevoie mare . .cu mucii pe piept (vb. din popor pentru infatuati) cu mucii sub protectia de pept model enduro, , ca pe afara se prelinge pe jaca. .si da nasol la public imigi. . .ca sa va faca plecaciuni tot poporul? (asa cum isi doreste unul, pe nick Ursu Carpatin). "buna dimineata , eu sunt fratele lui marius,va spun ca Marius traieste i'a fost oprita hemoragia in cursul zilei de 24 aprilie.Tot ieri a dat primele semne de viata ,cand am intrat eu si maicamea la el,pe timp ce vorbeam cu el si il tineam de mana ,pulsul a inceput sa creasca de la 84-85 la 116,si a miscat mana de 3 ori si odata la mine.Va rog eu tot ceilalalti rugati'va pentru el! Alte rani: are clavicula rupta si a facut pneumonie,dar astea sunt prea mici nu conteaza in momentul acesta. Accidentul nu stiu exact cum a fost doar ca motor este zgariat rau de tot doar pe partea stanga.Dara de ulei lasata pe carosabil a fost fix pe pe mijlocul drumului. Multumesc si rugati'va pt viata lui,pt un suflet nevinovat ! Poate ne aude Dumnezeu si ne scoate din suferinta aceasta. pe noi ne gasiti la spitalul floreasca ,etajul 1 la terapie intensiva! " si ca deobicei domnule raptor , nu prea ai dreptate nu stiu de unde puii mei tot au iesit ba ca e mort ba ca il decupleaza:|, cert e ca baiatul se va face bine. ce a fost a fost , in loc sa va certati mai bine ati spune o rugaciune pt Marius. bah , cu poate unu cu nickul tau sa vorbeasca despre rugaciune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nbn Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Bai oameni buni.....am stat si am citit 23 de pagini de prostii si debitatii, si cateva comentarii la locul lor...o sa fiu scurt pt ca deja am pierdut mult prea mult timp cu forumul asta: 1. Marius este putin mai bine, slava Domnului, dar starea lui inca este critica, sper ca pas cu pas o sa isi revina si in fiecare zi doctorii sa ne spuna ca e mai bine. 2. Oricine poate dona sange, la orice spital, dar asta o faci pentru a fi un om mai bun si a iti ajuta semenii,nu cand pateste un cunoscut sau un apropiat ceva si iti aduci aminte 3.Va rog mutati-va cu certurile inutile si aberatiile in alta parte, alt topic, ce-o fi 4.Cu detalii despre starea lui o sa vina in fiecare zi voodoo, digytal sau Andrei 5.Accidentul a avut loc din cauza unei masini care a iesit prea mult spre mijlocul drumului in acea intersectie, din cauza acelei masini Marius a franat brusc si s-a dezechilibrat, restul il stiti.....exista o poza cu acea masina la unul din martori, singurul om care a ramas pana a venit Politia Rutiera(martorul, nu soferul meganului care a cauzat acest accident).Exista si un sofer de 331 care a vazut totul, dar sper ca Politia isi va face treaba si se va rezolva acest caz. Concluzia mea este ca cel mai important este sa fim cu totii alaturi de Marius, pentru ca are nevoie de noi, si a demonstrat ca il ajuta acest lucru.De cand il stiu a fost incapatanat si o sa se incapataneze si acum sa se faca bine. Cristi Editat Aprilie 25, 2008 de nbn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Dar pana la urma ce sa intamplat, cum a luat bordura , ca la 70 km/h poti sa iei orice curba..i-a taiat cineva fata ? nisip /ulei pe jos ? are idee cineva ce a fost acolo ? In zona aia din cate imi aduc aminte a mai avut o belea un baiat din bucurestii noi, care a lovit o femeie care traversa neregulamentar.. Du-te ba Rossi de aici cu la 70 poti sa iei orice curba.. Poate orice curva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 din cate shtiu am gruoa 0 . la nevoie sper sa pot dona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noogall Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 @wan_ted: oricum ii scotea ambulanta casca ca sa-l intubeze ... deci raul se producea oricum. Daca hemoragia s-a oprit nu e decat un lucru excelent. @noogall: sa-ti dea Dumnezeu indoit la fel cat mi-ai dat tu mie in postul ala bai grasule ... Vanator de accidente si glorie?? Daca nu ar fii un forum public si nu as avea respect pt comunitatea de aici ti-as zice eu vreo 2 de sa slabesti automat 20kile. Sa-ti fie rusine toata viata ta pt ceea ce ai spus acolo!! @cei care ma considera gabor: pot sa fiu gabor, SMURD, pompier, as. pe ambulanta, SPP-ist sau orice altceva ... conteaza?!?! Sau postati sa va mariti nr. de posturi?? @all: haideti sa va spun cum sta treaba cu RIP-ul acela: Aseara in jurul orelor 1800... poate chiar mai devreme ... o matusa de a copilului (CRED ca o matusa asa se vehicula) a sunat si anuntat ca SCUB-ul il va deconecta de la aparate cu acceptul familiei ca nu mai exista remediu etc. IN INTERVALUL 1800-2000 cand se incepusera toate procedurile, s-a produs miracoloul. Hemoragia s-a oprit. De aici o intreaga confuzie. Bine este de neiertat faptul ca multi au sarit cu "e mort" inaintea confirmarii oficiale. Iar treaba cu moartea cerebrala .... ma abtin de la comentarii ca se mai gasesc vreo 3-4 pe aici sa se dea neurochirurgi si nu e bine Deci cam aceasta e varianta sigura. REPET: cred ca era matusa. Nu bag mana in foc. Asa bine poate sa fie si bunica si verisoara si orice altceva. Cert e ca a fost o femeie. Detalii nu va pot oferii a fost o seara plina ieri, cine a fost pe la Udriste poate sa confirme Prietene ai probleme grave. Nush de unde atat frustare pe capul tau. Daca vrei sa nu te mai consider croitor (sa apari la accidente sa iei masura pentru cosciug) participa cu noi la actiunile de prevenire a accidentelor. Sincer nu ne-ar strica experienta ta. Dar pana atunci nu o sa uit momentul cand eu imparteam fluturasi prin firma si tu erai unul dintre cei care faceau mishto de mine. Daca faceai mishto de mine personal era o chestie dar daca treceai un pic prin filtrul gandirii iti dadeai seama ca defapt scopul campaniei e altul. Oricum numai conteaza. Cred ca pana ala urma ar trebui ca toti sa avem acelasi scop, si anume micsorarea numarului de accidente si asta se poate face numai prin educatie. Reguli de circulatie, respect, toleranta, implicare. Asta trebuie sa le prezentam oamenilor. Daca noi ne certam intre noi care e mai erou decat celalalt, ce impresie sa-si faca oamenii depre comunitate noastra. Oricum eu unul sunt convins ca vom reusi in timp. Dovada stau actiunile incununate de succes, de genul celei pentru ajutorarea Mirelei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu nx Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Nu pot decat sa ma gandesc la parintii lui .... cam cat de mare trebuie sa fie durerea. Sa il vezi cum creste, sa iti pui sperante in ceea ce priveste viitorul lui si apoi sa il vezi intins pe un pat de spital. Acest accident m-a facut sa ma gandesc serios la viitorul meu de motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDygital Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Buna seara, dupa cum am spus am revenit dar fara vesti , maine ii vor face investigatii si asteptam un rezultat mai clar dat fiind faptul ca azi a reactionat destul de mult la vizite acestea fiind chiar intrerupte dupa ce ii crescuse tensiunea in timpul uneia dintre ele....oricum si aceste vizite il obosesc si are nevoie de odihna si recuperare ...... sper din tot sufletul ca destul de multi dintre voi care il cunosc sau nu sa se mai gandeasca inca o data la faptul ca motorul iti diminuaza sansele de a avea o viata lunga....poti avea experienta de ani buni nu stii cand un moment de neatentie a ta sau a altuia sa te coste viata sau mai mult decat atat sa ramai la pat in coma sau paralizat ....... stiu ca nu ma veti asculta dar atat pot face pentru voi ...... poate ca daca eu nu prezint interes pentru voi macar Marius a dat o lectie multora care au sau vor motoare. Dar lasand discutiile astea voi reveni si maine cu detalii. Marius ne rugam pentru tine , tu lupta si fa-te bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate