SabinRace Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Spectacol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 lasa motociclismul si treci la sarmale, vedem la primavara cum sta treaba adevarul ca daca nu ar fi catastrofal drumul Mures-Bistrita, am veni si noi pe Tihuta, e super.nici cu masina nu ma mai incumet deocamdata. Pofta mare!! mergem incet pana la bistrita,si pe tihuta tragem un pic de gaz,saracu mircea daca ii spuneam asta era primu la petrom.cum spunea el cand venea,unde-i otto,unde-i bomer,unde-i bixy...nu vin. sa-i fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 @stau-de-6:mai nicule mai...iar pui filmarea aia cu mine+pasager?ma faci sa rosesc,acum de sarbatori... sarbatori fericite tuturor cu un mos cat mai darnic cu multe cadouri "motoretistice" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 In curand s-ar putea sa vedem R6 si R1 cu motoare in trei cilindri. Ce parere aveti? Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Eu unul sper sa fiu surprins placut in legatura cu cei 3 cilindri pt ca nu ma astept la ceva de bine...or sa creasca cilindreea peste 1000cm3 si cred ca or sa fie si mai turate cu vro 1500rpm decat actualele..(dupa logica mea) Pana la urmatorul R1: Sarbatori fericite,sa fiti mai buni(atat sufleteste cat si pe moto) si sa va aduca mosu' bulan maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 rossi la paris,si ultimul foto : la todea acasa in garaj,fetitele ii spala r1 pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 @stau-de-6:mai nicule mai...iar pui filmarea aia cu mine+pasager?ma faci sa rosesc,acum de sarbatori... sarbatori fericite tuturor cu un mos cat mai darnic cu multe cadouri "motoretistice" Daca mai pun o data link-ul, ma trage si pe mine Adrian B de urechi, la fel cum o face cu crazy-devil. @ Lordgrec, exista un Triumph numit Daytona, 675 cmc, 3 cilindri, red line incepe de la 14.000 rpm si se termina la 16.000. E improbabil ca un motor cu mai putini cilindri sa se tureze mai mult. R6 2007 are parca `18.000 rpm. Insa banuiesc ca vor fi mai usoare, cuplu mai mare in ture mai joase. Are 20.000 rpm. La 17.500 intra in rosu. Sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 mersi la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 rossi la paris,si ultimul foto : la todea acasa in garaj,fetitele ii spala r1 pe spate. daca aveam asa bucati la mine in garaj nu mai pierdeam eu vremea pe forum.eram pe la povestiri adevarate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Daca mai pun o data link-ul, ma trage si pe mine Adrian B de urechi, la fel cum o face cu crazy-devil. Ce vrei ma, fanii tot fani raman. am uitat sa zic ca am fost in italia la misano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 (editat) Daca mai pun o data link-ul, ma trage si pe mine Adrian B de urechi, la fel cum o face cu crazy-devil. Are 20.000 rpm. La 17.500 intra in rosu. Sarbatori fericite tuturor! S-a dovedit ca turometrele de pe R6 erau " lucrate" din fabrica sa indice mai mult decat turatia reala. Asta se pare ca e undeva pe la 16800 rpm... de unde 20000 rpm??? "In 2006, Yamaha advertised that the R6 had a redline of 17,500 rpm. This is 2,000 rpm higher than the previous R6 model and was the highest tachometer redline of any 2006 production four-stroke motorcycle engine.[citation needed] It was widely reported[by whom?] that the 2006 YZF-R6's motor did not actually have this engine rpm redline level and was closer to around 16,200 rpm, but because of a deliberate tachometer error of about 8%, it read 17,500 rpm on the tachometer. In February 2006, Yamaha admitted the bike's true engine redline was more than 1,000 rpm lower than what was indicated on the tachometer and had been advertised,[21] and offered to buy back any R6 if the customer was unhappy.[22]" Editat Decembrie 24, 2012 de kyvacka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Da, erau limitate la 16 000, dar si la 16 000 crapau in draci, modelul 2008 are abia 15 750ture la limitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 (editat) Te abtii ..ma si te abtii si apoi refulezi. Va certati / agitati ca niste muste fara cap. Dar sa traiasca, carburatia cu 18.500 in ture la R6 . punct! R1? http://www.youtube.com/watch?v=KkLVxYcqBPY E iarna si nu am nimic cu nimeni...e un repost de distractie! Jumate ..jumaaaateeeeeeeeeeee Fara numar, fara umar, fara numar... Neoficial se stie un record Bucuresti-Giurgiu, 17 minute ~299 cu carje sau fara! Sarbatori Fericite! Editat Decembrie 25, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Craciun fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Sarbatori fericite ,baieti ! Mai avem o luna grea in fata si incepe...numaratoarea inversa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 rimstripes reflectorizant r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 salut, ce am mai lucrat la moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Imi pare rau sa te dezamagesc dar: 1.Brembo nu sunt placute bune de curse decat la discuri cu compozitie mare de fonta. 2. Radiatorul suplimentar ar fi fost mai bine sa il legi la pata calda de ulei si sa raceasca uleiul in primul rand si abia dupaia sa scada si temperatura apei... Din 1998 montez linii suplimentare de racire si fac motoare comprimate, nu ma contraziceti ci pur si simplu daca nu sunteti deacord, ignorati-ma, va etc. P.S. Mansoanele Rizoma sunt doar ptr expozitie nu si ptr grip si Sportivitate-control-siguranta. Ciorapul de la lichidul frana iti va distrage atentia involuntar din cauza culorilor si se foloseste la curse ptr a mentine lichidul racit in boxa... La noi doar Muresan detine tehnologia respectiva... Daca tot ai filtrul aier deschis atunci (cu silikon de geamuri-industrial-constructii) etanseaza toate plasticele ce pierd din volumul si presiunea airboxului. Daca ai azbest metalic (patura de azbest) izoleaza atat injectia fata de quloasa cat si airboxul fata de injectie. Aerul rece iti va creste puterea considerabil si iti va scade atat consumul cat si temperatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Sabine, faci si tu publica discutia de pe Facebook, cursierule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 ce inseamna considerabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Ciorapul de la lichidul frana iti va distrage atentia involuntar din cauza culorilor si se foloseste la curse ptr a mentine lichidul racit in boxa... La noi doar Muresan detine tehnologia respectiva... Ba las-o dracu! ))) Carpa aia e pusa acolo doar din motive de etansare imperfecta. La motoretele de GP sse lucreaza extrem de des la frane si se mai intampla scurgeri de lichid din rezervor. Oamenii pur si simplu nu vor sa aiba picaturi de lichid de frana imprastiate peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 ce inseamna considerabil? Adica cel putin sasa cai(frumosi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Adica cel putin sasa cai(frumosi) Masurati cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Parerea mea este ca daca se putea obtine o putere considerabila/motor mai rece/consum scazut o faceau demult constructorii(nu contau atat de mult 500-1000 de grame. Caii astia nu ies asa usor... Dar.....eu nu prepar motoare din 1998 asa ca poti sa nu iei in considerare ideea mea Asfalt uscat....defapt este f uscat si cred ca o sa dau o tura astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 doamna cezar.de unde vă stit la reparat motoare.sunt curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate