pitesti2010 Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Ce catel plangacios ti-ai mai luat si tu... Uite aici caine rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Cand vii cu Tilicu' pe la mine sa-l camufleze si pe-al meu nitel, poate o sa arate mai vesel?! El (Sasha) este extrem de vesel, vioi si jucaus, doar moaca o are de plangacios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Acum 52 minute, ivan pedala a spus: Stiam, mi-a spus si medicul veterinar si m-a linistit ca nu se poate intampla nimic grav daca nu va fi operat. Singurul lucru e ca va avea un aspect trist, va lacrima si va avea o predispozitie la imbolnaviri si infectii oculare. Sunt insa la zi cu pozele trimise medicului si daca acesta va decide ca trebuie intervenit, o s-o fac. Daca nu-i musai, nu-i deranj aspectul, inca. Oricum, iti multumesc pentru atentionare! Bun asa! Cu placere! Eu sunt disperata dupa caini si detest sa-i vad suferinzi..Dar sunt si stapani responsabili care au grija de ei si asta ma bucura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Si eu cu ai mei cacaciosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 (editat) Degeaba are fiecare patul lui... 54kg,2 bucati catei marisori, una bucata pat comun. Editat Februarie 25, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Acum 15 ore, alex.alexey a spus: Si eu cu ai mei cacaciosi. Super tari , si eu ma gandeam la dihor dar femeia nu si nu eu vreau pisica. Sa iti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Viata fara griji pentru Oscar ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Acum 47 minute, Aion2014 a spus: Super tari , si eu ma gandeam la dihor dar femeia nu si nu eu vreau pisica. Sa iti traiasca Mulțumesc frumos. Ai mei se joacă și cu pisica si cu câinii. :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Uite stam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Pardon... Uite cum ma doare-n bascheti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Acum 7 ore, george05 a spus: Degeaba are fiecare patul lui... 54kg,2 bucati catei marisori, una bucata pat comun. Sa vezi 3 matahale de bullmastiffi cum se inghesuie intr-un cosulet d-asta.. Super frumosi dihorii! Pisicile in general sunt nonsalante la greu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Calorifer cald..intuneric. Perfect pentru somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 (editat) Test drive la celalalt patut disponibil. Editat Februarie 27, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Oscar a gasit locul ideal pentru odihna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Acum 39 minute, Silver Arrow a spus: Oscar a gasit locul ideal pentru odihna Ia da drumul la apa:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Mie-mi place si baia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Acum 3 minute, iulia_boris a spus: Mie-mi place si baia.. Recunosc ca am cautat ceva pina am gasit gresia si fainata. Eu imi doream din aceea tip piscoturi mici alb-negru, cum se faceau pe vremuri. Se mai gasesc in cladirile din perioada interbelica. In cazul in care te hotaresti sa iti redecorezi baia: https://www.progettocasa.ro/catalog-produse/placi-gresie-faianta.html Dar sa vezi ce misto arata cand am vrut sa pun paravanul de sticla (momentan lipsa) si l-am facut boabe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Tocmai m-apuc de constructia casei asa ca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Acum 8 minute, iulia_boris a spus: Tocmai m-apuc de constructia casei asa ca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Acum 50 minute, Silver Arrow a spus: Recunosc ca am cautat ceva pina am gasit gresia si fainata. Eu imi doream din aceea tip piscoturi mici alb-negru, cum se faceau pe vremuri. Se mai gasesc in cladirile din perioada interbelica. In cazul in care te hotaresti sa iti redecorezi baia: https://www.progettocasa.ro/catalog-produse/placi-gresie-faianta.html Dar sa vezi ce misto arata cand am vrut sa pun paravanul de sticla (momentan lipsa) si l-am facut boabe ... Doar spune si ca la Progetto au și preturi piperate. Pe masura a ceea ce primesti evident. Am facut 3 bai, doua verande si 2 seturi de trepte de la ei. Sa vezi ce bine dorm cateii pe gresia de pe veranda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Era de asteptat ca preturile sunt mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 7, 2020 Share Postat Martie 7, 2020 Așa se doarme! Pe unii îi doare la bască Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 10, 2020 Share Postat Martie 10, 2020 Bună ziua iubitorilor de blănoși și nu numai... Vă rog, dacă aveți cunoștințe, să mă îndrumați spre un medic veterinar oncolog, în București. Curând, am descoperit la pisica mea, câțiva noduli în zona abdominală. Vineri am fost la medic, iar vestea pe care am primit-o a fost devastatoare pot spune.....cancer mamar, noduli 2 la număr în dimensiune de până în 1,5 cm. Nu mă așteptam, ținând cont de starea bună în care se afla blănoasa, scriu ”în care se afla” pentru că de când am adus-o de la veterinar, comportamentul ei s-a schimbat radical. A devenit apatică, nu se mai joacă, când o mângâi devine nervoasă, nu mai toarce, cu alte cuvinte am plecat cu o pisică și m-am întors cu alta, cu o totală altă atitudine. Parcă ar ști ce are, ori eu îi transmit starea. Curios este că medicul nu a propus de urgență o operație. De Vineri citesc incontinuu despre aceasta boală și se pare că, cu cât este facută mai devreme iar nodulii nu depășesc 2 cm, cu atât șansa de a trăi câțiva ani în plus crește. Așa că vă rog, pe cei care au trecut prin așa ceva un sfat ar fi tare bine-venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 10, 2020 Share Postat Martie 10, 2020 Acum 52 minute, Dan Ny a spus: A devenit apatică, nu se mai joacă, când o mângâi devine nervoasă, nu mai toarce, cu alte cuvinte am plecat cu o pisică și m-am întors cu alta, cu o totală altă atitudine. A fost prima oara cand ai dus-o la veterinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 10, 2020 Share Postat Martie 10, 2020 Acum 1 oră, Dan Ny a spus: Bună ziua iubitorilor de blănoși și nu numai... Vă rog, dacă aveți cunoștințe, să mă îndrumați spre un medic veterinar oncolog, în București. Curând, am descoperit la pisica mea, câțiva noduli în zona abdominală. Vineri am fost la medic, iar vestea pe care am primit-o a fost devastatoare pot spune.....cancer mamar, noduli 2 la număr în dimensiune de până în 1,5 cm. Nu mă așteptam, ținând cont de starea bună în care se afla blănoasa, scriu ”în care se afla” pentru că de când am adus-o de la veterinar, comportamentul ei s-a schimbat radical. A devenit apatică, nu se mai joacă, când o mângâi devine nervoasă, nu mai toarce, cu alte cuvinte am plecat cu o pisică și m-am întors cu alta, cu o totală altă atitudine. Parcă ar ști ce are, ori eu îi transmit starea. Curios este că medicul nu a propus de urgență o operație. De Vineri citesc incontinuu despre aceasta boală și se pare că, cu cât este facută mai devreme iar nodulii nu depășesc 2 cm, cu atât șansa de a trăi câțiva ani în plus crește. Așa că vă rog, pe cei care au trecut prin așa ceva un sfat ar fi tare bine-venit. Incearca la Croco Vet. Sunt pe langa Piata 1 Mai. https://ro-ro.facebook.com/crocovett Nu am avut treaba cu astfel de chestii cu ei, dar am mai discutat pe tema asta cu medicul intrucat trata niste matze si caini cu probleme oncologice. Sper sa poti rezolva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate