monsteristu' Postat Martie 27, 2011 Autor Share Postat Martie 27, 2011 fiule, te aÂştept mâine seară la garaj să-ți arăt bestia. berea o dai tu, că îți voi zice ceva important: ducatiÂştii când se fac mari, se fac bemveiÂşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 fiule, te aÂştept mâine seară la garaj să-ți arăt bestia. berea o dai tu, că îți voi zice ceva important: ducatiÂştii când se fac mari, se fac bemveiÂşti. Liviu ai grija ca bemveistii cand se fac mari ies la pensie ... Cand o prezinti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 27, 2011 Autor Share Postat Martie 27, 2011 mâine o iau de la bavaria, poimâine mă învăț să mă dau cu ea Âşi dacă reuÂşesc o scot miercuri la academie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 fiule, te aÂştept mâine seară la garaj să-ți arăt bestia. berea o dai tu, că îți voi zice ceva important: ducatiÂştii când se fac mari, se fac bemveiÂşti. pe la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 27, 2011 Autor Share Postat Martie 27, 2011 (editat) după 18.00. Editat Martie 27, 2011 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gramada04 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 fiule, te aÂştept mâine seară la garaj să-ți arăt bestia. berea o dai tu, că îți voi zice ceva important: ducatiÂştii când se fac mari, se fac bemveiÂşti. Cu tot respectul pentru cunostintele tale legate de Ducati si pentru ajutorul oferit aici pe forum, asta " ducatiÂştii când se fac mari, se fac bemveiÂşti" a sunat foarte, foarte prost ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 bemveistii cand se maturizeaza ajung ducatisti! si uite asa se inchide cercu. Gramada, nu ai reusit sa distingi nuantele fine de misto din afirmatia Monsteristului... sau a intrat din nou incepatorul ala care a cumparat temporar contul Monsteristului si a facut un "spirit de gluma"? Mesaj completat bemveistii cand se maturizeaza ajung ducatisti! si uite asa se inchide cercu. Gramada, nu ai reusit sa distingi nuantele fine de misto din afirmatia Monsteristului... sau a intrat din nou incepatorul ala care a cumparat temporar contul Monsteristului si a facut un "spirit de gluma"? Altfel, vin la academie cand ma intorc, la timp cat sa iau si mobra de la reprezentanta si sa o dau cateva ture pana ne cunoastem putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 (editat) mâine o iau de la bavaria, poimâine mă învăț să mă dau cu ea Âşi dacă reuÂşesc o scot miercuri la academie. Asta i culmea..dezi suntem moderati de un BMW st... si chel. Sa ai parte de ea!!!...uratule!! Mesaj completat ce bou, melandri e un gentleman dar asta merita un cap in gura Max a demonstrat ca e un om ieftin, Melandri a castigat respectul la capitolul caracter si ca pilot in cursa . Editat Martie 28, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) Bre, da' pe ASTA l-ati vazut? Asta e cu luare aminte pentru noi, astia cu bascula monobrat Editat Martie 29, 2011 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Asta e cu luare aminte pentru noi, astia cu bascula monobrat Ehh..deja o dai in paranoia. Vreau sa aflu motivul pentru care a zburat acea roata, sa fi zburat siguranta?!?!? Dubios oricum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 29, 2011 Autor Share Postat Martie 29, 2011 zairachis, eÂşti chior mă? tu nu vezi că nu mai sunt moderator? nici monster nu mai am, eu zic să mă dați afară de aici că-s offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Ehh..deja o dai in paranoia. Vreau sa aflu motivul pentru care a zburat acea roata, sa fi zburat siguranta?!?!? Dubios oricum.. Janta este Oz iar siguranta n-a zburat ci s-au forfecat "spitele" ... Butucul a ramas inca pe bascula. Baga un ochi aici : http://i.imgur.com/rVLgS.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Monsteristu, facusi downgrade si la mobra si la grup pe forum! nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 :| shit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 29, 2011 Autor Share Postat Martie 29, 2011 downgrade my ass, se va vedea când ieÂşim împreună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 downgrade my ass, se va vedea când ieÂşim împreună. Abs, toba Akra sau Devil , wheelie voluntar, stoppie la cerere... Eu m-am dat cu mobra lui Turcitu si n-a fost rea deloc iar la 4k cat e acum, e chiar pomana. S-o strunesti sanatos ! Daca promiti ca vii maine cu ea va fac si eu o vizita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 29, 2011 Autor Share Postat Martie 29, 2011 wrong gixule, nu e mobra lui turcitu, aia are peste 6.000 de km. e mobra lu mihaela radulescu si are 4.500. deci berea la băiatu dacă vreți să pipăiți Âşaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 sa vezi acum vise umede cu saua murgului bavarez. presupun ca este aia din showroom nu cele cu numere de bv, de test. da' de ce isi vinde fata mobra, si-a luat cumva un ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Bravo bre Liviule. Ce sa zic. Respect. E o mobra faina si, spre deosebire de BMW-uri in general, sprintena si vioaie. Apoi, fiind facuta de poporul care l-a dat lumii pe von Braun (ala de a facut racheta cu care a ajuns omu' pe Luna) sunt sigur ca o sa faci multi, multi km cu ea fara probleme. Pe scurt e o motocicleta distractiva si fiabila. Si sunt sigur ca o sa iti si placa. O sa te distrezi maxim cu ea. Alte urari nu am ce sa iti fac, ca mergi bine si o sa stii sa te dai pe ea si de ingrijit o sa o ingrijesti cat se poate de bine. ... Totusi, pe de alta parte imi pare si rau. Imi pare rau ca nu mai ai Ducati. Cum o sa fie monsteristu' pe BMW? Fericit? Da, poate. Cu gura pana la urechi. Da' noaptea, in vis (si sa nu ne minti cum ca nu-i asa), tot pe Multistrade si Hypermotarzi o sa te dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 ... Totusi, pe de alta parte imi pare si rau. Imi pare rau ca nu mai ai Ducati. Cum o sa fie monsteristu' pe BMW? Fericit? Da, poate. Cu gura pana la urechi. Da' noaptea, in vis (si sa nu ne minti cum ca nu-i asa), tot pe Multistrade si Hypermotarzi o sa te dai. daca eram p facebook iti dadeam "like" la post ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Salutare, Am intins-o spre academie, sper sa ne veddm cat mai multi, asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 (editat) Bre, da' pe ASTA l-ati vazut? Asta e cu luare aminte pentru noi, astia cu bascula monobrat Eu zic ca e cu luare aminte mai ales pentru cei care-i lasa pe altii sa le stranga suruburile la roti sau alte componente cheie ... In cazul de fata problema a fost alta ...combinatia dintre cuplul fantastic al motorului si aderenta extraordinara a cauciucului Editat Martie 30, 2011 de b28jmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maffy Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Salut. Exista vreun Monsterist care merge la Academie frecvent si isi vinde motoru printr-o coincidenta? Caut unul, pana in 2500 E. Va salut, Mihnea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 mihnea, caută în urmă la pagina 806 sau sună la 0723.622.636 patraschkanu@yahoo.com. costă cu 200 de euro mai mult, dar bag mâna în foc pentru mobra aia, plus că are Âşi ceva accesorii miÂşto pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maffy Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Am luat-o in considerare. Nu crezi ca pasagerul are de suferit cu tobele puse deasupra scaritelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate