adidas Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 @adidas ...ai uitat un factor important la alegerea presiunii ....pilotul Factori sunt mai multi. Dar cum influenteaza piotul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Factori sunt mai multi. Dar cum influenteaza piotul? Greutatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warhammer23 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Salut. CRed ca s-a mai discutat despre pasii de inmatriculare asa ca va rog daor sa imi spuneti daca aceste info inca mai sunt de actualitate. http://www.motocicli...in-strainatate/ si aici /index.php?/topic/189864-inmatricularea-unui-motor-din-importghid-pas-cu-pas/ Astazi am rezolvat acestea - rar trecut si am talon separat cu itp + certificat de autenticitate (343 lei mi-a luat -Voluntari) - fisa de inmatriculare ( 8 lei din Pipera) - tradus si legalizat actele - 134 lei Bun. Ma intereseaza daca pot continua lista... de exemplu: -am nevoie de dovada intrarii in tara? -am nevoie sa tradus+legalizez contractul de vanzare cumparare? Editat Octombrie 22, 2012 de warhammer23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Are cineva idee unde gasesc un bord stricat de monster (intre 2005 si 2008), poate sa fie in orice stare, ma intereseaza doar rama cu geamurile, aia tre sa fie intacta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Salut. CRed ca s-a mai discutat despre pasii de inmatriculare asa ca va rog daor sa imi spuneti daca aceste info inca mai sunt de actualitate. http://www.motocicli...in-strainatate/ si aici http://www.motocicli...hid-pas-cu-pas/ Astazi am rezolvat acestea - rar trecut si am talon separat cu itp + certificat de autenticitate (343 lei mi-a luat -Voluntari) - fisa de inmatriculare ( 8 lei din Pipera) - tradus si legalizat actele - 134 lei Bun. Ma intereseaza daca pot continua lista... de exemplu: -am nevoie de dovada intrarii in tara? -am nevoie sa tradus+legalizez contractul de vanzare cumparare? Poti continua. Ai nevoie si de contractul de vanzare-cumparare sa fie tradus si legalizat. Iti trebuie la DITL si la ANAF. Vezi ca nu e ANAF-ul de sector, ci cel din C.A. Rosetti (et. 2, ghiseul 12). Eu am scapat doar cu traducerea (cu stampila unui traducator autorizat), dar doamna ciufuta de la ghiseu a strambat din nas, zicand ca trebuia legalizata la notar.. dar dupa cum se vede, merge si fara. Eu merg maine la politie sa imi iau nr. permanent. Pana acum nu mi-a trebuit dovada intrarii in tara, dar cel mai probabil o sa imi trebuiasca maine. Editat Octombrie 22, 2012 de PetiteLutin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Are cineva idee unde gasesc un bord stricat de monster (intre 2005 si 2008), poate sa fie in orice stare, ma intereseaza doar rama cu geamurile, aia tre sa fie intacta si eu rascolesc netul in cautarea unui bord. daca in cautarile mele gasesc ceva, te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 si eu rascolesc netul in cautarea unui bord. daca in cautarile mele gasesc ceva, te anunt. Multam, la mine tre sa fie neaparat dupa 2005 ca are altfel de prinderi si nu se potriveste rama de la modelul vechi, chiar daca aparent sunt la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Are cineva idee unde gasesc un bord stricat de monster (intre 2005 si 2008), poate sa fie in orice stare, ma intereseaza doar rama cu geamurile, aia tre sa fie intacta in romania sunt putine sanse sa gasesti. pe Ebay ai cele mai multe sanse. iti recomand sa cauti pe ebay.de sau ebay.co.uk ori ebay.it daca nu pe subito.it si cred ca te-ar ajuta eugen pe partea de Italia. pe Germania cred ca te pot ajuta eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Multam, la mine tre sa fie neaparat dupa 2005 ca are altfel de prinderi si nu se potriveste rama de la modelul vechi, chiar daca aparent sunt la fel. Multam, la mine tre sa fie neaparat dupa 2005 ca are altfel de prinderi si nu se potriveste rama de la modelul vechi, chiar daca aparent sunt la fel. am notat! e cam greu cu bordurile astea... nu prea le gasesti la preturi onorabile eu sper sa avem noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) pe partea de germania mai mult eu as putea sa va ajut daca gasiti ceva cu mare placere ... ii fur combinatia lui crazy devil Editat Octombrie 22, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Greutatea Era singura posibilitate Dar eu zic ca asta e sarcina suspensiilor, a arcurilor mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 pe partea de germania mai mult eu as putea sa va ajut daca gasiti ceva cu mare placere ... ii fur combinatia lui crazy devil da ma, uite acuma cand ziceam si eu ca prind combinatia sa fac un ban ca sa-mi iau 1098, tu te bagi peste mine. huoooooooo Era singura posibilitate Dar eu zic ca asta e sarcina suspensiilor, a arcurilor mai exact. dar si presiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 daca ne referim strict la mersul stradal, unde cauciucurile ti le umflii singur, nu iti sunt umflate la boxe, greutatea motociclistului (este mult spus pilot) nu este importanta mai mult decat informatia pe care o detine sau nu acel motociclist si daca acea informatie este corecta sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 corect. deja ne aruncam in setari race la uz stradal, si asta nu o vor simti cei care rod guma dor pe mijloc. sunt multi care schimba 10 de cauciucuri fara a vedea vreo diferenta intre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 @adidas.dap aia eee si a suspensiilor da alea transmit si ele mai departe pe roti oricum nu conteaza lasatio balta fiecare vrea ce face:) dap nu mam referit deloc la curse doar mers stradal si cand am zis pilot am inlocuit de la masini sofer )...asa e pilot se vrea a fi ceva profesionist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warhammer23 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 @ PetiteLutin - Ms frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 @ PetiteLutin - Ms frumos. Cu placere! Ti-am detaliat in PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Are cineva idee unde gasesc un bord stricat de monster (intre 2005 si 2008), poate sa fie in orice stare, ma intereseaza doar rama cu geamurile, aia tre sa fie intacta si eu rascolesc netul in cautarea unui bord. daca in cautarile mele gasesc ceva, te anunt. De cand sondez si eu ebay-urile si subito dupa asa ceva... La mine nu e urgent, e doar zgariat, dar tot as vrea sa-l schimb. Daca aflati ceva, dati de veste (si) aici. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Am 2 seturi si doar de unul am nevoie. Care-ti place mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 da tie zair care iti place mai mult ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Primele de sus, sunt de pe RATB-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Par de Transalp. Prima generatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 24, 2012 Autor Share Postat Octombrie 24, 2012 (editat) ce le mai stie asta micu, par de transalp, auzi la el. tztztztztz Editat Octombrie 24, 2012 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 par de ca au fost puse pe mai multe modele de moto inclusiv ducati SS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 inclusiv pe a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate