moshulik Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Bravo, fanny, felicitari. Cand mai iesi la ture prin oras, da-mi un semn, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Felicitari fanny ! Dok, mor de ciuda... dar pe de alta parte a fost placuta experienta de a sta 4 zile intr-un oras si de a nu auzi claxoane Sper sa schimb si eu trilele de la pedale in vreo doua zile si sa bing-bang o tura nocturna de herastrau (neaparat cu bere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Mai multe de povestit o sa am maine, acum ma duc sa ma fac fresh si sa bag ceva la ghiozdan. cand maine ma? ca a trecut ziua si tu nimic. moshulik, eu am zis pe la inceputul threadului ca singura nu ma plimb si nici nu propun cuiva sa se dea cu mine prin parc/oras. asa ca daca mai ies oamenii astia si ne anunta si pe noi... iti dau un semn. acu' haideti sa ne vedem sa-mi reparati si mie franele ca eu asa nu ies in oras ca mereu tre' sa pun frane bruste si n-am cu ce. bine, nu chiar acu', oricum nu ar veni nimeni anuntat la ora asta. maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
casperel Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 maine in herastrau , doritorii ii astept la o berica mica la intrare (cycler te astept ? ), ora o stabiliti voi, io vin acasa bag la matz si o intind . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ma, daca stabiliti sa va intalniti mai devreme de 8, dati-va si voi pana vin eu si dup-aia mergem in tineretului? ma enerveaza ca voi sunteti available mai devreme ca mine. mi-a dat azi o colega ideea de a merge la giurgiu cu rolele. cred ca ajung mai repede asa. dar e mai periculos si nici n-am role pe masura. da' poate va bagati voi, ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 @casperel: .. maine nu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 casperel: m-as baga maine la o tura, dar inainte de ora 8:00. Oricum s-ar putea sa am de lucru la bike ca dupa traseul facut in wk are nevoie de intretinere. M-am dat cu ea fara mila pe traseul de coborare Babele - Sinaia si acum ar trebui sa o desfac complet sa o poponeataăț de mizerie. Nu vrei sa bagam mai bine un tineretului sau IOR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) acum ar trebui sa o desfac complet sa o poponeataăț de mizerie. Nu vrei sa bagam mai bine un tineretului sau IOR? :D Editat Septembrie 9, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) e genial sistemul automat de cenzura Editat Septembrie 9, 2008 de Cycler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
casperel Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 mergem in tineretului, ne auzim la un telefon, nu de alta dar poate nu te-ai trezit dimineata sa vezi ce zambeau norii deasupra bucurestiului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 e genial sistemul automat de cenzura nu cred c-a fost cenzurat curăț casperica, gata, tata, se usuca pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 http://www.picdumps.com/picdumps-komische-...teil-2-1669.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darthmaul Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Topicul se adreseaza oricui de pe acest forum care are ceva de spus in legatura cu pedalatul. Of, iar va ginditi la prostii Cu dumneaei ma dau de 14 ani, mi-a luat-o taica-meu cind am intrat la liceu: super tare bicla,genu la alea nemtzesti care apareau p la noi dupa 89 ,am si eu genu.Cred k cel mai ok mod de deplasare sa nu ne transformam in oamenii aia kre iau masina pana la chioscul de la scara 3 sa ia tzigari si bere,nu k as avea ceva impotriva cu tzigarile ori cu berea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Casperel: nu cred ca termin bicla astazi de curatat. Am demontat-o pe toata sa o curat ca era plina de jeg, sper sa reusesc sa o mai montez la loc pe toata si sa nu ramana piese in plus. Ne vedem pe la assport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 deci nici azi nu ma dau. biiine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Asta e, da-mi si un cap in gura acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 numai daca ma rogi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pliiiiiiiiizz .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ti-ai reparat pedalele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Neatza. Cine mai e cu (semi)cursiera pe aici ? Eu cu bicla merg mai speed-touring, la 30 km/h, pe strazi, nu prea ma mai tenteaza turele nocturne prin Herastrau, am vazut cum e, e prea extrem pentru mine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ti-ai reparat pedalele alea? Neah, has moar work to do Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Neatza. Cine mai e cu (semi)cursiera pe aici ? Eu cu bicla merg mai speed-touring, la 30 km/h, pe strazi, nu prea ma mai tenteaza turele nocturne prin Herastrau, am vazut cum e, e prea extrem pentru mine . pai cicloburu. dar nu stiu cat timp are sa se plimbe. totusi am vazut ca dan reuseste sa se tina dupa tine, poate il combini pe el. ca si-asa zicea intr-un post mai vechi c-a facut intr-o zi ~60 km in bucuresti. si mai zicea si ca nu prea iese dupa ora 19. so, dati-i bice cat mai e vreme. si monsteristu' are: /index.php?...p;#entry1179359 Editat Septembrie 10, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Neatza. Cine mai e cu (semi)cursiera pe aici ? Eu cu bicla merg mai speed-touring, la 30 km/h, pe strazi, nu prea ma mai tenteaza turele nocturne prin Herastrau, am vazut cum e, e prea extrem pentru mine . Neata si tie, intr-adevar, asa cum zice si fanny, am o cursiera, dar timpul e destul de limitat. Chiar as fi vrut sa ies la un drum mai lung in week-end-ul asta, dar simbata ma voi duce la comemorarea de un an a accidentului de pe Plevnei. Daca esti disponibil astazi, as iesi la o tura de vreo doua-trei ore, dupa ora 17-18, sa dam niste pedale. Propun o tura pina la Mihailesti. Iti suride? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) pai cicloburu. dar nu stiu cat timp are sa se plimbe. totusi am vazut ca dan reuseste sa se tina dupa tine, poate il combini pe el. ca si-asa zicea intr-un post mai vechi c-a facut intr-o zi ~60 km in bucuresti. si mai zicea si ca nu prea iese dupa ora 19. so, dati-i bice cat mai e vreme. Mai,dar tu esti avocatul meu? A inceput sezonul de restante,ma mai gandesc daca ies sau nu. Ma bate gandul sa-mi iau niste cauciucuri mai subtiri,dar nu sunt hotarat.Exista asa: MAXXIS DETONATOR Dimensiuni: 26x1.25 Slick dar parca e prea subtire la 1.25 apoi inca 2 la 1.50 de la SCHWALBE:CITY JET si SPEED CRUISER Eu acum am pe ea pe bicla de 1.90 Daca fac trecerea asta o sa-mi trebuiasca alte camere si alta pompa pt. ca nu cred ca la dimensiune mai mica se gasesc camere de cu valva auto. Editat Septembrie 10, 2008 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) M-ar fi tentat tura pana la Mihailesti, dar mi-e ca ma prinde noaptea pe drum. E naspa si cu motocicleta spre bucuresti, dinspre alexandria, dar cu bicla mea, fara nici un beculetz pe spate, nu risc... Sigur bag un Mihailesti, cand m-o prinde vreun week-end prin bucuresti. Bun, deci am notat "cursierii" - cicloburu si monsteristu. dan_06 - nu e un criteriu ca daca e camera mica sa nu aiba valva de masina - a mea ai vazut cum e si merge cu pompa auto. Editat Septembrie 10, 2008 de moshulik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate