Dok Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Vine cineva in tineretului la o tura? Eu sunt cu Casper la o mica plimbare de seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 va fac un cadou frumos si ma intreb: pe cand si la noi asa ceva? http://www.copenhagencyclechic.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Wah, taci ca tocmai m-am intors din Olanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Oooooooo,da femeia ideala(a se vedea ce duce in cos scufita roz) http://3.bp.blogspot.com/_kSNVKrktKUQ/SNUu...some-cycles.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 va fac un cadou frumos si ma intreb: pe cand si la noi asa ceva? http://www.copenhagencyclechic.com/ Stai, ceva e ciudat. Pe site-ul ala nu-l injura nimeni pe Paul Newman ? Nu intreba nimeni cine a fost sau de ce e pus un filmulet cu el ? Ce uameni domne .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 am ajuns. :) cine se baga la o tura prin bucuresti vineri seara? (multumesc, doc, pentru frana si ca m-ai scos din casa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 am ajuns. cine se baga la o tura prin bucuresti vineri seara? (multumesc, doc, pentru frana si ca m-ai scos din casa) Eu ma bag, ia zii unde si cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 terente (sau fi-su), sper ca te-ai prins ca era vorba de o tura cu bicla? poti sa propui o ora (dupa 6 ar fi excelent) si un loc si o sa ma gandesc daca te las sa astepti degeaba acolo sau apar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 terente (sau fi-su), sper ca te-ai prins ca era vorba de o tura cu bicla? poti sa propui o ora (dupa 6 ar fi excelent) si un loc si o sa ma gandesc daca te las sa astepti degeaba acolo sau apar. Nu e tata la butoane de mult.... Era si normal ca mergem la o tura cu bicicleta, tot 2 roti are si aia, dar daca vrei vin eu cu mobra si merge la o tura mai lunga, ce zici?Am si echipament.Locul poti sa il zici tu, ca oricum stiu unde stai, am un prieten care sta la doi pasi de tine(Laurentiu cu fzr-ul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 nu, nu vreau. am precizat ca vorbeam de bicla pentru ca ma gandeam ca ai chef de glume stim noi de care. nu cred ca stiu vreun laurentiu si oricum nu-i cunosc pe astia cu mobre din zona. deci, cine se mai baga la o tura cu mine si terente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 am precizat ca vorbeam de bicla pentru ca ma gandeam ca ai chef de glume stim noi de care. nu, nu aveam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 am ajuns. cine se baga la o tura prin bucuresti vineri seara? (multumesc, doc, pentru frana si ca m-ai scos din casa) bre nu ai aparut la premiu .... ne-ai inlacrimat pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 n-as vrea sa fiu neam prost si sa dau report mesajului tau asa ca fa bine si pe viitor scuteste-ma de offtopicuri pe thread-urile "mele". cu tricoul fa ce vrei, eventual paseaza-i-l lui terente si mi-l aduce el vineri. si ca sa fiu macar un pic ontopic, aici e o grava eroare, nu? http://www.bikexpert.ro/catalog/product_in...products_id=743 ca daca nu, ma duc maine s-o cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 am ajuns. cine se baga la o tura prin bucuresti vineri seara? (multumesc, doc, pentru frana si ca m-ai scos din casa) dar unde ai fost? oricum, bine ai revenit.....ti s-a simtit lipsa, sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 la plimbare cu bicla??? u have to be smart to figure that out. bogdane, hai pa si tie. are cineva cube aim? adica asta: http://www.bikexpert.ro/catalog/product_in...products_id=745 e cea mai ieftina cube pe care am gasit-o la asssport si la hypersport. nu, nu pentru mine, i stick to my bisiklet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 n-as vrea sa fiu neam prost si sa dau report mesajului tau asa ca fa bine si pe viitor scuteste-ma de offtopicuri pe thread-urile "mele". cu tricoul fa ce vrei, eventual paseaza-i-l lui terente si mi-l aduce el vineri. deci intai si intai nu e al tau, apoi am si eu bicla deci ma incadrez la motociclistul biciclist spre deosebire de altcineva care e fix doar biciclist deci vineri unde ca viin saq va dau ceata cu bicla mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 oare de ce crezi ca am pus "mele" intre ghilimele? nu s-a stabilit nici data nici ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Kumuya , ai dat capatul la gumele bicicletei ? 1/4 mile Kumuya vs fani , winner takes the ride :-j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Kumuya , ai dat capatul la gumele bicicletei ? 1/4 mile Kumuya vs fani , winner takes the ride :-j gumele mele debica nu se duce asa usor, care este ele amortizor reglabil and shit este supranumita f650 gs-ul bicicletelor LE ce raid teic za uiner? Editat Octombrie 1, 2008 de Kumuya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 si ca sa fiu macar un pic ontopic, aici e o grava eroare, nu? http://www.bikexpert.ro/catalog/product_in...products_id=743ca daca nu, ma duc maine s-o cumpar Clar ca e eroare.Sunt 2 zerouri dupa punct. Am gasit magazinul ala de biciclete de langa campia liberatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) uhm... ai dont nou ... categoric nu "ride" with fani lol , her ride ofc. (like i've seen in movies, "winner gets the oponent's ride) Editat Octombrie 1, 2008 de frN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Am gasit magazinul ala de biciclete de langa campia liberatii. cartea ai citit-o? mi-a imprumutat-o cineva si n-am trecut de scufita rosie, lol, da' n-am avut timp. ai scapat de restante? vii vineri? frn, tu vii? ca de cand te anunti! nu ma iau la intrecere cu nimeni, nu sunt competitiva si nu-mi place sa pierd. oricum, ce ride? cu motocicleta lui terente, nu? il las pe adversar sa castige, poate el se risca. noapte buna, copii! (damn forum, nu ma lasa sa dorm) l.e.: a, nu, ca n-are el ce sa faca cu fb-ul meu. sper oricum nu conteÂşte Editat Octombrie 1, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 momentan bicicleta mea e tot in reparatie (da, de pe atunci de cand ati fost toti la comarnic sau unde ati fost , ca nu mai tin minte exact ). tot ce imi trebuie pentru a termina reparatiile este o piulita de 15 care sa sustina roata spate p.s. nu m-am anuntat decat odata , atunci cu iesirea la comanu / comarnic / uateva' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 comana. si ai zis ca mergi la amckart. ai cautat sa cumperi piulita? hai ca daca vad vreun magazin de piese intru eu si intreb-cumpar una sa nu te mai aud. e a doua oara cand zici de piulita aia. problema cu camera ai rezolvat-o? se mai desumfla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) nu stiu ce sa zic despre camera :| am cumparat 2 camere noi , Maxxis , am pus una din ele pe roata spate , a 2-a zi am gasit-o desumflata putin. There's something fishy going on around here ... nu e nevoie sa imi cumperi tu piulita, imi pot lua si eu , dar lenea e cucoana mare : ) mai mult ca sigur am p'acasa , trebuie sa caut bine. poate iesim cu Tontii undeva weekendu asta Editat Octombrie 1, 2008 de frN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate