NaeL Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 care placa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Salut, am si eu o oarecare problema, as dori sa-mi schimb bateria si as dori sa-mi cumpar una fara intretinere, sealed sau cu gel. M-am tot uitat pe F650 FAQ, acolo sunt ceva baterii care s-ar potrivi modelului meu, dakar 2003. Acum, m-ar interesa daca e cineva prin Romania care mi-ar putea aduce o astfel de baterie sau exista pe stoc pe undeva printr-un magazin. Evident ma intereseaza modelul si pretul. Merci! am eu 1.88, sa High la dakarul meu, pot sa-ti spun ca oricum ti-o iei in freza nu prea face mare lucru, numai in cazul in care bagi un pic capul dupa el, dar mie nu-mi place pozitia [/ quote] varta,romimoto,yuasa,ehee sunt multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 care placa? Zice ca are placa de fixare universala.Se potriveste pe f650gs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) mai bine incerci asta: http://www.kappamoto.ro/bmw-f650-gs-00-03-top-case/100-sistem-k6390.html BMW nu este "uniersal" Editat Noiembrie 4, 2011 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 mai bine incerci asta: http://www.kappamoto.ro/bmw-f650-gs-00-03-top-case/100-sistem-k6390.html Pe mine ma interesa modelul acela deoarece am gasit la cineva la un pret relativ ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 (editat) am intrebat si eu cine ma ajuta cu piese de la wunderlich.cine a mai luat sa ma lamureasca si pe mine mai bn.a spus trandafir k a luat si el cu cardul dar cum nu stiu .ce card etc. merci,ast raspuns sau beep 0722318215. Editat Noiembrie 4, 2011 de brake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 pai atunci ia-l "pe probate", poate reusesti sa faci o adaptare, eventual cerceteaza si cum se prinde originalul (prin 4 tevi inaltatoare pe cadru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 pai atunci ia-l "pe probate", poate reusesti sa faci o adaptare, eventual cerceteaza si cum se prinde originalul (prin 4 tevi inaltatoare pe cadru) SA nu exageram ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0172&mospid=51601&btnr=46_0654&hg=46&fg=23 Uita-te cum si unde se prind piesele 1 si 2 din poza. Aprox acolo ar trebui sa te prinzi si cu alte placi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 am intrebat si eu cine ma ajuta cu piese de la wunderlich.cine a mai luat sa ma lamureasca si pe mine mai bn.a spus trandafir k a luat si el cu cardul dar cum nu stiu .ce card etc. merci,ast raspuns sau beep 0722318215. Eu am luat prin userul ADV75 care importa de la wunderlich. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 am intrebat si eu cine ma ajuta cu piese de la wunderlich.cine a mai luat sa ma lamureasca si pe mine mai bn.a spus trandafir k a luat si el cu cardul dar cum nu stiu .ce card etc. merci,ast raspuns sau beep 0722318215. Trimite comanda aici; wunderlich@sistematic.ro - dl. Cearicu. Am cumparat de 4 ori prin ei, sunt serviabili si seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Trimite comanda aici; wunderlich@sistematic.ro - dl. Cearicu. Am cumparat de 4 ori prin ei, sunt serviabili si seriosi. E acelasi cu userul ADV75, asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 E acelasi cu userul ADV75, asa-i? Da, se numeste Dan Costescu si este propieatrul firmei; de partea cu Wunderlich se ocupa Victor Cearicu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Are cineva idee de ce mi s-au tocit cauciucurile in modul asta (in loc sa se duca centrul care e in contact cu solul mai mult s-au dus exterioarele intr-un mod ciudat, concav?)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Cu rulmentii de la bascula/roata cum stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Ce urat arata. Cred ca merge cam patrat. Este peste tot asa? sau doar in punctul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Peste tot e asa la roata fata. Alea care sunt pe mijloc sunt tocite spre interior. Patrick nu stiu ca n-am verificat nimic la ea pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Daca tot vine iarna, desfa toti rulmentii si daca trebuie, schimba-i. Nu e scumpt si nu mai ai gandul lor cateva sezoane. Si verifica cum e prins axul, intinzatoarele de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Are cineva idee de ce mi s-au tocit cauciucurile in modul asta (in loc sa se duca centrul care e in contact cu solul mai mult s-au dus exterioarele intr-un mod ciudat, concav?)? Poti da roata jos sa vezi rulemntii, bagi degetul si simti daca acata sau daca se invart frumos. Dar mai degraba ai mers cu presiune mica in roti, ca fix aia am patit si eu Gume noi PR2 in 10k km is ca pepenele pe margini si pe mijloc is in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 O fi de la presiune, ultima data era 2.1 pe fata/2.3 pe spate (asta acum vreo 2 luni). Unde rezolv repede o frana pe spate (mi s-a blocat etrieru) si cat costa/ce trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Asta nu e presiune de la care sa ti se roada asa. Pt etrier, da-l jos si da cu spray de curatat frane pe el si impinge pistonasele la loc inauntru, apoi pompeaza de cateva ori si reia ar trebui sa se deblocheze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Eu n-am scule bre, toate sculele mele sunt pentru desfacut placi video si taiat unghii sa vad pe unde imprumut maine ceva daca zici ca nu-i greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Pai cumpara-ti scule, "bre". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostanus Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Unde rezolv repede o frana pe spate (mi s-a blocat etrieru) si cat costa/ce trebuie? Daca are cursa lunga in gol pedala de frana nu e de la etrier ci de la "master cylinder". Am patit eu treaba asta si un prieten care a mers cu frana blocata pe spate din cauza asta pana a schimbat culoarea etrierului in mov de la temperetura ridicata. Daca e de la asta desfaci pompa asta si e o piesa alba de plastic cilindrica pe care o smirgheluiesti pe exterior pana gliseaza usor ,montezi totul la loc si scoti aerul din instalatie cu niste lichid de frana dot 4 nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Nu e de la aia. Am tras azi de etrier de cateva ori si a inceput sa-si dea drumul si sa tina cat de cat. Diseara o sa dau tot jos sa verific si sa curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate