ZIDU' Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 La badi.ro. Chiar pe aia i-am cumparat acum 2 sapt. Eu n-am gasit fara colivie, dar nu vad sa fie asta o problema. Pretul e undeva pe la 13 lei/buc. Simeringuri tot acolo, dar nu chiar ca alea originale, ci din cauciuc(aceleasi dimensiuni), 6 lei/bucata. Nu au avut pe stoc, dar au venit in 2-3 zile. Bucse am comandat la Bavaria, dar cred ca poti face la strung. Am fost la BADI. AU seria hk la pret foarte bun. Nu aveau idee despre hn - au mintea ingusta. E diferenta mare la incarcare statica intre cele 2 tipuri de rulmenti. nu vreau sa fac experimente. Semeringuri - au zis ca nu aduc decat la set de 25 de bucati - ce naiba sa mai zic - or fi fost ciufutzi in ziua aia. mai incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) ce marca de placute de frana imi recomandati, pt fata? nici cele mai scumpe dar nici cele mai proaste undeva intre sa fie ok si la pret ,ieri am obs ca sant foarte subtiri pe fata . multumesc anticipat. Am cumparat recent pt mobra prietenei mele de aici . Nu am apucat inca nici sa le montez dapai sa merg cu ele . Vezi ca exista 2 variante ceramice si "sintered" le-am ales pe cele din urma desi sunt mai scumpe cu 20 de RON asa recomanda producatorul. Am mai cumparat de la magazinul in cauza si recomand oamenii sunt seriosi si se misca rapid. Mi-am mai luat de la ei un lant de 1.5m cu 150 RON Editat Aprilie 8, 2012 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 ce marca de placute de frana imi recomandati, pt fata? nici cele mai scumpe dar nici cele mai proaste undeva intre sa fie ok si la pret ,ieri am obs ca sant foarte subtiri pe fata . multumesc anticipat. brembo daca vrei si arcul ala care le tine in etrier (pachetul are arc, bolt) Lucas daca vrei doar placute. ia din alea organice - nu te incurca la sinterizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) Cica astia ar avea Brembo : http://dillypoint.ro...roducts_id=1512 Apropo de placute organice sau sinterizate , am inteles ca primele transmit caldura catre disc iar cele din urma catre etrier. Din moment ce manualul spune sinterizate pe fata si organice pe spate , nu as pune altfel. Editat Aprilie 8, 2012 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Semeringuri - au zis ca nu aduc decat la set de 25 de bucati - ce naiba sa mai zic - or fi fost ciufutzi in ziua aia. mai incerc Si mie mi-au zis la fel anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 multumesc, in zilele urmatoare am sa iau ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Si mie mi-au zis la fel anul trecut. si pana la urma ce ai luat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kog Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 salut, pe topicul /index.php?/topic/669221-pompa-apa-bmw-f650gs/, zicea lumea ca de obicei nu pompa de apa cedeaza ci simeringurile. aveti idee de unde pot lua doar simeringuri, am gasit doar pt ulei/furca...se potriveste altceva similar? de pe diagrama http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=0172&mospid=51601&btnr=11_2932&hg=11&fg=45 nu-mi dau seama si nu am vazut inca componentele respective. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssminkly Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 salut, pe topicul http://www.motocicli...apa-bmw-f650gs/, zicea lumea ca de obicei nu pompa de apa cedeaza ci simeringurile. aveti idee de unde pot lua doar simeringuri, am gasit doar pt ulei/furca...se potriveste altceva similar? de pe diagrama http://realoem.com/b...932&hg=11&fg=45 nu-mi dau seama si nu am vazut inca componentele respective. merci! Salut! Am in fata mea pe birou, pompa de apa - 6 - in schema de pe real OM, si 5 - garnitura de la capac. (Garnitura nu arata asa, fiindca desenul de pe realom e cu motorul vechi, dar nu conteaza asta) Am comandat la bavaria brasov garnitura de la capac, din cauza ca iese uelei pe la gaura. Nu pierde asa mult, n-a picurat niciodata pe toba, dar mereu cand dau cu degetul e o picatura care sta acolo. Cand am comandat eu garnitura anul trecut, nu stiam ca defapt problema e la unul din semeringuri, si am cerut garnitura (am zis sa inlocuiesc prima data ce e mai ieftin - 12 lei) Ironia sortii a facut ca baiatul de la BMW sa comande din greseala pompa de apa. Si-a dat seama de greseala, a comandat apoi si garnitura. Eu i-am platit garnitura, iar el fiindca era in apropierea craciunului mi-a dat cadou pompa de apa. Acum la urmatorul schimb de ulei o sa montez toate piesele noi si nu cred ca o sa mai am probleme. Nu imi dau seama care sunt semeringurile de care vorbeste toata lumea, ma gandesc ca sunt cele 2 piese de cauciuc ca niste bucse care vin pe axul pompei. Vad pe realoem ca vin doar impreuna cu pompa, ca au acelasi cod. nu stiu daca se gasesc separat, sunt mai speciale, avand si un arculet pe ele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 salut, pe topicul /index.php?/topic/669221-pompa-apa-bmw-f650gs/, zicea lumea ca de obicei nu pompa de apa cedeaza ci simeringurile. aveti idee de unde pot lua doar simeringuri, am gasit doar pt ulei/furca...se potriveste altceva similar? de pe diagrama http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=0172&mospid=51601&btnr=11_2932&hg=11&fg=45 nu-mi dau seama si nu am vazut inca componentele respective. merci! Tot la badi.ro gasesti si simeringurile de la pompa de apa. cam 8 lei bucata. intr-adevar, problema se rezolva in multe cazuri doar cu schimbul simeringurilor, insa numai daca axul este in stare buna. Am fost la BADI. AU seria hk la pret foarte bun. Nu aveau idee despre hn - au mintea ingusta. E diferenta mare la incarcare statica intre cele 2 tipuri de rulmenti. nu vreau sa fac experimente. Semeringuri - au zis ca nu aduc decat la set de 25 de bucati - ce naiba sa mai zic - or fi fost ciufutzi in ziua aia. mai incerc dar de ce vrei hn? gasesti si hk fara colivie.. experimentele le fac eu, te tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 si pana la urma ce ai luat ? Pai n-am avut incotro si am luat de la Bavaria. Bucsa(scumpa rau) tot de la Bavaria. Norocul meu c-am avut nevoie doar de una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 hk sunt doar cu ace si colivie. hn sunt cu ace si fara colivie - rola langa rola. nu vreau sa pun ce nu trebuie si in 5000 kn sa aiba joc apoi sa dau iara banii pe bucsilea alea indecent de scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 hk sunt doar cu ace si colivie. hn sunt cu ace si fara colivie - rola langa rola. nu vreau sa pun ce nu trebuie si in 5000 kn sa aiba joc apoi sa dau iara banii pe bucsilea alea indecent de scumpe cei pe care i-am dat jos sunt doar cu ace si sunt HK.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 A venit vremea sa schimb gumele si oscilez intre astea 3: PIRELLI SCORPION MT90, METZELER TOURANCE si HEIDENAU K76. Cine a utilizat asa ceva?...pareri? Eu ma dau cu k76 pe spate de 2 schimburi, fiecare de aprox. 15.000 km. E o guma buna, care tine superbine pe asfalt uscat-se lipeste dea dreptul, pe ploaie putin aluneca si in soft enduro nu te face de ras. Plus ca si pretul e bun. Nu imi dau seama care sunt semeringurile de care vorbeste toata lumea, ma gandesc ca sunt cele 2 piese de cauciuc ca niste bucse care vin pe axul pompei. Vad pe realoem ca vin doar impreuna cu pompa, ca au acelasi cod. nu stiu daca se gasesc separat, sunt mai speciale, avand si un arculet pe ele.. da, alea's...dar se gasesc si separat, daca cauti pe topic am pus pe undeva si dimensiunile lor...le-am luat cu vre'o 5 lei bucata, si merg inlocuite cu conditia ca axul sa nu fie ros tare(axul cu paletele care , comercial e denumit pompa de apa si care e mult prea scump) cauta dc gasesti simeringuri cu buza dubla...tin mult mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atomykatt Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 [...] le-am luat cu vre'o 5 lei bucata [...] ca tot ziceai de semeringuri ieftine... cum se compara cu originalele? presupun ca nu tin la fel de mult, dar merita ciclurile de "facut-desfacut" mai dese si timpul pierdut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Piese BMW F 650 GS din 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Puteai sa iei si tu lista aia din pm-uri sa vezi care-au fost interesati de ce si, eventual, sa le faci "rezervare". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 man, era un om de mi-a luat o cutie de piese, plus cadrul si am facut o suma rotunda cand eram cu petre cu matzele pe jos in garaj. Ce sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 ca tot ziceai de semeringuri ieftine... cum se compara cu originalele? presupun ca nu tin la fel de mult, dar merita ciclurile de "facut-desfacut" mai dese si timpul pierdut? Presupui gresit, dimpotriva, tin mult mai bine. Mie, cu kit-ul de pompa luat nou, mi-au tinut 5 saptamani si au inceput sa scape. Le-am schimbat si nu am mai avut nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) ca tot ziceai de semeringuri ieftine... cum se compara cu originalele? presupun ca nu tin la fel de mult, dar merita ciclurile de "facut-desfacut" mai dese si timpul pierdut? de ce presupui tu ca BMW pune crema componentelor pe motocicletele lor? si pana la urma vorbim de niste simeringuri banale..mergi linistit pe aftermarket de calitate, ca nu gresesti Editat Aprilie 9, 2012 de Alexey04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Salut, In cazul in care cineva este interesat...vand Acerbis Koerta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=ZtDzWOp7dmY Editat Aprilie 10, 2012 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 autobuzul calca cu roata stanga fata pe piatra aia...baftoc taticule, bulan ii zice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Buna tuturor, Ma prezint si eu cu acest motor extraordinar. In august anul trecut am trecut si eu la un BMW Dakar din 2002 cu 19500km reali (acum are 25000km). L-am luat de la Budapesta dupa ce am cautat vre-o 2..3 luni dupa unu in stare f buna, e impecabil. Sa ne vedem cu bine pe drumuri si sper sa ajung si la intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 sa fii sanatos si sa te tina frumos la drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate