ssminkly Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 E mai scump 140 si nu are rost sa pui asa ceva. dakaru merge foarte bine cu dimensiunile lui normale. cu cat folosesti gume mai late cu atat se comporta mai dubios pe sleauri, urme de camion, etc Ok. nu vreau in mod special sa imi schimb dimensiunea, dar imi cautam cauciuc SH si nu am gasit exact dimensiunea dorita. Am vrut sa stiu daca pot sa pun si altceva. Oricum nu mi-am cumparat cauciucuri , astept poate o sa imi iau nou. Imi trebuie si kit de lant, deci am de bagat ceva bani in moto. Deocamdata sta in garaj, si ii pacat ca imediat vine frigul.. Poate sa imi mai dea cineva sugestii despre kituri de lant???? Am citit pe forumul despre intretinere moto ca unii se plangeau de DID luat de la louis. Nu stiu ce sa imi iau.!! Multumesc celor care mi-au raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 pana acum am folosit DID si Regina. DID pare sa fie mai ok - intervalele de intindere sunt mai mari decat la regina. Majoritatea le-am luat de pe louis, ulltimul - care nu are prea multi km e luat de la un magazin din bucuressti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 DID si Regina mi s-au parut OK. Am fost dezamagit de RK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Am mers si eu fara bucatile alea de plastic... pot sa zic ca mi-a zgariat rau suportul de la balanganit pana la urma am dat comanda de la Bavarezi... daca vrei iti dau si preturile pentru cele 4 bucatele. Suruburi am pus de alea aurii pt lemn... am trecut aseara pe la ei , sunt 50 ron toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 DID si Regina mi s-au parut OK. Am fost dezamagit de RK. Dezamagit? Ma mir... Eu sunt la al doilea kit RK si-s foarte multumit! Am luat insa modelul cel mai "dur", recomandat de ei pentru mobre mult mai mari/puternice. E o mica diferenta de pret intre aceste modele, dar merita investitia. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) Are cineva o schema de extractor de rotor de alternator pt F650 GS ? Eu am gasit asta pe net dar nu sunt sigur de cote. Editat August 22, 2013 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 (editat) Are cineva nevoie de 2 semnalizari din astea ? http://piesemoto.achimoto.ro/semnalizare-universala---vicma---bmw----negru---1-buc/1931.htm da, ma intereseaza pe mine! cum e baiul cu ele? cele de pe stanga sunt rupte ambele si lipite cu superglue, asa am luat mobra! Editat August 24, 2013 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 am trecut aseara pe la ei , sunt 50 ron toate Am luat si eu un topcase care la fel se balanganea pe suport pentru ca are un loc de cativa mm, si am facut niste chestii din lemn pentru moment sa pot pleca intr-o excursie de 1660 km si a tinut bine dar vreau sa pun si eu ce trebuie acolo ,deci ai gasit la BMW Bavaria de la Baneasa cumva, si acei 50 ron sunt pentru tot ce trebuie sau sunt mai multe bucati ca nu imi dau seama. Ca idee de ce nu am iesi noi astea cu BMW-uri la o tura sau alceva interesant, nui pacat sa plimbam caprele doar asa ca astea cu vitezanele pe drum drept si neted .? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atomykatt Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Este vorba de piesele 15 si 16 din poza Sunt doua de fiecare, 4 in total. Mie mi-au dat alte preturi. Cele de deasupra (15) 53,5 lei iar cele inferioare (16) 32,1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 E bine macar ca se gasesc ,ca eu am primit topcaseul fara acele plastice, eu am facut o adaptare pe moment care sa dovedit utile ,mam chinuit cu prepararea acelor adaptoare dar in final le-am reusit ,dar vreau ceva care sa fie de acolo, o sa ma duc si eu la BMW sa imi comand plasticele . Treaba cu iesitul in public cum mai este ,tot asa Miercurea la Arc, sau alt loc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Salutare. Vand GS-ul Dakar. Daca stiti pe cineva interesat, va rog sa ma anuntati. Anuntul aici: http://www.pro-bike.ro/forums/classifieds/item/9845-bmw-f650-gs-dakar/ Sau aici: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-bmw-f%20650%20dakar-din-2000-535120.html Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Misto mobra, de unde ai luat amortizoarele fata cas misto rau. Aveti idee unde se gasesc acele inbracaminte de Jambe, ma gandeam sa le protejez si sunt parca din neopren sau ma insel, deci stie cineva unde se gasesc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 salutare si eu sunt curios . Macar un cod de pe ele si sa ne spui daca roata fata e originala .Daca nu ce modificari a suferit moto pt a avea aceste telescoape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Misto mobra, de unde ai luat amortizoarele fata cas misto rau. Aveti idee unde se gasesc acele inbracaminte de Jambe, ma gandeam sa le protejez si sunt parca din neopren sau ma insel, deci stie cineva unde se gasesc.? eu am pus burduf de plastic - se gasesc pe la magazinele cu accesorii de enduro. Vezi ce lungime merge la tine, te chinui nitel cu soriceii in partea de jos (trebuie decupata putin buza) si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Misto mobra, de unde ai luat amortizoarele fata cas misto rau. Aveti idee unde se gasesc acele inbracaminte de Jambe, ma gandeam sa le protejez si sunt parca din neopren sau ma insel, deci stie cineva unde se gasesc.? Salutare. Motocicleta a venit preparata asa din Italia. Furca fata e de la un ktm 530, la fel si amortizorul spate. salutare si eu sunt curios . Macar un cod de pe ele si sa ne spui daca roata fata e originala .Daca nu ce modificari a suferit moto pt a avea aceste telescoape Modificarile nu sunt multe. Roata fata e originala BMW doar ca axul rotii a fost manufacturat ca sa se potriveasca pentru furca de ktm pe prinderi iar pentru etrier sa facut un adaptor-distantier care sa se potriveasca pe prinderea furcii. Franele sunt tot cele originale. De asemenea jugul superior a fost modificat la strung sa se potriveasca cu noile cote. Cand ajung la garaj o sa fac poze si le adaug aici. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 ok mersi mult . ce diametru au furcile ( cand intra in jambe ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 motocicleta pare sa aiba pe ea un kit touratech WP http://www.touratech-usa.com/media/fromoldsite/docs/09-300-0010-1.pdf - manual cu part number si detalii de montaj daca trage mai bine e posibil sa aiba pe ea si kitul de lant cu rapoarte modificate sau macar pinion de 15 pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 motocicleta pare sa aiba pe ea un kit touratech WP http://www.touratech-usa.com/media/fromoldsite/docs/09-300-0010-1.pdf - manual cu part number si detalii de montaj daca trage mai bine e posibil sa aiba pe ea si kitul de lant cu rapoarte modificate sau macar pinion de 15 pe fata Da ai dreptate. Acesta este kitul montat pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Eu singur mi-am facut protecti la telescoape dintr-um brau de neopren ,nici nu a trebuit sa demontez furca pt ca i-am cusut arici pe lungime si asa pot sa le si dau jos usor sa le mai spal daca e nevoie. Exact aceleasi protecti din neopren sant 20 si ceva de euro,pe mine ma costat 5 euro braul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Si de unde lai luat ca idee. ? Am gasit si eu pana la urma pe un site imbracaminte de jamba la 110 ron pentru diferite dimensiuni din neopren.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 salutare si eu sunt curios . Macar un cod de pe ele si sa ne spui daca roata fata e originala .Daca nu ce modificari a suferit moto pt a avea aceste telescoape Nu-s foarte complicat de facut aceste modificari. Depinde si pana unde esti dispus sa mergi, desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 daca e kit touratech ala vine cu toate suruburile si piulitele necesare, inclusiv jug modificat si restul. Ce am pus eu acolo contine detalii de montaj si part number. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Si de unde lai luat ca idee. ? Am gasit si eu pana la urma pe un site imbracaminte de jamba la 110 ron pentru diferite dimensiuni din neopren.. pai am cumparat un brau marime xxl de la louis,am taiat la lungimea si latimea dorita 2 buc si le-am facut "inchiderea" cu arici ...........si asta a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Dezmembrez Dakarul (din 2000). Mi s-au rupt supapele si nu mai am timp si nici chef sa stau cu el in reparatii. De pus pe picioare mi-ar manca vreo 500 de euro dar vreau sa-mi iau altceva asa ca-l fac bucatele (sau il dau intreg, asa cum e acum, daca e cineva interesat). Ambreaj, lant, cauciucuri rulate vreo 3000+km, sa facuta la darian, crashbaruri, genti laterale originale, radiator nou. Mai am si o pompa de frana la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
textoru Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Dezmembrez Dakarul (din 2000). Mi s-au rupt supapele si nu mai am timp si nici chef sa stau cu el in reparatii. De pus pe picioare mi-ar manca vreo 500 de euro dar vreau sa-mi iau altceva asa ca-l fac bucatele (sau il dau intreg, asa cum e acum, daca e cineva interesat). Ambreaj, lant, cauciucuri rulate vreo 3000+km, sa facuta la darian, crashbaruri, genti laterale originale, radiator nou. Mai am si o pompa de frana la vanzare. Scarita dreapta pasager si vas expansiune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate