nils Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Hehehehe! Ce mai faceti bre, cum a fost joi? Eu...deh, bine......pe ici pe la Gibraltar, deh ...... viata asta...... eiii daiana ...cum sa fie joi ... tot noi bktmw-ul....nu stii?? si apropos .. ai grija sa nu te traga vreun curent adanc si rece pe la gibraltarul ala... si sa va distrati da?!... mai ales in zilele de joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Lansez prima intalnire a membrilor Clubului Posesorilor de BMW , doar BMW, Data :08 Mai 2009 pana pe 10 mai 2009 ( ca sa nu ziceti ca ne incurcam de 1 mai) - Locatia : Voineasa ,jud.Valcea Si ....dati si voi mai departe..la alti beemeri...sa stim sa ne hotaram , sa tragem linie pana spre sfarsitul lu' februarie..cati si cum vom fi /index.php?showtopic=306655 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 M-as baga, dar mai e mult timp pana atunci. Nu pot spune nimic cert deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 si eu vin... dar sa vedem ce se mai intampla ... siii chestia aia cu "de preferat gs".... ce, altele ce au ?? scame?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 si eu vin... dar sa vedem ce se mai intampla ... siii chestia aia cu "de preferat gs".... ce, altele ce au ?? scame?? Milioane de scuze trebuia sa stiu ca iau bobarnace Tu cu al tau mergi inaintea noastra..a celor cu GS..ca ai si antrenamente de iarna ..am vrut de fapt sa spun ca...o sa mergem pe coclauri...unde nu prea intra K-urile...sau C-urile...sau ...sportivele...sau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) ..am vrut de fapt sa spun ca...o sa mergem pe coclauri...unde nu prea intra K-urile...sau C-urile...sau ...sportivele...sau... ... sau cele mai celebre BMW-uri, R-urile; tocmai boxerele le-ai uitat? RT, RS, ST, R... (GS-ul nu l-am mentionat ca ala se preteaza) Editat Ianuarie 21, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Pot sa arunc 2 centi in discutie? BMW sa fie ca zona respectiva se preteaza la orice. E adevarat ca la unele activitati le vom putea face in 2 grupe, una de noroiala si cealalta de support pe drumul cel bun dar pana si cel mai sportiv S poate sa ajunga pana la Obarsia Lotrului si sa traga o mama de poze pe drum. Deci punem semnul cu All BMW's are welcome? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Off topic... ce ziceti de atasul asta si ce roata are pe fata... "a exagerat" un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Decat cu o tricicleta bmw cabrio de jdemii de euro mai bine merg cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Pot sa arunc 2 centi in discutie? BMW sa fie ca zona respectiva se preteaza la orice. E adevarat ca la unele activitati le vom putea face in 2 grupe, una de noroiala si cealalta de support pe drumul cel bun dar pana si cel mai sportiv S poate sa ajunga pana la Obarsia Lotrului si sa traga o mama de poze pe drum. Deci punem semnul cu All BMW's are welcome? De ce nu ? ALL BMW's bikes ARE WILKOMEN ! ..eu am zis "de preferat GS" ...da' cred ca cine vrea ..poate cu S-ul pe forestiere Decat cu o tricicleta bmw cabrio de jdemii de euro mai bine merg cu asta e perfecta ...poti si sa dormi in ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 99% ma bag ,ramane sa completez cu 1% dupa ce verific sa nu fie ziua de nastere a vreunui membru al clubului meu Iulian,ar fi bine sa postezi o harta cu traseul ca sa dezbatem variante.Trebuie sa facem o lista cu cei care venim si nr de persoane(ca unii poate vin cu pasager)in vederea rezervarii la cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 bem bere azi ? 19 00 ? bafta ps: schimbat azi semeringuri si ulei pt furca, total 240 lei, pt cine intereseaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) bem bere azi ? 19 00 ? bafta ps: schimbat azi semeringuri si ulei pt furca, total 240 lei, pt cine intereseaza ! unde? LE: unde e cu bere nu unde le-ai schimbat ca si eu abia le-am schimbat. Editat Ianuarie 22, 2009 de melciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) melciu, le-am schimbat la mymoto tunig, soseaua viilor, langa excelent ! acolo imi fac mobra, si-s intotdeauna f f f multumit ! ps; dupa ce le ai schimbat, ti s-a parut a fi furca mai rigida ? bafta ! hahaha ce prost sunt, am inteles in gura ! intalnirea e " pe baricade' vezi ca e un link pe la pagina 90 cred. daca vrei ne vedem undeva inainte, si mergem impreuna bafta ! Editat Ianuarie 22, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 ahaaaa s-a incalzit vreamea putin si iesiti si voi din casa, moliilor, pe zapada si ger nu veneati la intalnire. la colt cu voi, berea e din partea voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 zero, bine ma ca esti tu destept, ktm-ist tradator ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Cred ca vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 E cumva locul din spatele blocurilor de la Unirea? Pe Splai? Am cautat umpic dar nu am gasit si ma trage atza afara. Aud bavareza cum ma striga.... Melculeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Da, fix acolo e. http://wikimapia.org/#lat=44.4249115&l...amp;m=a&v=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Bun locul. Stam la terasica? Promit ca incerc sa ajung, chiar si numai sa strang o mana, un picior, o taxa de protectie si sa beu un gat de ceva cald. Daca eliberam programul ajung pentru mai multa vreme. melciu, le-am schimbat la mymoto tunig, soseaua viilor, langa excelent ! acolo imi fac mobra, si-s intotdeauna f f f multumit ! ps; dupa ce le ai schimbat, ti s-a parut a fi furca mai rigida ? bafta ! hahaha ce prost sunt, am inteles in gura ! intalnirea e " pe baricade' vezi ca e un link pe la pagina 90 cred. daca vrei ne vedem undeva inainte, si mergem impreuna bafta ! PS: nu am simtit foarte mare diferenta chiar daca un picior pisa ulei destul de multicel nu pieduse decat 200 de ml. Eu le-am facut la Clavi, am fost foarte multumit. Ar fi o idee sa se vedem inainte si sa mergem direct doar ca nu stiu unde voi fi inainte sa merg acolo. Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 melciule, ai vrea tu sa am pm, dar serveru nu vrea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Ma rog, vb era vei avea PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 STOP! STOP! STOP! La cati va-ti anuntat nu o sa mai gasim mese!!!! O sa ne dea aia afara!!!!!! Poate faceti rezervare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) pai daca veniti toti ktmbmw-istii, d-aia ramanem fara locuri.. Editat Ianuarie 22, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate