ticolino Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Doamne, cate victime zilele astea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 (editat) Vazusem si stirea conservarau a folosit vechea scuza : avea viteza foarte mare si nu l`a vazut (PROst TV) R.I.P O tara de cacao cu oameni de cacao. Editat Iunie 30, 2005 de DaEm0NuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 BA E O MARE PROBLEMA IN LEGATURA CU ECHIPAMENTUL TREBUIE SA STIM CE CASCA A AVUT. e EXEMPLU EU, DACA AFLU CA AM CASCA LA FEL SI EA A FOST DE VINA O RUP IN DOUA SI O ARUNC LA GHENA Sunt de acord!! Nu poate afla nimeni?! R.I.P.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 R.I.P. Daca nu acum ... atunci cand? Vineri!!! la guvern daca nu uit aduc ceva mai multe lumanari Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altrixkk Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 FFFFFFFF trist dar extrem de adevarat..... Sa-i fie tarana usoara PS. ar fi bine sa stim ce casca era pana la urma...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BulibashuJr Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Chiar trebuie in fiecare zi sa apara cate un nou topic cu cel putin un accident ale carui urmari sunt ... "motociclist decedat" ? E strigator la cer !!! R.I.P Condoleante celor apropiati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Oameni buni, atata timp cat conservarii (sau o parte dintre ei) gandesc ceva de genul: Domnilor companionii nostri proprietari de 2 roti motorizate au devenit extrem de priculosi, ii vedem la stop la intersectie ca nu respecta nici o regula, fac slalom printre masini, pe trotuar numai sa ajunga in fata.Vecinul meu vira la dreapta sa intre intr-o parcare si intre el si bordura s-a bagat unul cu mtoscuter avnd si o persoana in spate, tamponand roata dreapta fata, sarind peste masina fara motoscuter. Sunt un pericol mare, inamic public as zice. .... tot atata timp vor muri motociclisti nevinovati! Citatul e luat de pe un topic al celor de pe daciaclubpunctro... : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=21856 Oricum, nu dati cu pietre, nu toti sunt asa! Nu exista nici la ei si nici la noi padure fara uscaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Condoleante celor ce l-au cunoscut. Este cutremurator si cuvintele nu mai au nici o valoare cand moare un om... Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Sa-i fie tarana usoara ... Ma asteptam inca de la inceputul anului ca sezonul asta va fi macel pe strazi, dar nu mi-as fi imaginat ca in halul asta Numarul celor pe 2 roti creste exponential de vre-un an incoace si dobitocii de soferi nu sunt obisnuiti cu ei, plus ca multi motociclisti sunt neexperimentati. Traficul in general a devenit total haotic, prea mlte conserve pentru infrastructura de k.kt , apar din ce in ce mai multe frustrari la volan, nimeni nu mai tine cont de reguli, pe militieni nu ii intereseaza decat sa stea la panda sa stoarca o spaga Deja jocul asta al probabilitatilor devine periculos si ma gandesc din ce in ce mai serios sa-mi trag un KTM neinmatriculat si sa ma urc in sha numai pe coclauri. M-am saturat sa ma intreb in fiecare dimineata cui i-a venit randul azi...o fi un cunoscut, un prieten sau chiar eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca! Am ajuns sa scriem aceste cuvinte pe forum in fiecare zi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 (editat) DE CE LA ALTII 2ROTI = 4ROTI?! ODIHNEASCA-SE IN PACE! Condoleante familiei si prietenior! Editat Iunie 30, 2005 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Sa -i fie tarana usoara! Am inceput sa regret forumul asta pt ca te informeaza! Am inceput sa-mi doresc sa nu stiu, cum nu mai deschid televizorul sa nu vad stirile de la ora 5. Aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Cati motociclisti mai sunt la ora asta in viatza??? Shi in ritmul asta... in cat timp se epuizeaza stocul de "popice" ca sa o citez pe Maimutzica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Daca ar fi sa discutam statistic, numai in Bucuresti ies fro 250 de noi motociclisti/luna, iar de murit sa zicem 10. Deci sunt shanse sa creasca numarul motociclistilor in trafic, si automat a obisnuirii soferilor nonA sase obisnuiasca cu ei. Dar cu ce pret ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZgabeartA Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Sa ii fie tarana usoara. Fratilor, mai multa grija ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 ma da ce suntem noi mig-uri 21 lancer? picam jos de pe o zi pe alta ? prin cate am auzit 10 % sunt deja jos ..... vedeti voi ca daca ploua nu se intampla nimica ... cum iese soarele motociclistul iese cu mobra si imediat apar si cadavrele ce suntem noi ciuperci dupa ploaie ? valoarea motocicletei fie ea buna fie rea mai adauga 500 iepuroi si cumparati echipament cat de cat de marca ........... daca nu ai bani de asa ceva sa ramai pe conserva pt ca familia are nevoie de tine. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Odihneasca-se in pace! eu am 17 ani si de azi incolo numai intru la sectiunea ACCIDENTE!! deja mie frik sa ma sui in poligon pe motocicleta (dau de carnet) ((( ce putem face? reply plz!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 poate nu era casca full, sistem de prindere improvizat... si bentita de prindere l-a taiat de fapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipicus Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Dumnezeu sa il odihneasca! Imi pare tare rau .... cuvintele imi sunt insuficiente. Noroc tuturor... asta ne trebuie din greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul!!! Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 imi pare sincer rau dar nu avem ce face ! trebuie sa sensibilizam soferii auto! comdoleate si dumnezeu sa-l odihneasca in pace! aveti grija de voi si sa fiti iubiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Iar??? La venirea caldurii toata lumea era fericita ca a reinceput sezonul... din pacate incepe sa semene din ce in ce mai mult cu deschiderea unui sezon de vanatoare de motociclisti... R.I.P. P.S.: sper sa treaca cat mai mult mana voi scrie iar aceste 6 caractere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 dumnezeu sa-l odhneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcu Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Sa-i fie tarana usoara....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate