iuliano Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sfasietor...Condoleante.Dumnezeu sa o odihneasca. Voi aprinde o lumanare Duminica... asta fac eu mereu cand merg intr-o biserica sau manastire aprind 6 lumanari, 3 la vii ( pt motociclisti de pretutindeni, pt familie , pt mine si prieteni) la fel si la morti...socant ,condoleante si putere parintilor si familiei sa traiasca, cu gandul ca micuta numai este printre ei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Odihneasca-se in pace...Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 10, 2008 Admin Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) imi vine sa pling..dumnezeu sa le ierte..imi pare sincer rau,am si eu copil,dar nici macar nu-mi pot imagina ce aveti pe suflet!! luigi vicol Editat Iunie 10, 2008 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_mihai Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Cuvintele sunt inutile.Dumnezeu sa o ierte.O imagine din emisiunea 2ROTI Editat Iunie 10, 2008 de Nitescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 N-am cuvinte... Dumnezeu sa o aibe in paza acolo sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Dumnezeu sa o ierte...Sincere condoleante Editat Iunie 10, 2008 de Haurar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante Dane,fi tare,in cer fetita ta este un inger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante! Daca putem ajuta cu ceva... just ask! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Fii tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 îmi pare rău ... Âşi eu am copii (un pic mai mici) ... e groaznic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clovniiveseli Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 SINCERE CONDOLEANTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_dragos Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 cuvintele sunt de prisos, cu ce te pot ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rafael2003 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante.Dumnezeu sa o odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sincere condoleante familiei. am cunoscut-o si sunt socat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panzerseba Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 SINCERE CONDOLEANTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Ca majoritatea celor de aici, nici eu nu imi gasesc cuvintele. Prea devreme, prea repede, prea crud...Sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adydum Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Nimic nu poate consola o astfel de durere... Dar un inger va vegheaza acum de sus... Sincere condoleante 12 trandafiri pentru fiecare an dintr-o viata mult prea scurta,dar intensa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) s-a dus unde ii era locul... un inger intre ingeri... Degeaba incerc sa imi gasesc cuvintele prin care sa imi exprim regretul ca asa un copil a plecat... Dane, sa stii ca acel gol imens care este in sufletul vostru, este umplut cu lacrimi de la toti cei care v-au cunoscut si care si-ar fi dorit sa va cunoasca... D-zeu sa o odihneasca in pace pe mica motociclista .. Suntem alaturi de tine.... Editat Iunie 10, 2008 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sincere condoleante ... multa tristete in lume dar astfel de tragedii te lasa fara aer .... nu pot decat sa ma rog sa gasiti in voi puterea de a va intelege si depasi propria drama .... noi suntem alaturi de voi cu tot sufletul ... mai mult de atat din pacate nu putem face ... :lol: odihneste-te in pace copila si vegheaza asupra parintilor tai pe care i-ai impovarat atat de curand si atat de crunt!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 lucrez in zona si aseara am auzit de la trecatori despre tragicul eveniment. s-a dus repede vestea ca pe bdul aviatorilor s-a petrecut un cumplit accident in care o fetita a fost lovita de un autoturism, aceasta decedand. mi s-a zbarlit pielea pe mine auzind acest lucru. Sincere condoleante si Dumnezeu sa o aiba in paza Sa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dumnezeu sa aiba grija de fetita ta.Groaznic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedymoto Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Pentru parinti: desi disparitia cuiva drag, in special la o varsta asa frageda lasa sufletele pustii, incercati sa luptati pentru viata, asa cum ar fi vrut fiica d-voastra...Sper sa gasiti la un moment dat taria sa treceti peste aceasta tragedie. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa va vegheze de Sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate