florinelu07 Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 ... daca am timp azi montez Tourance-ul pe spate. testat duminica la o tura de ~180 km in zona podisul Hartibaciului.... geniala anvelopa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Momentan am pe F650GS Tourance si sunt niste cauciucuri foarte bune pentru sosea si ok pentru drumuri forestiere atat timp cat nu exista noroi exagerat sau iarba uda. Vreau sa trec la Continental TKC 80 din nevoia de noroiala. A avut cineva? Pros/Cons? Pe F650 am Metzeler Karoo 3, iar pe 1200 GS TKC 80. N-are nici o greata pe noroaie, pietre, iarba, nisip. Doar ca fac zgomot si franeaza mai ciudat, data fiind suprafata mica de contact cu asfaltul. Pe off, sunt geniale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Ia-ti cu crampoane linistit. Cu timpul o sa te inveti cu toate necazurile si o sa crezi ca asa e normal iar cand vei parasi asfaltul o sa fie divin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 (editat) Am gasit, in sfarsit, un termen de livrare pentru Anakee Wild: septembrie 2016 ! http://achimoto.ro/index.php?route=product/product&product_id=44760 O sa-l intreb pe Marius la SMAEB ce si cum cu termenul asta si revin. Oricum, macar de curiozitate si tot o sa fac o precomanda. Editat Aprilie 20, 2016 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 De gasit ele apar pe mai multe site-uri si par ca ar livra si acum, deci nu trebui e sa astepti pana in septembrie daca ai ce face cu el. Eu mai am cateva luni cu cauciucul actual (de spate) si tare l-as incerca pe asta, dar as vrea sa vad ce si cum inainte. Pana la urma cred ca o sa-l incerc oricum ca....e Michelin, prost nu are cum sa fie. Exemplul 1: http://www.giga-anvelope.ro/cgi-bin/rshop.pl?s_p=Michelin-Anakee-Wild-Rear-150_70-R17-TT_TL-69R-Roata-spate_-V-max-_-170km_h&details=Ordern&typ=GI-R-300378GA&cart_id=86623224.183.6881&ranzahl=1&Breite=150&Herst=Michelin&Quer=70&Felge=17&S_Z=ZR&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&dsco=183&Cookie=compari_rdaro&m_s=1&profil=wild&rsmFahrzeugart=MO Exenplul 2: https://www.anvelopelider.ro/anvelopa-moto/michelin/anakee-wild/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 (editat) Ceva opinii pt. / a incercat cineva Pirelli Scorpion Rally 150/78 17 + F800GS? Editat Aprilie 20, 2016 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 De gasit ele apar pe mai multe site-uri si par ca ar livra si acum, deci nu trebui e sa astepti pana in septembrie daca ai ce face cu el. Nu găsești pe nicăieri 130/80-17 si 90/90-21. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 De gasit ele apar pe mai multe site-uri si par ca ar livra si acum, deci nu trebui e sa astepti pana in septembrie daca ai ce face cu el. Eu mai am cateva luni cu cauciucul actual (de spate) si tare l-as incerca pe asta, dar as vrea sa vad ce si cum inainte. Pana la urma cred ca o sa-l incerc oricum ca....e Michelin, prost nu are cum sa fie. Exemplul 1: http://www.giga-anvelope.ro/cgi-bin/rshop.pl?s_p=Michelin-Anakee-Wild-Rear-150_70-R17-TT_TL-69R-Roata-spate_-V-max-_-170km_h&details=Ordern&typ=GI-R-300378GA&cart_id=86623224.183.6881&ranzahl=1&Breite=150&Herst=Michelin&Quer=70&Felge=17&S_Z=ZR&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&dsco=183&Cookie=compari_rdaro&m_s=1&profil=wild&rsmFahrzeugart=MO Exenplul 2: https://www.anvelopelider.ro/anvelopa-moto/michelin/anakee-wild/ Pai niciunul din exemplele tale nu sunt pe dimensiunea despre care vorbeam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Ceva opinii pt. / a incercat cineva Pirelli Scorpion Rally 150/78 17 + F800GS? Te reinventezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Te reinventezi? nu cu F800... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Salutare! A incercat cineva pana acum Continental TKC 70 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenna Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Am pus eu acum o saptamana pe F650GS. Am deja 300km cu ele si sunt incantat cum se comporta pe strada. Pe off inca n-am iesit; astept sa se mai incalzeasca. Mult mai bune ca Anakee 2 care erau cam scoapte dupa 5 ani. Sunt 60% asfalt 40% off. Editat Aprilie 26, 2016 de xenna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Am gasit, in sfarsit, un termen de livrare pentru Anakee Wild: septembrie 2016 ! http://achimoto.ro/index.php?route=product/product&product_id=44760 O sa-l intreb pe Marius la SMAEB ce si cum cu termenul asta si revin. Oricum, macar de curiozitate si tot o sa fac o precomanda. La SMAEB am uitat sa il intreb pe Marius de astea, dar baietii de la standul Michelin Romania au zis ca nu exista termen de livrare pentru ele. Nu stiu ce sa mai zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Am pus eu acum o saptamana pe F650GS. Am deja 300km cu ele si sunt incantat cum se comporta pe strada. Pe off inca n-am iesit; astept sa se mai incalzeasca. Mult mai bune ca Anakee 2 care erau cam scoapte dupa 5 ani. Sunt 60% asfalt 40% off. Scuza-ma, cum te asteptai sa fie dupa 5 ani?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Sunt 60% asfalt 40% off. Ceee maa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Poate spre 27,385% off, restul de 50% on... Și eu mă zbat în aceeași dilemă: AWild sau TKC70 sau E08... Merg preponderent pe asfalt, dar ies și prin pădure din când în când. Însă atunci când ies de pe șosea aș prefera să am control, chiar dacă asta înseamnă să renunț la o parte din viteză pe on. Editat Aprilie 26, 2016 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Poate spre 27,385% off, restul de 50% on... Și eu mă zbat în aceeași dilemă: AWild sau TKC70 sau E08... Merg preponderent pe asfalt, dar ies și prin pădure din când în când. Însă atunci când ies de pe șosea aș prefera să am control, chiar dacă asta înseamnă să renunț la o parte din viteză pe on. Ai putea sa adaugi K60 și E07/E07 Dakar, să fie dilema completă. TKC70 cred că poți să-l scoți din ecuație, pentru că pare prea de stradă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 De fapt e o trilemă. Dacă exclud TKC70 rămâne, într-adevăr, dilemă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 De fapt e o trilemă. Dacă exclud TKC70 rămâne, într-adevăr, dilemă... Astept sa vad ce alegeti sa ma orientez si eu ca daca ma pun sa aleg eu singur ajung ca eFu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Eu sunt in mare dubiu intre K60 si Anakee Wild. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Eu sunt in mare dubiu intre K60 si Anakee Wild. Daca si Wild-ul se duce ca TKC80 . . . . nu mai am nici un dubiu . In momentul de fata stiu sigur ca nu voi mai reveni la Scout sau TKC80 si ca voi opta intre Anakee 2 , Trail Attack 2 sau Battle Wing . Astept pana atunci sa vad cum se comporta la altii TKC 70 sau Wild . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Anakee2 chiar sunt OK, am o pereche in exploatare, au aproape 13.000 km și mai au carne de 2-3.000 km. Exploatate cam 70 - 30 on/off. Se comporta excelent pe asfalt, atât pe uscat cât și pe ploaie, iar dincolo de șosea au fost ok pe cărări de pământ, piatră, drumuri forestiere. Doar în noroi au fost ezitante. Nu mers agresiv, însă, doar plimbare, soft. Din păcate nu se mai fabrică, iar cele existente, încă, pe stoc au date de fabricație mai vechi; unii spun că se mai fac, încă, prin Asia. Wild probabil vor fi mai permisive decât A2 în off și mai limitate pe șosea, cu o uzură mult mai rapidă decât A2. Iar A3 nu mă tentează... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Deci, tocmai am comandat una bucata set de TKC 70 la 1.037 lei. Astept sa-mi vina, le montez si va tin la curent cu comportamentul lor. Preponderent merg pe asfalt si-mi place sa ma dau mai sportiv pe viraje, asa ca pun mare pret pe asta, insa in jurul Sibiului accesam destul de des tresee de off, deci nici partea asta nu vreau s-o elimin complet. Pe Vstrom, in afara de gumele din fabrica Bridgestone, am avut numai Metzeler (2 seturi de Tourance si 1 set de Next), toate mergeau foarte bine pe on (celel mai faine Next-urile) si decent pe off (cele mai faine Tourance-urile). Sunt curios daca am facut un pas inainte cu TKC-urile, sau inapoi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 La trilema/dilema se mai pot aduga si anvelopele ANLAS CapraX - turcesti: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 T63 rulz on & off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate