Cap0ne Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 Neste pretini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 au iesit cam dubioase , ca de eram pe role !!! si un macro cu hermafroditi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) Am profitat de sambata relativ fara ploaie ca sa-mi trag locomotiva in vreo 2 poze Editat Mai 9, 2011 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) Am profitat de sambata relativ fara ploaie ca sa-mi trag locomotiva in vreo 2 poze "E plin de p**** de-alea cochete cu moţ"?( ) PS1: imi place motul PS2: sper ca moderatorii stiu de glume. Editat Mai 9, 2011 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 (editat) Greta vrajita de apus Editat Mai 10, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 @Cap0ne: nais, ultima poza e dintr-un bar din centrul vechi? am uitat numele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozorotchi41 Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 ceva macro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 o mica iesire pe drumul vechi spre mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 (editat) @ maa ...... frumos !!! cu ce ai tras , Canon ?! Editat Mai 18, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 (editat) Si eu, si eu .. Hmm.. la ultima poza am pus din greseala varianta ne-retusata.. Erau niste sticle .. pe care le-am scos: /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=694643 Editat Mai 18, 2011 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Arata mai normal varianta fara sticle. Pacat ca pentru a nu mai retusa in asa fel fotografiile trebuie mers cativa km mai la vest... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 va salut! vreau sa cumpar un nikon coolpix p300 si am urmarit cateva video'uri de review..cica nu ar avea raw file?! mai exact ce inseamna asta?o sa am nevoie de asa ceva? nu sunt un profesionist vreau doar poze clare si filmare hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Niste poze de la o intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 va salut! vreau sa cumpar un nikon coolpix p300 si am urmarit cateva video'uri de review..cica nu ar avea raw file?! mai exact ce inseamna asta?o sa am nevoie de asa ceva? nu sunt un profesionist vreau doar poze clare si filmare hd P300 e foarte ok ca si aparat compact, numai ca pretul ala il claseaza intr-o clasa din care nu prea face parte.... De exemplu, Canon Ixux 220IS este aproape identic ca si specificatii, chiar mai bun pe alocuri si mai compact si mai usor, si mai e si cu 500 de lei mai ieftin ca p300 Visavis de RAW, daca nu stii ce e sau ce poti face cu el, inseamna ca momentan nici nu-ti trebuie Asa informativ, un fisier RAW contine imaginea "neprocesata" de camera. Trebuie introdus intr-un program de ediatre gen photoshop/lightroom etc, editat si de abia apoi exportata imaginea "folosibaila", aka Jpeg-ul. Le este de folos celor care fac procesari intensiva ale pozelor, depoarece contin mult mai multa informatie decat un simplu jpeg si se pot juca in voie cu expunerea, saturatie, noise reduction etc samd . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 (editat) Editat Mai 22, 2011 de ade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 P300 e foarte ok ca si aparat compact, numai ca pretul ala il claseaza intr-o clasa din care nu prea face parte.... De exemplu, Canon Ixux 220IS este aproape identic ca si specificatii, chiar mai bun pe alocuri si mai compact si mai usor, si mai e si cu 500 de lei mai ieftin ca p300 Visavis de RAW, daca nu stii ce e sau ce poti face cu el, inseamna ca momentan nici nu-ti trebuie Asa informativ, un fisier RAW contine imaginea "neprocesata" de camera. Trebuie introdus intr-un program de ediatre gen photoshop/lightroom etc, editat si de abia apoi exportata imaginea "folosibaila", aka Jpeg-ul. Le este de folos celor care fac procesari intensiva ale pozelor, depoarece contin mult mai multa informatie decat un simplu jpeg si se pot juca in voie cu expunerea, saturatie, noise reduction etc samd . mersi pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Mi se fu7u 18-70-ul de la Nikon. Dintr-o data n-a mai vrut sa zoomeze, ramane blocat undeva intre 35-70 mm, daca ma joc um pic si fortez, trece si ajunge la 70, dar daca dau inapoi, spre 18, tot pe la 35 mm ramane blocat. Dpdv optic este ok, focalizeaza, imaginea este clara nu apar aberatii pe acolo. Ma gandesc ca obiectivul fiind foarte vechi, nu cred ca se merita sa-l duc la SKIN (un 18-70 sh in stare buna se invarte intre 400-500 ron) asa ca orice sugestie legata de servisarea obiectivului e binevenita. Primul gand ma duce la un firicel de praf ramas pe acolo ce obtureaza miscarea inelului (in ziua cu pricina, mai devreme, fusesem pe o plaja unde am tras cateva poze). Loviturile sau socurile mecanice de orice fel sunt excluse din start. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 (editat) @metalheart: probabil ai un surub slabit, e clasica problema. uite aici cum se face, cu poze si tot ce vrei: http://www.clubsnap.com/forums/threads/281485-18-70-zoom-not-working Editat Mai 23, 2011 de fuchsia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Da, ulterior am gasit si eu sapand pe forumuri.... http://forum.nikonisti.ro/viewtopic.php?f=21&t=13851&sid=7f01146c03b151995dce6dbf1d848e30 http://irvdabird.multiply.com/journal/item/2/Nikon_AF-S_DX_Zoom-NIKKOR_18-70mm_DIY_Fix Se pare ca asta e hiba 18-70-urilor... se slabesc surubelele. Cand ma apuc de surubareala o sa pun poze detaliate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 @ ade .... frumoase capturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Apuseni: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 pfffaaa , ce chef de munte mi-ai facut . am nevoie de concediu sa ajung pe acolo .... bag si eu vreo 2 de prin 07' bucegi , Omu si imprejurimi ps. realizate cu un W30 6 mp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Dupa furtuna din aceasta dupamiaza/seara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate