mdvd Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 (editat) Si eu, si eu .. Hmm.. la ultima poza am pus din greseala varianta ne-retusata.. Erau niste sticle .. pe care le-am scos: /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=694643 Editat Mai 18, 2011 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Arata mai normal varianta fara sticle. Pacat ca pentru a nu mai retusa in asa fel fotografiile trebuie mers cativa km mai la vest... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 va salut! vreau sa cumpar un nikon coolpix p300 si am urmarit cateva video'uri de review..cica nu ar avea raw file?! mai exact ce inseamna asta?o sa am nevoie de asa ceva? nu sunt un profesionist vreau doar poze clare si filmare hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Niste poze de la o intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 va salut! vreau sa cumpar un nikon coolpix p300 si am urmarit cateva video'uri de review..cica nu ar avea raw file?! mai exact ce inseamna asta?o sa am nevoie de asa ceva? nu sunt un profesionist vreau doar poze clare si filmare hd P300 e foarte ok ca si aparat compact, numai ca pretul ala il claseaza intr-o clasa din care nu prea face parte.... De exemplu, Canon Ixux 220IS este aproape identic ca si specificatii, chiar mai bun pe alocuri si mai compact si mai usor, si mai e si cu 500 de lei mai ieftin ca p300 Visavis de RAW, daca nu stii ce e sau ce poti face cu el, inseamna ca momentan nici nu-ti trebuie Asa informativ, un fisier RAW contine imaginea "neprocesata" de camera. Trebuie introdus intr-un program de ediatre gen photoshop/lightroom etc, editat si de abia apoi exportata imaginea "folosibaila", aka Jpeg-ul. Le este de folos celor care fac procesari intensiva ale pozelor, depoarece contin mult mai multa informatie decat un simplu jpeg si se pot juca in voie cu expunerea, saturatie, noise reduction etc samd . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 (editat) Editat Mai 22, 2011 de ade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 P300 e foarte ok ca si aparat compact, numai ca pretul ala il claseaza intr-o clasa din care nu prea face parte.... De exemplu, Canon Ixux 220IS este aproape identic ca si specificatii, chiar mai bun pe alocuri si mai compact si mai usor, si mai e si cu 500 de lei mai ieftin ca p300 Visavis de RAW, daca nu stii ce e sau ce poti face cu el, inseamna ca momentan nici nu-ti trebuie Asa informativ, un fisier RAW contine imaginea "neprocesata" de camera. Trebuie introdus intr-un program de ediatre gen photoshop/lightroom etc, editat si de abia apoi exportata imaginea "folosibaila", aka Jpeg-ul. Le este de folos celor care fac procesari intensiva ale pozelor, depoarece contin mult mai multa informatie decat un simplu jpeg si se pot juca in voie cu expunerea, saturatie, noise reduction etc samd . mersi pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Mi se fu7u 18-70-ul de la Nikon. Dintr-o data n-a mai vrut sa zoomeze, ramane blocat undeva intre 35-70 mm, daca ma joc um pic si fortez, trece si ajunge la 70, dar daca dau inapoi, spre 18, tot pe la 35 mm ramane blocat. Dpdv optic este ok, focalizeaza, imaginea este clara nu apar aberatii pe acolo. Ma gandesc ca obiectivul fiind foarte vechi, nu cred ca se merita sa-l duc la SKIN (un 18-70 sh in stare buna se invarte intre 400-500 ron) asa ca orice sugestie legata de servisarea obiectivului e binevenita. Primul gand ma duce la un firicel de praf ramas pe acolo ce obtureaza miscarea inelului (in ziua cu pricina, mai devreme, fusesem pe o plaja unde am tras cateva poze). Loviturile sau socurile mecanice de orice fel sunt excluse din start. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 (editat) @metalheart: probabil ai un surub slabit, e clasica problema. uite aici cum se face, cu poze si tot ce vrei: http://www.clubsnap.com/forums/threads/281485-18-70-zoom-not-working Editat Mai 23, 2011 de fuchsia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Da, ulterior am gasit si eu sapand pe forumuri.... http://forum.nikonisti.ro/viewtopic.php?f=21&t=13851&sid=7f01146c03b151995dce6dbf1d848e30 http://irvdabird.multiply.com/journal/item/2/Nikon_AF-S_DX_Zoom-NIKKOR_18-70mm_DIY_Fix Se pare ca asta e hiba 18-70-urilor... se slabesc surubelele. Cand ma apuc de surubareala o sa pun poze detaliate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 @ ade .... frumoase capturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Apuseni: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 pfffaaa , ce chef de munte mi-ai facut . am nevoie de concediu sa ajung pe acolo .... bag si eu vreo 2 de prin 07' bucegi , Omu si imprejurimi ps. realizate cu un W30 6 mp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Dupa furtuna din aceasta dupamiaza/seara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 am vazut ca era la moda galbenul acum ceva posturi in urma. hop si io cu taxiul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 ce e asta bre Van de la Flytaxi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 ce e asta bre Van de la Flytaxi ? se poate spune si asa....sau schoolbus !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
woxRr Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=480532 niste poze superbe,dar trebuie sa aveti ceva rabdare sa rasfoiti paginile acelui topic . merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Intrebare (sper sa nu o considerati stupida): magnetii de la un tank bag pot avea o influenta negativa asupra aparatului foto? Eu obisnuiesc sa tin camera in tank bag si vreau sa stiu dc se va strica intai de la magneti sau de la socurile transmise de mersul pe drumurile patriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Intrebare (sper sa nu o considerati stupida): magnetii de la un tank bag pot avea o influenta negativa asupra aparatului foto? Eu obisnuiesc sa tin camera in tank bag si vreau sa stiu dc se va strica intai de la magneti sau de la socurile transmise de mersul pe drumurile patriei. Eu am un tankbag Moto Detail mic(5-6 litrii) pe care il folosesc de vreo 3000km. Ca s-a stea mai comfortabil DSLR'ul am pus pe fundul tankbagului 2 straturi de burete, iar aparatul sta intotdeauna si in geanta lui. Rezervorul Transalpului vibreaza putin, dar e mult mai bine decat in topcase(unde e ca in masina de spalat). Magnetii(4) tankbagului sunt destul de tari avand in vedere ca acesta nu se prea misca pe drumurile patriei(are doar o legatura de siguranta pe ghidon), dar pana acuma nu am observat niciun fenomen ciudat la aparat. Oricum, aparatul sta in tankbag 8 ore maxim intr-o zi, iar daca nu faci ture mai lungi de 2-3 zile des nu cred ca e nicio problema intr-un interval rezonabil de timp(probabil ca daca l-ai tine 3 luni, atunci ar putea aparea problemele dar nici asa nu e sigur). D60'ul meu a facut pana acuma 6000km cu mine. Vreo 1000km l-am tinut in rucsac in spate(nu era confortabi; dura mult scosul/bagatul nefiind rucsac foto), apoi 2000km l-am purtat in topcase(tot timpul eram atent sa nu pun chestii grele si topcaseul sa fie full ca sa nu se plimbe lucrurile; era necesar sa cobor si sa opresc tot timpul motocicleta), iar de 3000km folosesc varianta cu tankbag'ul(e mai rapid ca rucasacul si topcase'ul;vibreaza mai putin decat in topcase; e mai in siguranta decat in rucasc in cazul unei cazaturi; e la indemana pentru fotografii rapide). Daca ar exista un tankbag gandit pentru foto si ar fi la un pret omenesc, mi-as lua unul. (Cel de la Touratech nu este o varianta avand in vedere ca e 249e ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 un pic umor pe tema foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Cateva poze de la semi-inaugurarea studioului foto . Doar semi pentru ca a fost un test sa vad ce ajustari mai trebuie sa fac, ce lipseste din recuzita, daca trebuie sa schimb candelabru... mai mult pentru rezolvarea posibilelor probleme tehnice decat partea artistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate