toply Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 e un s2is. vezi exif-ul ! eu nu l-as numi semiprof sorry ! dar e bun fara indoiala pentru clasa din care face parte. Exact S2IS este. Nu este al meu ci al unui prieten. Poate ca m-am grabit cu treaba cu semiprofesional dar sincer mi-a lasat o impresie foarte buna acest aparat...si la cate stie sa faca si ce poze face, are un pret foarte bun. In jur de 20 mil lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 HD spirit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Asta e facuta asta primavara pe malul unuia din lacurile de langa Iasi. Neclaritatea apare din cauza redimensionarii PS: Nu vreau sa fiu rau, dar in afara ca sunt defocalizate, ce e asa interesant la ele? In afara de alea trei poze luate din calendar, tu cu ce te poti lauda? Bizoo_n, care vorba aia, face niste poze de cazi pe spate, nu mananca atatea ciuperci ca tine, dar tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobu Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 (editat) Fiind curios in legatura cu capabilitatile la lumina slaba a noii sapuniere achizitionate, am dat o fuga pana la prima intersectie cu pasarela. In cele din urma, placut surprins, m-am declarat satisfacut. Recomand celor care vor sa achizitioneze un aparat foto digital mid-range (fara mari pretentii) sa ia in considerare si modelul F10 de la fuji. Timpul de expunere <=1 secunda (wide angle), max 3 secunde telefoto, ISO80. Editat Noiembrie 25, 2005 de Bobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 21, 2006 Admin Share Postat Martie 21, 2006 Curaj la inscriere: /Concurs-Foto-t38456.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavktm Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Foarte frumoase poze am vazut aici... Am si eu cateva, sper sa va placa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 intradevar superpoze pe aci. ma bag si io cu cateva,nu s facute cu nush ce aparat performant,rezolutia nu e asa mare,dar mi s-au parut interesante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Sper sa va placa, sunt niste poze facute de-a lungul timpului . . . 1,2) Vedere din Predeal 2005 3) Exersand wheelie pe renumita BUCLA din DR.Taberei cu ceva ani inainte sa iau Hondica 4,5,6) Grecia - Paralia Katerini 7,8) Mamaia 2004 9,10) Parang 2004 11,12) Predeal 2006 (nasol ca era multa lume si nu am avut timp sa astept sa se goleasca ) 13,14,15,16,17) Sinaia 2005 P.S. NR > 16 este una din favoritele mele . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Intru si eu cu cateva digitale, cele mai multe sunt facute cu SLR clasic si ar trebui scanate, nu am cu ce deocamdata. Am vazut aici foarte multe fotografii de calitate , mai postati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Intr-adevar un topic frumos. Sper ca va inscrieti la concurs repedeeee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Incep si eu timid cu o fotografie... care prezinta (oarecum) unealta Si un concert Pavel Stratan din toamna... acum...quick test.. cine-i in fotografie? unde e facuta? si cu ocazia carui eveniment..? (asta recunosc ca e mai greu..dar cine a citit o anumita revista...stie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Nu stiu cine, da' she is HOT! (Alexandra Dinu??) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 o gagica buna? PS: Ry mai vrem poze!!!! sunt cele mai tari ale tale... parerea mea... am pus pe desktop una dintre ele (cea cu fluturii din primul post pe topic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Inca cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 E cumva la Cerbul de Aur 2005??? a fost super tare pretatia lui Stratan la festival. numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Super faine pozele din topicul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Particip si eu cu o poza facuta in doua variante azi in Herastrau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Daca imi permiteti, poza artistica facuta in Carrefour. Cum naiba reuseste copilu' ala sa dea cu tacu' prin masa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Nu stiu cine, da' she is HOT! (Alexandra Dinu??) Nu... este Gina Pistol :moto: la un photo shooting pentru revista GO4IT...sa vedeti acolo scule foto profesioniste...wooow E cumva la Cerbul de Aur 2005??? a fost super tare pretatia lui Stratan la festival. numai bine!! Este concertul din noiembrie de la Sala Palatului - lansarea celui de-al 3-lea album. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Preferam Gina Piston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 (editat) Daca imi permiteti, poza artistica facuta in Carrefour. Cum naiba reuseste copilu' ala sa dea cu tacu' prin masa? Poze facute cu telefonul sau cu aparatul "no-name". Ultima e facuta de Dark_W0lf si nu shtiu din ce intamplare a ieshit asa albastra ( celelate poze facute tot in "tura" aia au ieshit normale ) P.S. ce aparat bun mi-ati recomanda ? ceva pana in 7 mil . Editat Martie 30, 2006 de Ha0Tika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Am surprins si eu acelasi moment ca si Escu, dar alt unghi, tot aseara,apus,Parcul Circului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Doua panoramice din Zermatt anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Poza artistica ....mar furat de la o colega...multe markere la mine....plictiseala mare...mar colorat....si uite ce a iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate