Razvan G Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Recomand si eu Philips X-treme. Cum vad ca esti din Bucuresti, dute la Aspad.ro, au pe stoc majoritatea becurilor Philips cu specificatia moto (extra duty). Mi-am luat si becuri de semnal si stop Philips de la ei, sunt tot heavy duty, mai vizibile (cel de pozitie/stop este cred cu +30% mai luminos) comparat cu cel vechi si au timp de aprindere/stingere mai rapid. Din 2013 nu s-a ars niciunul la moto, iar la masina cred ca le am de peste 4 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 (editat) Acelas bec se foloseste si pe faza scurta si pe lunga ? Pe Louis vad doar un bec H7 12v 55W Phillips X-Tremevision Mot. Da, becul e același, diferă doar farurile. Recomand si eu Philips X-treme. Cum vad ca esti din Bucuresti, dute la Aspad.ro, au pe stoc majoritatea becurilor Philips cu specificatia moto (extra duty). Mi-am luat si becuri de semnal si stop Philips de la ei, sunt tot heavy duty, mai vizibile (cel de pozitie/stop este cred cu +30% mai luminos) comparat cu cel vechi si au timp de aprindere/stingere mai rapid. Din 2013 nu s-a ars niciunul la moto, iar la masina cred ca le am de peste 4 ani. La Dakar am pus bec de poziție/frână în varianta LED iar diferența a fost enormă față de becul clasic, cu incandescență. Nu a fost nevoie de modificări. La semnalizările spate - înlocuite tot cu bec LED, a fost nevoie de rezistențe de 2ohmi. Diferența e dată de strălucirea mult mai puternică, care face vizibil semnaul mult mai bine pentru cei din spate, dar și timpul de aprindere/stingere care e, practic, zero. Editat Martie 4, 2016 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ItsiBitsi Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Recomand si eu Philips X-treme. Cum vad ca esti din Bucuresti, dute la Aspad.ro, au pe stoc majoritatea becurilor Philips cu specificatia moto (extra duty). Mi-am luat si becuri de semnal si stop Philips de la ei, sunt tot heavy duty, mai vizibile (cel de pozitie/stop este cred cu +30% mai luminos) comparat cu cel vechi si au timp de aprindere/stingere mai rapid. Din 2013 nu s-a ars niciunul la moto, iar la masina cred ca le am de peste 4 ani. Multumesc pentru informatie. La F800-ul meu semnalizatoare si becul de frinza/pozitie e deja cu LED - se vad foarte bine pe timp intunecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Pe timp intunecat toate se vad bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 poate se vinde: /index.php?/topic/735706-bmw-f-650-gs-658-800/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgedede Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 salutare. ma poate ajuta cineva cu o informatie exacta? ce dimensiuni imi trebuiesc la semeringuri furca bmw f650 gs an 2002. Asta in ideea poate le gasesc mai ieftin decat la magazinele specializate de moto. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 ce dimensiuni imi trebuiesc la semeringuri furca bmw f650 gs an 2002. Aici e topicul de F650 bicilindru. Incearca aici: /index.php?/topic/20791-cine-are-bmw-650-f-gsdakar-2000-injectie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ItsiBitsi Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Salutare Vind un set de crash-bar-uri SW-Motech in stare buna. Pret : 200 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Are cineva pe aici F700GS ?tare ma bate gandul sa imi iau unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Pentru ca tot s-a incalzit afara, maine, duminica, 3 aprilie, iesim pe drumurile asfaltate si mai putin asfaltate ale tarii. Daca mai este vreun doritor de plimbare si gratar pe malul Telejenelului, ne vedem la 10.00 la Casa Presei, la statuie. Traseul este Bucuresti-Valenii de Munte- inainte de Cheia dreapta, pe forestier pana la Vama Buzaului - Zizin - Sacele- intoarcere pe Valea Doftanei. Pana acum sunt doua BMW si un Suzuki Freewind. https://www.google.r...1m0!1m0!1m0!3e0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ItsiBitsi Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 (editat) Salutare La servisare mea aparut surpriza de mai jos. Nu are cineva intimplator o jamba stinga in plus pentru un F800GS 2010 sau stie de unde as putea procura una second hand ? Din pacate pe ebay se vind ambele picioare furca ca set. Eu am nevoie doare de partea de jos a piciorului sting. Piesa BMW cu nr. 31 42 7720051. Editat Aprilie 4, 2016 de ItsiBitsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Indian steel. Sau zamac, whatever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Are careva un topcase cu placa cu tot de care vrea sa scape? Noul meu F700GS nu are topcase » Post actualizat in 10 Apr 2016 19:27Sau ce ma sfatuiti sa imi iau sa scap cel mai ieftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ItsiBitsi Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Salutare Poate cineva sami recomande un mecanic bun pentru a alinia furca ? Sa foloseasca metoda data si sa o alinieze fata de mine.As putea si eu sa o aliniez dar nu am cheie dinamometrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Sau ce ma sfatuiti sa imi iau sa scap cel mai ieftin? in primul rand, vrei neaparat topcase sau merge si ceva soft? Cu ceva soft scapi foarte ieftin... dar daca iti trebuie zi de zi in oras, vrei topcase banuiesc. Ai deja "portbagajul" pe care ar veni cel original? Un topcase nou e cca 300€ dar ai avantajul ca e vario si ca scapi de tigania cu chei diferite. Daca iei Givi de exemplu, cu tot cu adaptor te costa pe la 300€. Ai aici mai multe solutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Tinand cont ca vreau ceva care sa ramana pe moto cand ma dau jos, trebuie sa fie cam antifurt - deci obligatoriu topcase. Pot zice ca am placa pentru Vario (mai imi trbuie suruburile si spaceruri), am avut vario pe 650, are avantajul cheii dar nu este cel mai ergonomic/util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Eu am omologul de la givi al astuia: http://www.gentimoto.ro/geanta-moto-kappa-kgr52/ De 3 ani bag in el vrute si nevrute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Notka Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Salut, A schimbat cineva filtrul de benzina la F650GS (modelul twin de dupa 2008) sau F800GS (e acelasi filtru)? Daca da, ce filtru ati pus? Am citit pe net ca tipul asta de motociclete foloseste filtrul KL315 pe care il fabrica Mahle sub comanda speciala de la BMW, asa ca nu se gaseste de cumparat separat doar la set complet cu pompa de benzina. Unii au pus Mahle KL145 care are caracteristici similare, dar e mai mare ca si dimensiuni si se pare ca trebuie facute niste adaptari ca sa se potriveasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Eu am omologul de la givi al astuia: http://www.gentimoto.ro/geanta-moto-kappa-kgr52/ De 3 ani bag in el vrute si nevrute. nu e cam mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Notka Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Salut, Inca o intrebare. A folosit cineva aditiv pentru benzina, pentru curatarea sistemului de injectie, gen Liqui Moly etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) Da, de la Louis. La fiecare ieșire din iarnă. Nu știu cât de bine funcționează, dacă e ca apa sfințită sau nu, dar poate elimină din depunerile care poate se adună pe acolo. Am mai folosit și un aditiv de cwrățare a camerei de ardere, care se folosește la fiecare 10.000km. Dacă nu e pentru binele fierului, e pentru binele meu mental... deci nu săriți să-mi spuneți că e doar marheting, că parțial bănuiesc. Editat Aprilie 21, 2016 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lolescu Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) Salutare Vind un set de crash-bar-uri SW-Motech in stare buna. Pret : 200 RON. salut m-a interesează pe mine telefon sau mesaj Editat Aprilie 21, 2016 de lolescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Salut, Inca o intrebare. A folosit cineva aditiv pentru benzina, pentru curatarea sistemului de injectie, gen Liqui Moly etc.? frectii... la picior de lemn. confort psihologic, cel mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ItsiBitsi Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Salutare Vind un set de crash-bar-uri SW-Motech in stare buna. Pret : 200 RON. Leam vindut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Salutare, e cineva pe aici care ar vrea sa-si vanda 800-le ? M-ar interesa unul in buget destul de limitat, din pacate, 5000-6000 Euro. Thanks, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate