CrashTestPilot Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 mai bagati si voi cate o poza..... Mesaj completat mai bagati si voi cate o poza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Hai ca pun si eu niste poze cu motarde' : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Uite un film cu SM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Uite un film cu SM bv ma mishule ...ia zi cand ne mai vedem si noi la o joaca ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Eu am tot iesit. Voi vad ca ati imbatranit si nu mai iesiti din casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Eu am tot iesit. Voi vad ca ati imbatranit si nu mai iesiti din casa. poate ne scoti si pe noi din casa:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 poze cu un dominator momentan are cauciucuri cross dar chitul sta in garaj . zaha 1200 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Scuzati ca nu pun nici o poza , o sa pun mai tarziu . O intrebare am pentru voi , si nu am vrut sa fac topic nou . Nu stiti din cati in cati km se face schimbul de ulei la Husqvarna SM610R , sau TE 610 modelele doar cu kickstart,fara electromotor si alte gadgeturi inutile.Ma intereseaza ca e un motor usor si puternic,dar daca e schimb de ulei ca si la EXC-uri sau altele, nu are rost..Apropo, CrashTestPilot , tu din cat in cat schimbai uleiul la WR ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Yamaha wr supermoto motocicleta de anul trecut (vand rotile de pe ea ) Si ktm 450 smr motorul de anul acesta (si de anul viitor ca nu sunt bani de altceva) varianta Standard si Carbon Look. Mesaj completat Anul acesta trebuia sa fie o etapa de supermoto la Bucuresti pe Amkart sau undeva dar nu stiu din ce motive nu s-a tinut. Au fost 3 etape la Arad si una la Caransebes. Bucurestiul a fost varza, desi era interesant un circuit nou. Bibi cred ca ne-am intalnit la Caransebes intr-o etapa de supermoto acum 2 ani. Mesaj completat Am gasit dovada Bibi intradevar ne-am intalnit la Caransebes acum 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Scuzati ca nu pun nici o poza , o sa pun mai tarziu . O intrebare am pentru voi , si nu am vrut sa fac topic nou . Nu stiti din cati in cati km se face schimbul de ulei la Husqvarna SM610R , sau TE 610 modelele doar cu kickstart,fara electromotor si alte gadgeturi inutile.Ma intereseaza ca e un motor usor si puternic,dar daca e schimb de ulei ca si la EXC-uri sau altele, nu are rost..Apropo, CrashTestPilot , tu din cat in cat schimbai uleiul la WR ? scz ca raspund atat de tarziu ...faceam schimburile pe la 1000 km la lc4 se face la 6000 in manual (4000-5000 max) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 primavara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Mare Âşmecherie pantalonii ăia de treling Nu ti-e frig deloc cu ăia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 (editat) Mare Âşmecherie pantalonii ăia de treling Nu ti-e frig deloc cu ăia? e gangsta..nu mi-e frig Editat Februarie 26, 2010 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) Salut la toti...tocmai am devenit fericitul posesor al unui ktm 520 supermoto...mai am multe de facut la el(optic) dar "trage de rupe",ca sa nu scriu aceleasi lucruri va puteti uite aici ptr detalii CLICK Editat Martie 14, 2010 de iNs0mN1a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 WOW!VREAU SI EU!DACA DAU ZX6R-UL TREC PE SUPERMOTO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 (editat) se vinde/schimba supermoto-ul din semnatura!!! Editat Martie 24, 2010 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Scuzati ca nu pun nici o poza , o sa pun mai tarziu . O intrebare am pentru voi , si nu am vrut sa fac topic nou . Nu stiti din cati in cati km se face schimbul de ulei la Husqvarna SM610R , sau TE 610 modelele doar cu kickstart,fara electromotor si alte gadgeturi inutile.Ma intereseaza ca e un motor usor si puternic,dar daca e schimb de ulei ca si la EXC-uri sau altele, nu are rost..Apropo, CrashTestPilot , tu din cat in cat schimbai uleiul la WR ? cam la fel de des...cam 10 ore functionare sau maxim 5 rezervoare de benzina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Buna, Vin si eu cu ceva poze noi ) mai facem si dinastea Sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Suzuki DR 650 R 1992 (motorul unui prieten) De remarcat ca rotile sunt "clasice" (cu spite) si nu roti de spid/strit cum am mai vazut prin tzara pe la noi (si nu numai). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 KLR 650 Tengai. Poze inainte si dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 am si eu o intrebare ,are cineva dintre voi ktm superduke 990r?,vreau si eu nishte pareri de la detzinatori sau cei care au auzit despre aceasta motocicleta multzumesc ((nu am citit toate paginile)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Spuneti`mi si mie de unde cumpar un kit sm pt un wr`u ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 asta e un filmultest cu KTM 690 Supermoto R pe partea de motocros de la Moto X Country Ciolpani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate