Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Ăla e un XT-X 660 cu slickuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miru Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neal Caffrey Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Husqvarna SMR450 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sol Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 un cuvant: SUPERBA ... !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 (editat) Dr -ul meu de 650 din 92 modificat,--roti supermoto-800 ron--furca upside-down-440 ron--bucsi roti 280 ron--semeringuri furca 100 de ron--lant-150 ron--toba 200 ronPlacerea de a o vedea si a ma da supermoto--PRICELESS Si cum arata inainte Editat Iunie 14, 2014 de un_aiurit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neal Caffrey Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Inainte, si dupa modificari. Din pacate am bagat-o la vanzare: /index.php?/topic/718876-husqvarna-smr-450-din-2007-noua/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neal Caffrey Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 (editat) Editat Februarie 24, 2015 de Neal Caffrey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 (editat) Am avut toate felurile si toate modele de motoare dar pe nici unul nu m-am distrat si nu m-am simtit mai bine ca pe supermoto. Singurul "dezavantaj" este croaziera si drumurile lungi afara din tara unde intervin autostrazi. In tara nu se pune problema, ca iesi din oras si dai in sat si invers Motorul un XT660X Supermoto Filmea din poza 2: Editat Martie 1, 2015 de Garcya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Muttleeeeey!!! Merge bine potaia? (@Garcya) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Muttleeeeey!!! Merge bine potaia? (@Garcya) Da, clar! Face naveta zilnic inca din februarie. Dimineata minus, nu zice nimica Multumit deplin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Imi pare bine sa aud asta, si pe noi ne-a plimbat cu bine pe toate coclaurile. Sa te bucuri de el in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Euseb1u Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 125-uri ? Putine.. :clap: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepure Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Doar o poza? si poze cu ale mele,din pacate husqvarna e la vanzare,doua supermoto e prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Ăsta e xtx-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 (editat) Vand Husaberg FS570, an 2011, primul proprietar. Sunt doua in tara din cate stiu, a mea si cea care a fost de showroom. Seria de sasiu e de KTM, piese se gasesc la orice dealer, am (printre toate restul lucrurilor) cataloagele originale de spare-parts, motor si sasiu, se poate verifica imediat orice cod la un dealer KTM. Dupa unele pareri este cel mai bun supermoto. Cine e interesat gaseste anuntul pe BikeShop. Editat Decembrie 2, 2016 de dani31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicolae Hoteteu Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Pentru motociclete in general, este bine sa cumperi doar piese originale! Sunt multe siteuri pe internet de accesorii si piese, dar mi s-a parut unic acesta: https://www.piese-originale.net/ Stiati de el? » Post actualizat in 05 Dec 2016 11:29SUPER MOTOCICLETA!! Vand Husaberg FS570, an 2011, primul proprietar. Sunt doua in tara din cate stiu, a mea si cea care a fost de showroom. Seria de sasiu e de KTM, piese se gasesc la orice dealer, am (printre toate restul lucrurilor) cataloagele originale de spare-parts, motor si sasiu, se poate verifica imediat orice cod la un dealer KTM. Dupa unele pareri este cel mai bun supermoto. Cine e interesat gaseste anuntul pe BikeShop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Va salut, ocazie cu care am sa va si prezint o ''jucarie' interesanta...Aprilia SXV 550.Doua probleme am la ea...electromotorul care cedeaza destul de des si faptul ca arunca ulei afara.In rest...racheta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gugal13 Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Zic să înviem topicul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 doua poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 1, 2019 Share Postat Iunie 1, 2019 Am întrat si eu in randul SM-istilor acum cateva zile. E primul SM personal, pana acum in cei 12 ani de permis am mers/testat doar pe la prieteni pe acest gen de motor. Intotdeauna mi-a placut dsr nu cat sa renunt la SS-ul din dotare. Poate am imbatranit, poate mi-a venit mintea la cap sau poate m-am prostit la cap, dar am ajuns la concluzia ca vreau SM ca motor principal si SS-ul sa ramana pt ture ocazionale pe strada si circuit. Asa ca m-am pricopsit cu un KTM 690 SMC R 2019 nou. De 3 zile de cand l-am primit am facut doar o tura(inca nu are numere) locala pe ulițele din sat(asfalt si macadam). Pfff, cea mai faina distracție cu hainele pe mine ever! Fara alte comentarii, atasez cateva poze... Sanatate maxima tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 23, 2019 Share Postat Iunie 23, 2019 Se misca bine dracia, desi in rodaj inca, se simte incredibil de bine pe serpentime. Parca acolo s-a nascut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 12, 2019 Share Postat Iulie 12, 2019 Gata rodajul caprei, incheiat cu un drum la reprezentanta in Kosice pt primul service. Pana acum într-o luna si ceva are 1400km.Am mers 800km într-o zi, din care 400km pe autostrada. Scurt review : -saua e o gluma proasta pt orice e peste 200km. -pe autostrada ii place chiar și la peste 120kmh daca stau aplecat pe ea. Iar pt asta fundul in spate maxim si picioarele pe scaritele pasager, altfel e cam zbenguiala. -are putere in treapta a 6 sa depaseasca lejer si sa urce la peste 140kmh. -franele sunt aberaaaant de bune. -cutia de viteze e relativ buimaca de cap, se adevereste faptul ca are fals neutru in anumite conditii de utilizare, dar te obisnuiesti. -amortizoarele lucreaza prea mult momentan în toate directiile, urmeaza in weekend reglaje "personalizate". -putere oriunde in orice treapa suficienta. -pe ploaie torentiala cu anvelopele standard, am mers ca dementul fara nici o tresarire. -consuma nimic la regim touring un pic grabit, media a fost 3.7L/100km. -rezervorul isi face treaba, e suficient de mare sa te dai pana te saturi(la naveta pana la munca sau mers pe serepentine ia 5L/100km). -comenzile sunt ok poziționate, totul functioneaza super bine, acceleratia ride-by-wire e sensibila dar nu prea sensibila. In rest, apa paie si bataie. O sa mai scriu una alta pe masura ce-mi aduc aminte. Sa ne vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 19, 2019 Share Postat August 19, 2019 Dupa 2000km de strada, 690-ul a "primit" un rasfat pe circuit. Rabocsiring, Ungaria. Un circuit micut, inghesuit, numai bun de invatat noile tehnici specifice acestui tip de motor. E haos total, mega fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 19, 2019 Share Postat August 19, 2019 Mersi Cristi! Da, într-adevăr e jucarie frumoasa. Dar cu o conditie :sa tragi de ea ca de de naiba. Altfel, e doar o chestie linistita care te cara de ici colo. VID-20190818-WA0072.mp4 Si odihna binemeritata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate