nike Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 (editat) Nu ai scris tu asta? Ba da.. dar vad ca ai inteles altceva. Rossi a tacut dupa cursa in privinta depasirii si nu m-am referit la vreun non-combat in timpul cursei, pentru ca asa ceva nu exista. Una este competitia si alta este marketingul gestionat de el in privinta acestui pilot. Editat Mai 14, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Alt batut in freza... Saracu' de el mai da si quote la postarea exacta si tot nu intelege. Ia-te de mana cu Belbody si honda1 si duceti-va de unde ati venit. Mikulas e fratele geaman al lui Belbody. El scrie fiindca BB e in carantina si trebuie sa astepte 10 minute intre postari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 (editat) Mikulas e fratele geaman al lui Belbody. El scrie fiindca BB e in carantina si trebuie sa astepte 10 minute intre postari. Nu-i adevarat, Belbody e colegul meu de serviciu! Ba da.. dar vad ca ai inteles altceva. Rossi a tacut dupa cursa in privinta depasirii si nu m-am referit la vreun non-combat in timpul cursei, pentru ca asa ceva nu exista. Una este competitia si alta este marketingul gestionat de el in privinta acestui pilot. Este exact acelasi lucru. Rossi nu a facut gat atunci pentru ca s-a simtit cu musca pe caciula, nu pentru ca firma lui gestioneaza imaginea lui MM. La fel cand l-a trantit Bautista, tot asa n-a facut gat... ? Editat Mai 14, 2014 de Mikulas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Este exact acelasi lucru. ok, zi si de ce. Rossi nu a facut gat atunci pentru ca s-a simtit cu musca pe caciula, nu pentru ca firma lui gestioneaza imaginea lui MM. arata mi trasa pe care a gresit-o Rossi la Laguna Seca si pe care nu a fol in depasirea facuta de catre Marcel La fel cand l-a trantit Bautista, tot asa n-a facut gat... ? daca vorbesti de cursa din Italia vezi ca italianul a reprosat faptul ca a gresit in privinta virajului pe care l-a luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 offtopic - 9 titluri mondiale nu sunt un argument pentru orice. E un argument de grădiniță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 dintre care 7 consecutive, cat a stat Stoner in motogp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 offtopic - 9 titluri mondiale nu sunt un argument pentru orice. E un argument de grădiniță. Pai si poza aia e cam de gradinita Dar e buna ca argument pentru honda1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 (editat) Pai si poza aia e cam de gradinita Dar e buna ca argument pentru honda1 E cam la același nivel ... dintre care 7 consecutive, cat a stat Stoner in motogp. Cu Honda au mai câștigat și alții titluri. Cu Ducati mai puțini Editat Mai 17, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Are 5 consecutive, din 2001 pana in 2005. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 mai pune 2 inainte cu celelalte clase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 nu-s consecutive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 ahh.. vazusem gresit, mea culpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 În 2000, printr-o ciudată aliniere a astrelor, Kenny Roberts Jr a câștigat singurul său titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 La Mugello, Vale va lua startul în cea de-a 300 cursă a sa în CM de Motociclism Viteză. La Le Mans, locul secund obținut, i-a adus cel de-al 150-lea podium din carieră. La Mugello, de-a lungul carierei, Vale a obținut 9 victorii (din care 7 la clasa motogp). Ultima victorie a lui Vale a avut loc în 2008. În 2009 a câștigat Stoner, în 2010 - victorie Pedrosa și apoi, 2011-2013 hegemonie Jorge Lorenzo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Urmează 2014 Marquez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 30, 2014 Autor Share Postat Mai 30, 2014 Se pare ca are planuri mari.Probabil daca ar castiga cursa va oferi cupa ca tribut lui Supersic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Mai bine nu si-ar mai face atatea planuri..sa castige prima data, apoi mai povestim. Daca nu era MM pe pista, putea visa la victorie destul de realist - dar asa... va trebui sa se intrebuinteze 110% sa ii iasa figura si nici atunci nu e sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 30, 2014 Autor Share Postat Mai 30, 2014 Sweet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Mai bine nu si-ar mai face atatea planuri..sa castige prima data, apoi mai povestim. Daca nu era MM pe pista, putea visa la victorie destul de realist - dar asa... va trebui sa se intrebuinteze 110% sa ii iasa figura si nici atunci nu e sigur. ))))) te uiti putin la tine cat de penibil esti?pe bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Presupun ca dormisesi pe sub vreun pod sau in gara, sau te-a parasit prietena / prietenul, sau ai avut vreun alt moment prost in viata inainte sa postezi acest atac gratuit la persoana, de aceea il voi trece cu vederea de data asta..Raspunsesem lui PTR care spunea de planurile "mari" ale lui Rossi, planuri care mie mi se par ne-realiste pt ca nu cred ca are sanse sa castige Mugello cu MM pe pista. Ce te f_te grija? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 esti praf!atat pot sa-ti spun! ca sa nu incepem cu injurii asa cum esti invatat dupa cum vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 ))))) te uiti putin la tine cat de penibil esti?pe bune! esti praf!atat pot sa-ti spun! ca sa nu incepem cu injurii asa cum esti invatat dupa cum vad. Prietenas, te-ai trezit cu josul in sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 (editat) esti praf!atat pot sa-ti spun! ca sa nu incepem cu injurii asa cum esti invatat dupa cum vad. Prietene - nu te-am atacat cu nimic, imi exprimasem o opinie, ca raspuns al altui coleg (PTR), nu stiu care e faza cu tine asa din senin. Nu iti place o opinie, poti sa o combati cu contra-argumente, nu cu atacuri personale! Daca nu ai altceva mai bun de discutat - am incheiat dialogul cu tine! Editat Iunie 1, 2014 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate