bogdiV Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 wolf, lamureste-ma si pe mine, aia rosie e un IFA BK 350 modificat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 (editat) "Modificata" Daca prin asta intelegi inlocuirea rezervorului, a tobelor si a seii...decuparea aripei fatza...schimbarea farului si a coarnelor, stopului pe spate...si cam atat... Si plus bobina de DNEPR de 6 v.... Editat Septembrie 29, 2005 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Bai ce sa zic, frumoase comuniste avem! Sa traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Calare pe 2 "comete comuniste": -KMZ Dnepr MT10 (cazacul de pe Nipru) -IMZ M 61 Ural (elefantul verde) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 in lucru - ij jupiter 4 - deocamdata nu are nume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suhoiviper Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Asta este motocicleta mea, un IJ '56 Festival, care acum traieste a doua tinerete. Mai Phoenix_Harley motocicleta din dreapta este a mea... ca sa nu mai vorbesc de prietena... Hai ca mai adaug si eu una+una cu "vipera" mea de 350cc... Hai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Da...iar in prima poza trebuie mentionat faptul ca bagajele rosii si crenguta de brad sunt de pe motocicleta mea Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 IJ-ul meu care de acum incolo nu va mai atinge cu rotile asfaltul ci numai podeaua unui living, inainte de a iesi din "serviciu". Am facut cu el ceea ce putine comuniste pot face iar acum a venit timpul sa iasa la pensie cel putin intr-o maniera respectabila si nu sa rugineasca in ploaie si noroi prin nustiu ce curte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Ladies and gentlemans... the Orange Galloper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 in lucru - ij jupiter 4 - deocamdata nu are nume Zii Lud-Ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 As vrea sa pun pozele cu comunistele din atelierul nustru..... ETZ ul e a lui prietena mea..... Si IMZ ul e a lui tatal meu Aleko...... cred ca e "frate" cu al tau Sa traiasca........ asfalt uscat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Ez az? Asta e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Igen...Asta e..la intrunirea din Cluj... a venit din Huedin cu numere vechi .... Motorul o stat mai mult de 25 de ani intrun garaj si arata katastrofal.....si in cutie era o galeata de rugina si nici nu stiu de unde sa facem rost de pinion de viteza 2-a(era incarcat cu sudura....) Asfalt uscat ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 O poza cu fostul meu nipru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Hai sa pun si eu cu fostu ij a lu fratemiu ( binox ) care mai noi in urma achizitiei unui gs550, s-a hotarat sa mi-l " doneze " mie ... asa ca IJU MEU : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Chestia mea, numita Natasha (candva un Nipru), azi numai motorul mai aminteste de marca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Inca mai e in curtea mea, si inca mai ies cu ea. Imi face mare placere. Si daca o voi da, imi va lipsi sunetul ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 Inca mai e in curtea mea, si inca mai ies cu ea. Imi face mare placere. Si daca o voi da, imi va lipsi sunetul ei... Deci e chiar SUPERBA bestia! Imi place la nebunie... ce inseamna pasiunea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 arrgh, abia astept sa o repar sa pun si io poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 ei lasa ca o sa imi pun si eu mobricutza mea aici sa vedetzi voi acolo.....dar mai intai sa fac rost de aparat si apoi.... sper ca nu o sa supere nimeni ca o sa ma bag cu ea in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 8, 2005 Share Postat Octombrie 8, 2005 O poza cu fostul meu nipru Baaa... vezi ca a mai pus si Aleku poze cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 my first ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 Chestia mea, numita Natasha Bah nene, era vorba sa pui poze cu comunista ta, nu cu... "chestia" ta Lasa, Natasha sa traiasca si sa te lase sa traiesti si sa te bucuri de viata pe doua roti alaturi de ea, mai ales de azi incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 uite eu Si HelloBaby. In timp ce am chinuit-o putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Uite si Mobra mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate