intrusu Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 exact ptr. asta ma gandeam la otv - nu pentru ca vor comenta fanii elodiei !! multi dintre alesi consuma otv. nu mai am comentarii pentru ca vad ca toti sunt prea sensibili si eu sunt prea prost pentru discutiile astea atat de elevate si de demne care duc exact nicaoeri in timp ce biker-ul nu mai stie ce blindaje de titan sa mai puna pe el. spor la idei demne !! "lumea nu-i a celor care pot; e a celor care vor !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Viespule, ai 10.000 de euro ca sa intri la OTV? Tu chiar crezi ca DD are Bentley din publicitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Fratii "Camataru'" au fost bagati la zdup pentru trafic de arme, cocaina bani negri, jaf s.a.m.d De atunci au disparut toate aceste ilegalitati! Si nu doar din Romania, ci din toata lumea!Frate, indiferent ca te cheama X sau Y, plateste cum e scris la lege. Mie asa mi se pare normal. NU?! Oricum, dintre noi toti de pe forum, cati ar fi drepti si si-ar primi pedeapsa cum se cuvine in caz de accident?! Cati nu am apela la pilele noastre ca sa scapam??? despre mine nu stiu cum as reactiona. Acum, daca ma intrebi, eu iti spun ca as fi corect. Dar, nu am fost pus in fata unui asemenea lucru (si sper sa nu fiu pus vreodata), ca sa stiu ce as face in acele conditii date. Tocmai pentru ca gandesti asa, ma indoiesc ca vei fi pus in fata unui asemenea lucru. Eu sunt de parere ca numai cu pedepse aspre si care sa nu faca discriminare intre clasele sociale, o sa se schimbe ceva. In momentul in care risti un an de racoare (in caz de accident) daca iesi de pe straduta fara sa te uiti, iti spun eu, ca te gandesti de doua ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 pai zi frate asa, nu ma lua cu gargara. nu; nu-i am si nici n-o sa-i am in viitorii 15 ani - nu stiam ca e asa lacom dd..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Tocmai pentru ca gandesti asa, ma indoiesc ca vei fi pus in fata unui asemenea lucru. Eu sunt de parere ca numai cu pedepse aspre si care sa nu faca discriminare intre clasele sociale, o sa se schimbe ceva. In momentul in care risti un an de racoare (in caz de accident) daca iesi de pe straduta fara sa te uiti, iti spun eu, ca te gandesti de doua ori. corect...dar deocamdata legea nu prevede racoarea. de asta ziceam ca scopul ar trebui sa fie influentarea factorilor decizionali...care pot schimba legea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 corect...dar deocamdata legea nu prevede racoarea. de asta ziceam ca scopul ar trebui sa fie influentarea factorilor decizionali...care pot schimba legea Pana sa se schimbe legea, sa se reglementeze legile pentru noi, despre care urla AMR-ul de atata timp! Imi place ca vin politicienii la intalniri sa isi faca publicitate, dar cand e vorba de ceva concret, se fac ca ploua! Cum a ramas cu mersul intre benzi??? Nu vedeti ca toti se mira ca au trimis semeseuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Pana sa se schimbe legea, sa se reglementeze legile pentru noi, despre care urla AMR-ul de atata timp! Imi place ca vin politicienii la intalniri sa isi faca publicitate, dar cand e vorba de ceva concret, se fac ca ploua! Cum a ramas cu mersul intre benzi??? Nu vedeti ca toti se mira ca au trimis semeseuri? Daca politicienii vin la intalniri...ei obtin publicitate si MAR-ul nimic ...e vina celui care negociaza din partea AMR-ului. e vorba despre o negociere ca despre orice altceva...dai ceva..primesti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elena din berceni Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 schimbarile incep cu inceputul. vrem ceva concret,schimbarea legilor,sa cerem ceva concret. nu sunt foarte avizata, de aceea nici nu sunt potrivita sa initiez ceva de genul, dar as semna imediat o petitie online pe tema asta, si as promova ideea cu siguranta in toate cercurile posibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 schimbarile incep cu inceputul. si nici iarna nu-i ca vara (nu te supara,......nu m-am putut abtine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 eu sunt tilica din drumul taberei si vreau sa il eliberati pe willy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 eu sunt tilica din drumul taberei si vreau sa il eliberati pe willy asa, vrei si ceri ceva concret, ar trebui sa luam exemplu de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) Inca o gramada de pagini de forum inutile in marea majoritate a posturilor. (nici eu nu m-am putut abtine). Bravo Dan Popescu pentru curajul de a incerca sa sustii o cauza intre sacalii si hienele din presa si din politica. Huo ! pentru mizeria de post care este Realitatea TV. (chiar asa, cine dracu se crede idioata aia de Cretuleasca? Cu specimene d-astea de ce dracu nu ma intalnesc pe strada?!) Editat Decembrie 10, 2008 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 ....ziceam ca nu mai postez aici dar nu ma pot abtine: daca s-ar APLICA LEGILE EXISTENTE deja ar fi un mare pas inainte !!! problema nu e ca n-avem legislatie ( cu toate ca ce avem se poate imbunatati ); problema este ca LEGILE NU SE APLICA !!!! de 20 ani asist cu greata la jdemii de cazuri in care legea nu se aplica; executivul e de vina in primul rand; ORGANELE!!! aia care dupa `90 erau "timizi" in aplicarea legii pentru ca opinia publica ii stia de organ de represiune; aia care in timiditatea lor i-au lasat pe jmekeri sa-si faca de cap !!! ........cum a murit studenta calcata pe zebra pe kisseleff intre jdemii de politisti care n-aveau timp de ea in zilele summit-ului nato ? gata; promit ca nu mai zic nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 da sint multe cazuri din acestea... depinde de noi sa ne facem dreptate... ca sa nu mai asteptam dupa legi, justitie.. etc.. clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Vad numai discutii si certuri .....dar ceva noutati despre starea celor doi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 CARE NOI MA? du-te tu si fa-ti dreptate, in padure eventual. eu nu tin de o turma care vrea dreptate de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 dupa ce ieri am sunat la realitatea la nr afisat pe site si pe teve, unde mi-a fost preluat mesajul, dar nicidecum bagat in "discutia" televizata, azi primesc telefon minune de la realitatea, care incepe cu "parerea ta conteaza si-o vom lua in considerare". dupa ce-am spus ce-am avut de spus cu privire la emisiune (intr-un mod dur dar civilizat), am precizat ca singurul fel in care-si pot spala pacatele cu rahatu' de emisiune e difuzarea unei alte emisiuni in direct unde sa se citeasca mesaje venite din ambele parti, nu numai cele ce "intuneca" imaginea motoristului, sa se aduca un reprezentant amr (care sa poata fie lasatsa vorbeasca, nu sa i se promita 20 de min si dupa 5 sa-i fie taiat microfonu'), un militian avizat care sa-si poata da cu parerea si un martor. daca-i mai bombardam cu mailuri poate chiar se va putea realiza treaba asta. si-atunci ar trei ca cine va reprezenta motoristii sa fie ultra pregatit, cursiv si la obiect. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 dupa ce ieri am sunat la realitatea la nr afisat pe site si pe teve, unde mi-a fost preluat mesajul, dar nicidecum bagat in "discutia" televizata, azi primesc telefon minune de la realitatea, care incepe cu "parerea ta conteaza si-o vom lua in considerare". dupa ce-am spus ce-am avut de spus cu privire la emisiune (intr-un mod dur dar civilizat), am precizat ca singurul fel in care-si pot spala pacatele cu rahatu' de emisiune e difuzarea unei alte emisiuni in direct unde sa se citeasca mesaje venite din ambele parti, nu numai cele ce "intuneca" imaginea motoristului, sa se aduca un reprezentant amr (care sa poata fie lasatsa vorbeasca, nu sa i se promita 20 de min si dupa 5 sa-i fie taiat microfonu'), un militian avizat care sa-si poata da cu parerea si un martor. daca-i mai bombardam cu mailuri poate chiar se va putea realiza treaba asta. si-atunci ar trei ca cine va reprezenta motoristii sa fie ultra pregatit, cursiv si la obiect. bafta Asa da ! Ma pun pe mailuri acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 NU pe Realitatea. Mai bine incercam la alta televiziune. Ceva concurent eventual. La Realitatea era clara cooperarea pixdei aleia prezentatoare cu ochelaristul crestin si plin de "prejudecati". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) ....ziceam ca nu mai postez aici dar nu ma pot abtine: daca s-ar APLICA LEGILE EXISTENTE deja ar fi un mare pas inainte !!! problema nu e ca n-avem legislatie ( cu toate ca ce avem se poate imbunatati ); problema este ca LEGILE NU SE APLICA !!!! de 20 ani asist cu greata la jdemii de cazuri in care legea nu se aplica; executivul e de vina in primul rand; ORGANELE!!! aia care dupa `90 erau "timizi" in aplicarea legii pentru ca opinia publica ii stia de organ de represiune; aia care in timiditatea lor i-au lasat pe jmekeri sa-si faca de cap !!! ........cum a murit studenta calcata pe zebra pe kisseleff intre jdemii de politisti care n-aveau timp de ea in zilele summit-ului nato ? gata; promit ca nu mai zic nimic. Omule ..teoretic ai dreptate, practica ne omoara. Ai profil de lider siondical....de revolutionar. peste tot in lumea "democratica" se intampla din astea. mai zilele trecute am vazut ca OJ Simpson la lua vreo 13 ani de puscarie ptr furt, in schimb a fost achitat cand a mierlit 2 oameni. De aia exista judecata.... unii spun ceva..altii altceva....si judecatorul ia ce decizie crede in conformitate cu legea. Din ce stiu eu, in legislatia romana nu e ca peste ocean...sa te folosesti de precedent....deci pana cand legea nu va stabili clar pedepse mai dure, poti sa-l condamni acum pe nistorescu...si altu sa nu ia mare lucru pe aceeasi fapta..aceeasi lege. Ar trebui schimbata legea sa se pedepseasca f grav neregula indiferent de consecinte. Numai asa se va ajunge la echitate. ai trecut pe rosu, ai depasit pe linie continua...anulat permisu. LA nistorescu...fapta a fost una banala...consecintele au fost grave. Sau crezi ca motociclistii ar trebui considerati categorie defavorizata...si puse ptr ei niste legi speciale? Din statistica politiei daca nu ma insel, referitor la accidentele in care sunt implicati motociclisti, in 50% din cazuri e vina motociclistului. Tu ce vrei sa se pedepseasca...fapta propriuzisa...sau urmarile? daca un motociclist nu acorda prioritate si se infige in masina, trebuie sa plateasca mai putin ptr ca s-a autoranit...sau eventual....sa fie declarat nevinovat? Cand te urci pe motor, esti constient ca nu exista accidente usoare...cum sunt tamponarile la automobilisti. dupa ce reflectezi....vezi daca te tine sa te mai urci sau nu. e un risc asumat Editat Decembrie 10, 2008 de ManInBlack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 nu inteleg de ce nistorescu si-a anulat aparitia la emisiunea din seara respectiva, sau imediat urmatoare, nu mai stiu. daca aparea la tv, la emisiune, primele cuvinte fiind despre accident, recunoscand ca intr-un moment de nustiu-ce (nu stiu cum sa cataloghez momentul -prostie?-) a gresit si-a intors masina in loc nepermis, nu a vazut motoristul si-si asuma toata vina, va avea grija de accidentati si-i pare f rau pt. prostia ce-a facut-o...era vazut cu alti ochi. treia sa-si asume vina rapid si fara discutii si nu mai ieseau atatea vorbecum ca incearca sa musamalizeze etc. mai piutea spera la o sansa de impacare intre parti, asta daca nu apar complicatii si-orsa aiba peste 60 de zile de ingrijiri... dar in siutuatia de fata nu pot decat sa cred ca inca mai cauta cai sa scape cu ceva amenda si cu permisul suspendat pe cel mult 3 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Altceva ?Mai bine zi-ne cati digiti are alcool testerul ca era sa ne scoatem okii pe treaba asta si care este "limita" de penal la alcool.Ca pe tine te crede toata lumea... Nu exista limita de penal la etilotest. Etilotestul tip DRAGER folosit in prezent de BPR nu este ... cum sa spun eu ca sa intelegeti ... omologat dpdv al instantei. Adicatelea el indica o valoare, care valoare este folosita in a stabili pragul de contraventie. Prag care este de minim 0,11 si maxim 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Dupa valoarea de 0,40 mg/l se merge la sange. Unde alcoolemia se stabileste in sange. Acolo pragul de PENAL este stabilit la 0,80 g/l alcool in sange. Din calculele INML-ului a rezultat de`a lungul vremii faptul ca valoarea din aer este 1/2 din valoarea din sange INSA la o recalculare acea valoare poate sa fie in scadere (nasol pt sofer) sau in crestere ( bine pt sofer). In baza acelei recalculari se stabileste EXACT alcoolemia in sange in momentul testarii cu etilotestul. Incepand cu anul viitor, zica-se, se vor achizitiona ETILOMETRE, aparate care vor fii ultra-performante (not!) si vor elimina astfel necesitatea de recoltare a sangelui si al caror rezultat va fii folosit si intr-un eventual dosar si acceptat de catre instanta. Nu ma intrebati dc nu este omologat din toate punctele de vedere etilotestul pt ca nu stiu sa va raspund si nimeni in tara asta nu va stii. El este omologat doar pt a stabili acel prag --> amenda sau sange. Cat priveste digitii (banuiesc ca te referi pana la ce valoare merge) apoi el poate sa inregistreze inclusiv valoarea de 09,99, insa nu cred ca exista asa ceva undeva pe planeta. Recordul absolut al valorii o detine un sofer din Sibiu parca, care a inregistrat valoarea de 6,77 mg/l sau ceva de genu si s-a dovedit ulterior ca folosise cu 1min inainte un spray de gura si tot alcoolul ala l-a suflat in aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) ... LA nistorescu...fapta a fost una banala...consecintele au fost grave.... Mai Nea, unde ti-ai luat permisul?In Arges, cumva?Asa ai invatat tu?Ca poti intoarce pe trecerea de pietoni, fiind o fapta banala? Si te mai dai "deontolog", mai forumistule.Mai reciteste nitel in Cod unde nu ai voie sa intorci.Poate afli si raspunsurile la intrebarile tale existentiale exprimate la greu pe forum Vorba ta:"scuze, da' nu m-am putut abtine". Editat Decembrie 10, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 ........cum a murit studenta calcata pe zebra pe kisseleff intre jdemii de politisti care n-aveau timp de ea in zilele summit-ului nato ?gata; promit ca nu mai zic nimic. si cam ce vroiai sa-i faca politzaii de acolo?? CPR?? Respiratie gura la gura?? Si daca ulterior, cum s-a si dovedit de altfel!!!!!!!, se arat ca fata murea ORICUM din cauza leziunilor interne si familia dadea in judecata pe cei 3 politzai care unu ii facea masaj cardiac, altu respiratie gura la gura si cel de al treilea ii tinea capu` sa nu se miste si narile, ca din cauza lor a murit fata lor ca nu au asteptat ambulanta si ca nu au pregatire?? Aud?? Le dadeai tu de servici celor 3 politisti veniti din cine stie ce coltz al hartii si care in viata lor nu mai trecusera printr-o astfel de experienta?? Baa usor e sa arunci cu rahat! Sunt curios daca tu ai acordat vreodata in viata asta a ta prim-ajutor pre-spital, la o victima de accident rutier. Adica una d`aia cu fracturi deschise, politraumatisme nu pieton lovit cu oglinda peste cot .... Hai ca deviem aiurea de la subiect si n`are rost.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 daca s-ar APLICA LEGILE EXISTENTE deja ar fi un mare pas inainte !!! Daca si cu Parca se plimbau intr-o barca Am vorbit cu un motopolitist care mi-a spus clar cum fac jmekerii. Trec pe rosu si se uita direct in ochii politistului! Politistul il trage pe dreapta si ii spune ca nu e bine ca ii da amenda. Ala il injura ca in timpul in care ii da amenda pierde bani mai multi decat amenda propriu zisa. Sau mai sunt cazuri in care soferul oprit ii spune "Asa, si?!?! Da-mi amenda!" Plus ca politistii nu mai sunt luati in serios! Pe mine asta ma doare cel mai mult. Plm aia care au arestat-o pe judecatoarea aia beata muci la volan, au fost facuti in fel si chip iar, dupa cateva zile, tot aia avea tupeul sa-i cheme pe ei la judecata pentru abuz!!!! Frate, de ce nu e ca in state? In momentul in care opui rezistenta, te ia pe sus cu catuse la maini & co.! Asa ar trebui. Dar in loc de asta, cat am stat eu cu motopolitistul ala de vorba, treceau pietonii pe rosu intr-o veselie. Ii durea in pix! Si l-am intrebat de ce nu da amenzi. Raspuns: "Si ce bani sa-i iau eu pensionarei aleia?". Eu inteleg factorul uman al politistului in aceasta problema, dar e politist, nu psiholog! PLM DA-I BABACIUNII O AMENDA CARE SA INSEMNE 2-3 PENSII SI A DOUA OARA VA STII: TRAVERSARE PE ROSU = LIPSA MEDICAMENTE, LIPSA INTRETINERE, LIPSA PAPA 3 LUNI, DECI RISC DE COLIVA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate