Kalashnikov545 Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 (editat) Folosita normal, ma bazez pe frana de motor si fata. Spatele pe viraje coborari ca si corectie a vitezei inainte/ in viraje. Pe Transfg am ramas fara frana. Oprit pe dreapta si pedale pana si-a revenit. Chestia e ca si la o traversare sud nord in bucuresti se lasa cu disc incins si chiar nu prea franam in 14 km. Sunt multumit de brembo. Au mai multe optiuni, asteas ceva mediu nu mai stiu codul. Editat Octombrie 28, 2014 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Mi se pare putin ciudat ce ti s-a intamplat. Ai comparat grosimea totala a placutelor? Posibil ca inaine sa treci la brembo, sa fi avut discul spate infranat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Nu am masurat cu sublerul dar pistonul culisa fara probleme, avea unde. A disparut problema dupa schimb, aceiasi rulmenti, acelasi disc, lichid. Am facut si cu astea vreo 2000, am incheiat sezonu, prea frig . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 http://www.trackdaymag.com/techinspection/623-curing-brake-fade.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Foloseste cineva placute brembo road SA ? Ceva pareri despre ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 (editat) din cand in cand (1-2 ori/sezon) mai faceti si asta Editat Februarie 2, 2015 de MotoRocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 si aici se gasesc placute moto http://placutefranamoto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Nu mai deschid un topic nou ca n-are rost, intreb aici. Furtunele de frana metalice pot fi indoite? Este vorba despre furtunul de la preload-ul hidraulic de la amortizor. La amortizorul OEM furtunul este din cauciuc, dar la Wilbers este metalic. Cand o sa-l pun pe sasiu va trebui sa-l indoi de la mijloc la 90o, cu o raza de racordare de ~20 mm. Se poate sau se strica? Adevarul este ca am vazut la motocicleta unui amic furtunul de pe spate indoit la 180o, cu o raza de ~30 mm. Evident ca nu avea nici o problema, dar mai bine intreb inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Nu stiu cele de amortizoare, dar cele de frana nu prea poti sa le indoi tare ca se vor rupe si ele la un moment dat, rolul lor pana la urma este de a face presiune, franare mai eficienta, vor tine mai mult decat unele de cauciuc dar in conditii normale nu de strangulare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Cele de amortizoare cred ca sunt identice cu cele de frana, eu n-am vazut nici o diferenta, nici de aspect, nici de principiu functional. Mentionez ca odata ce va fi indoit, furtunul va sta fixat. Adica nu va fi indoit si indreptat in mod permanent. Indoit o singura data si fixat. » Post actualizat in 01 Mar 2015 18:33Mda, am pus o intrebare ca la clasa a cincea... Am scos mai intainte amortizorul din cutie si furtunul este destul de flexibil si se indoaie exact asa cum imi trebuie. Eu mi-l aminteam mai rigid cand l-am scos ultima oara din cutie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Va salut ... Deranjez si eu cu acest topic .. A mai folosit cineva placute de frana marca Pyramid ? .. Sunt bune de ceva sau nu ? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 http://www.libertatea.ro/detalii/articol/remember-piramidele-luxului-510675.html mi-ai adus aminte de astia!!! eu nu mi-as risca sanatatea in placute de frana facute cine stie pe unde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 (editat) http://www.libertatea.ro/detalii/articol/remember-piramidele-luxului-510675.html mi-ai adus aminte de astia!!! eu nu mi-as risca sanatatea in placute de frana facute cine stie pe unde! ) La asta ma gandeam si eu... )) On topic...never heard of them... Se pare ca sunt niste americani, la origine, iar astea or fi niste placute facute de vreo fabrica oarecare...pentru ei. Logo-ul nu seamana cu al lor...poate e doar o coincidenta de nume... Habar nu am, dar mai cauta info despre ele... Editat Aprilie 20, 2015 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 La asta ma gandeam si eu... )) On topic...never heard of them... Se pare ca sunt niste americani, la origine, iar astea or fi niste placute facute de vreo fabrica oarecare...pentru ei. Logo-ul nu seamana cu al lor...poate e doar o coincidenta de nume... Habar nu am, dar mai cauta info despre ele... Mda ... Caut si caut degeaba ca toti intreaba despre ele .. Unii zic ca si le-au cumparat dar nu au mai zis nimic despre ele (nu vreau sa ma gandesc care e motivul ) ) Multumesc de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 am eu pe bicicleta. is de toata jena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Salutare, Dupa pozele din atasament, cum vi se pare suprafata discurilor? mie imi par acele santuri cam adanci, sa fie placutele de vina?nu sunt uzate, nu fac zgomot, frana este eficienta ...dar nici nu stiu ce placute sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Urmele de uzura par mai degraba de la alt set de placute care a fost utilizat pana s-a ajuns la suportul metalic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 La aia m-am gandit si eu , avand in vedere "culoarea" santurilor ..... dar am zis ca nu strica sa mai cer si alta parere. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Salut, am cumparat un spray pentru curatare,degresare discurile de frana. am curatat frumos, dar acum mi se pare (doar mi se pare) parca trebuie sa apas mai tare frana. exista vreun pericol? sau doar suprafata acum este foarte foarte fina si aluneca pana se arde substantele de curatare. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Pareri despre Golfren sinter S3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Pe disc se depune material de pe placuta si ajuta la franare. Tu tocmai l-ai curatat. Pana se depune la loc mai dureaza. Multumesc, deci nu are rost sa ma sperii » Post actualizat in 10 Jun 2015 09:03 de care ulei sunteti foarte multumiti? 10w - 40 - Motul ? vreau sa fac singur schimbul de ulei ( prima data cand fac la motor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 @aka Goldfren sunt niste mizerii si nu am vreo sportiva. Am pus pe fata cele cu ambalaj mov de care intrebi. Astea erau pe stock nu le-am ales. Le-am dat jos dupa vreo 2000, sapau in disc si franau aiurea. Recomand CL xbk5 sau brembo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Mi-am luat pe spate.. Voi vedea cum se comporta, ca nu am apucat sa le testez prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cusai Ionut Ciprian Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 buna ziua,sunt mai noi in domeniu motocicismului...si as avea nevoie de putina indrumare,de curand am achizitionat o motocicleta honda cbr 600rr din 98' si trebuie sa ii fac schimbul de ulei,filtre,placute,etc...intrebarea mea este exista vre-un site pe domeniu cu preturi si care ar fi cam ce mai bun brand pt chestiie astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Placute Delta a incercat cineva? Cehesti, cica ar fi la aceeasi calitate cu placute de renume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate