babyblade Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 nissin sau ferodo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Si mie imi scartaie fata si am impresia ca tot ferodo sunt. Acum pe spate mi le-am schimbat si am bagat tot ferodo, dar alea nu scartaie. Voi ce placute stock recomandati? Nu ma intereseaza sinter sau alte asemenea, pentu ca nu pre imi alerg motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Depinde cum franezi - ma tin cam 4000 ferodourile...cu spatele nici nu prea franez...nici n-am schimbat placutele pe spate tocmai de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) 1. Placutele stock sunt mai rezistente decat cele aftermarket similare. Se pare ca este o intelegere mai mult sau mai putin tacita intre producatori si fabricanti: se monteaza pe fabrica un material superior calitativ - avantaj producatorul de moto - performantze mai bune la stock, dupa care se inlocuiesc de catre utilizator la uzura cu unele mai moi - sa castige si producatorul de piese. 2. Atentie la potrivirea disc-placuta. Am inteles ca nu orice placuta - ma refer la materialul din care este facuta - merge cu orice tip/model de disc, din considerente de: - compatibilitate material - capacitate de incalzire a placutei versus capacitatea discului de a disipa caldura si de a permite racirea placutei. Si geometria placutei influenteaza racirea. Evident, diferentele se simt pregnant la placutele / discurile racing. Sursa info: Articole pe net si posturi pe forumurile producatorilor de piese. Asta am citit, asta dau mai departe. Parerea mea. Editat Februarie 4, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Am nevoie de un sfat de la voi.... Trebuie sa imi schimb placutele de frana ce recomandati? Eu ma gandeam la ceva Brembo...daca aveti alte pareri va rog sa mi le impartasiti si mie. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Brembo nu am folosit, da si mie mi-au fost recomandate, Braking si Nissin sunt foarte ok. Vorbeste cu Mac de pe forum ca te lamureste el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Brembo nu am folosit, da si mie mi-au fost recomandate, Braking si Nissin sunt foarte ok. Vorbeste cu Mac de pe forum ca te lamureste el K. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Am nevoie de un sfat de la voi.... Trebuie sa imi schimb placutele de frana ce recomandati? Eu ma gandeam la ceva Brembo...daca aveti alte pareri va rog sa mi le impartasiti si mie. Numai bine! ferodo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 ferodo Nu merg pe principiul ca tot ce e scump e si bun....dar Ferodo sunt cele mai ieftine... Asta nu zice oare nimic despre calitatea lor? Intreb...Vreau sa pun pe mobra ce e mai bun...de asta va intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Nu merg pe principiul ca tot ce e scump e si bun....dar Ferodo sunt cele mai ieftine... Asta nu zice oare nimic despre calitatea lor? Intreb...Vreau sa pun pe mobra ce e mai bun...de asta va intreb federal mogul sau ferodo daca nu ma crezi, ia-ti brembo, e alegerea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 apoi, poti sa-ti pui si cu aur pe ele, daca nu stii TU sa franezi, tot degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Am auzit ca alea mai scumpe franeaza singure in caz de pericol... si fara sa te dea in nas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Am auzit ca alea mai scumpe franeaza singure in caz de pericol... si fara sa te dea in nas. si au abees inclus, nu? si au si esepeu, io asa stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Unde pot sa gasesc placute Brembo? Sau pe cineva care mai aduce, ca mac e in concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 ferodo platinyum..sau cum s o scrie....la fel de bune.....sunt de compozitie moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 BREMBO,NISSIN, EBC, SBK,GOLD FR,LUCAS, FERODO, SAITO,in aceasta ordine le vad eu, si le recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 BREMBO,NISSIN, EBC, SBK,GOLD FR,LUCAS, FERODO, SAITO,in aceasta ordine le vad eu, si le recomand! ai avut tu din fiecare cate o pereche?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 ai avut tu din fiecare cate o pereche?? Am folosit personal NISSIN,EBC,FERODO,SAITO,in rest am montat si pentru moto de strada si pe cele de curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) lucas...cred ca cele mai slabe..avea cineva pe un R1 si cand se incingeau...o laie frana eficienta....cat despre ferodo..hmm nu s kiar asa la urma....depinde de ce tip se vorbeste, race, strada, sinterizate, .... etc......momentan am pe fata nissin..super ok placutele si sprob tot din astea o sa mi iau kiar daca sunt mai scumpe..pe spate am ferodo sinterizate....f moi....dar cum nu franez mult pe spate..ca si cum nu ar fi.............cu nissin am deja 17 mii de km cu ele si sunt la jumatate......deci au si viata lunga si franeaza eficient cel mai bine o indica testele..de franare la fiecare Editat Iulie 27, 2008 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 si au abees inclus, nu? si au si esepeu, io asa stiu Ms mult pt ca ma luati la misto...ca de obicei asa se intampla pe forum....eu ma refeream la placute bune in sensul ca nu vreau sa le schimb iar dupa cateva mii de km...nu ma astept sa franeze singure sa aiba abs si esp...da ...asta e..am cerut un sfat si m-ati inteles gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) in general placutele f bune la franare..sunt alea de compozitie moale...deci..si frana pe masura, dar tin f putin ca nr de km......de strada e altceva.. recomand nissin dar depinde f mult de performantele sist de franare pana la placute..discuri, pompa, lichid etc Editat Iulie 27, 2008 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 lucas...cred ca cele mai slabe..avea cineva pe un R1 si cand se incingeau...o laie frana eficienta....cat despre ferodo..hmm nu s kiar asa la urma....depinde de ce tip se vorbeste, race, strada, sinterizate, .... etc......momentan am pe fata nissin..super ok placutele si sprob tot din astea o sa mi iau kiar daca sunt mai scumpe..pe spate am ferodo sinterizate....f moi....dar cum nu franez mult pe spate..ca si cum nu ar fi.............cu nissin am deja 17 mii de km cu ele si sunt la jumatate......deci au si viata lunga si franeaza eficientcel mai bine o indica testele..de franare la fiecare Multumesc pt informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Despre care placute se zice ca "iti mananca discul" repede? Cele sinterizate? Ca alea race daca sunt moi, atunci se mananca singure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Despre care placute se zice ca "iti mananca discul" repede? Cele sinterizate? Ca alea race daca sunt moi, atunci se mananca singure. Placutele care frineaza foarte bine ,se duc si mai repede,dar fac si rau discurilor. Adica cele de curse ,unde nu se tine seama de fiabilitate in timp, si doar de performanta. Unii producatori vezi (EBC) incearca sa puna in balanta fiabilitatea in timp,performanta la frinare, si o cit mai mica uzura a discurilor. La final:Placutele care frineaza foarte bine, se consuma relativ mai repede,si produc uzura la discuri.Cele care nu se consuma si tin 10 mii de ani nu o sa ai nici frina,nici uzura la discuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Intre sinterizate si carbon-ceramice, care sunt varful de gama (mai scumpe, si implicit mai bune)? Nu ma refer la segmentul racing, ci la cel de strada si restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate