ca7a_73 Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 cam matahala.. gen femeie pt rushi.. hea hea hea Matahala, matahala dar n-ai ierta-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 seamana vreun pic? Edit: Nu e frumos sa pui poze cu don'soare fara acordul lor. Plus ca aici e sectiunea in care domnisoarele ne incanta privirea cu pozele danselor, nu ne apucam noi sa bagam din colectia proprie inca unul care imi spune ca nue bine...bla bla. dar eu ma simt obligat sa rspund: NU SUNT DIN COLECTIA PROPRIE SI SUNT LUATE DE PE UN FORUM PUBLIC, DECI ACCESIBILE ORICUI. daca vreti sa-i luati apararea domnisoarei sau sa o protejati in vreun fel, faceti-o in alt mod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Ok, atunci taie faza cu "colectia proprie" Celelalte 2 raman in picioare: 1. E sectiunea don'soarelor/doamnelor si ele pun pozele 2. Nu e frumos sa pui poze fara acordul persoanelor in cauza prezente aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 (...) 2. Nu e frumos sa pui poze fara acordul persoanelor in cauza prezente aici Lasa Thomas, ca mi s-a intamplat si mie sa puna cineva poze cu mine fara acordul meu... Ata ete, ce sa-i mai zic apoi? Le-a pus... le-a pus, ata ete. Ca daca-i sar in cap, apoi zice lumea ca is rea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Nu e frumos sa pui poze fara acordul persoanelor in cauza prezente aici Pai daca ele nu pun nimic, de trei pagini si cam de 1 luna de zile nu a mai pus nimeni nici o poza aici. Bagati poze sau inchideti topicul. Ei dracie ca m-am si enervat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lilith. Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Intr-adevar, topicul e pentru poze... Pentru fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 (editat) M.I.5 trebuie sa platesti drepturi de autor . Motoreta aia a aparut in poza fara acordul meu Poate ne intelegem pe cale amiabila Chair daca nu mai e a mea a ramas prima iubire : /index.php?...c=14993&hl= Editat Noiembrie 29, 2006 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Intr-adevar, topicul e pentru poze... Pentru fotograf Offtopic:ce corp fain ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neri Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 si eu pe aici...va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_me Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Offtopic:ce corp fain ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Pe motociclista o cheama Svety Pistonova si este imaginea fabricii din muntii Ural. Noile modele 2007 au in dotarea standard astfel de blonde. De unde cumperi asa ceva???? s-au facut liste de asteptare? , neaparat sa fie blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 iaca poze...ATENTIE cei slabi de inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 cam matahala.. gen femeie pt rushi.. hea hea hea Ai inteles gresit,sunt airbag-uri montate pe atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Fata asta are un nume predestinat : Pistonova . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 poze....ca sa stiti cine va sacaie la cap la topicul cu pasionati de foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 Va urez un an nou fericit, fetelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 da prea multe fete frumoase,urate nu aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Ia liubliu dedushka! ai vreo problema cu bunicul ("dedushka")? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Va urez un an nou fericit, fetelor Kati, excelenta poza La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 ai vreo problema cu bunicul ("dedushka")? Naiba mai stie cum ii zice....... pana si pe dedushka asta il copiam Dar nu ma luminezi...... ooops stai ca m-am luminat ( cred) DEVOCIKA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Kati, excelenta poza La Multi Ani! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Dar nu ma luminezi...... ooops stai ca m-am luminat ( cred) DEVOCIKA. BIngo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelu20 Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Heeei!!!Saluuut!!!Acum am vazut si eu prezentarile!!!Salutare Oanei!!!Poza e super!Hai sa ma vedeti si pe mine aici,ca pe sosele...mai e ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 hello! Am ramas in urma )...deh..akum am vazut si eu topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Heeei!!!Saluuut!!!Acum am vazut si eu prezentarile!!!Salutare Oanei!!!Poza e super!Hai sa ma vedeti si pe mine aici,ca pe sosele...mai e ceva... Salut Steluta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate