alexutzza Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 mai sa fie...sunt o gramada de poze p-aici..Atasez si eu una k s nu raman mai prejos.. si rog bagati-ma si pe mine in seama ca sunt noua,mica si..nu stiu nik..) Asta sunt eu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Bun venit GSX-a! Cat mai ai pana la permis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasso Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 bine ai venit toti am fost la fel de mici ;unii chiar mai mici ! unii au ajuns mari, altii auuitat ca au fost mici...fruntea sus! La mai multi km fara evenimente-desigur neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Permiteti-mi sa raman un pic masca; eu abia acum am vazut mai atent pozele lui blackrose. Fata, da' ce par luuuuuuuuuung ai! A trebuit sa-mi exprim uimirea si in Photoshop un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Permiteti-mi sa raman un pic masca; eu abia acum am vazut mai atent pozele lui blackrose. Fata, da' ce par luuuuuuuuuung ai! A trebuit sa-mi exprim uimirea si in Photoshop un pic daca am identificat bine personaju nici la culoarea pielii nu sta rau . chiar raritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 o tipa cu R6, mai timida. - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 o tipa cu R6, mai timida. MOSHULIK...cataramele de la bluza...sunt....cumva din...aur??? ce...poza....naughty! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 o tipa cu R6, mai timida. - Pot sa pun sursa pozei? http://www.okazii.ro/catalog/3637949/imbra....html#div_photo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 o tipa cu R6, mai timida. - cap n-are? Poate ca vrea sa n-o recunoasttem dupa fatza la intruniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Are, dar nu l-am gasit pe un site public, deci nu pot sa-l afisez . Iar cataramele alea cred ca sunt doar tinichele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 bravo strumfitzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Salut!Io revin cu niste poze in care se vede si motorul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 o tipa cu R6, mai timida. - sa inteleg ca era cam racoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 (editat) Salut!Io revin cu niste poze in care se vede si motorul.. frumoasa "mobra". Sa o stapanesti sanatoasa, fara evenimente si cat mai multi km. Transfagarasan cumva?(pozele). Indicat ar fi sa porti un echipament complet, adica si pantaloni si ghete(cisme) . Editat Septembrie 12, 2007 de nightRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 (editat) frumoasa "mobra". Sa o stapanesti sanatoasa, fara evenimente si cat mai multi km. Transfagarasan cumva?(pozele). Indicat ar fi sa porti un echipament complet, adica si pantaloni si ghete(cisme) . Mda..Transfagarasan Cu echipamentul ai mare dreptate,,chiar este nevoie de el,am vazut asta pe pielea mea,si nu e prima data..( Sar'mana pt urari,numai ca frumusetea asta nu e chiar a mea,e a prietenului meu.. Urmeaza si a mea Uraaaaaaaaa!!!!!!! Editat Septembrie 13, 2007 de Alexutza_sct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 (editat) Bravo tie ca iti iei si tu motor si nu ramai "maimutzica" ca multe alte fete.... :) Editat Septembrie 13, 2007 de nightRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Bravo tie ca iti iei si tu motor si nu ramai "maimutzica" ca multe alte fete.... :) Nu toate fetele au pasiunea de a si conduce motorul..unele au pasiunea de a fi bibelou pe moto..eu incerc sa nu fiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 bravo fata, see you soon pe drumuri atunci dar mai sunt si fete care isi urmeaza perechile oriunde se duc ei, indiferent de mijlocul de deplasare sa lasam bibelourile sa straluceasca, sunt mai frumoase asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 bravo fata, see you soon pe drumuri atunci dar mai sunt si fete care isi urmeaza perechile oriunde se duc ei, indiferent de mijlocul de deplasare sa lasam bibelourile sa straluceasca, sunt mai frumoase asa Pey io n-am nik cu bibelourile.. fiecare cu ce-si doreste.. Despre ceilalti mobristi...numai bine si asfalt cat mai uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Nu toate fetele au pasiunea de a si conduce motorul..unele au pasiunea de a fi bibelou pe moto..eu incerc sa nu fiu. Nu stiam ca exista aceasta PASIUNE, de a fi bibelou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 bre night rider eu sunt maimutyica dupa nick si daca ma iau dupa tine si la propriu. ba daca stau sa ma iau dupa aspirantele de aici bibelou. ce ar fi mai bine sa veniti cu plasticele si sa mai lasati apelativele. ramy maica si tu esti bibelou.... --- Mesaj completat în 16 Sep 2007 08:09 -------------ba daca tot sunteti asa de hotarate invatati sa mai schimbati si un ulei, sa mai surubariti oleaca ca deh daca va luati moto, e bine sa stiti si asta. eu de cand cu bebe prefer sa ma dau la munte off road decat sa nu mai ajung acasa la copil si sa ies pe strada unde e plin de dobitoci. unele bibelouri stiu cu ce se mananca motocicletele si unele chiar stiu sa mearga pisi, asa ca mai de vara...sau daca vrei te iau la o tura off road pe ktm sa veyi ce poate un bibelou vechi ca mine. am ceva praf de acum o luna cand am fost la costila dar ma deymortesc eu repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Maimutzica, umbla la control panel si seteaza tastaura "in english" nu in germana ca apare "y" in loc de "z" la tine-n post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 (editat) bre night rider eu sunt maimutyica dupa nick si daca ma iau dupa tine si la propriu. ba daca stau sa ma iau dupa aspirantele de aici bibelou. ce ar fi mai bine sa veniti cu plasticele si sa mai lasati apelativele. ramy maica si tu esti bibelou.... <small>--- Mesaj completat în 16 Sep 2007 08:09 -------------</small><br/>ba daca tot sunteti asa de hotarate invatati sa mai schimbati si un ulei, sa mai surubariti oleaca ca deh daca va luati moto, e bine sa stiti si asta. eu de cand cu bebe prefer sa ma dau la munte off road decat sa nu mai ajung acasa la copil si sa ies pe strada unde e plin de dobitoci. unele bibelouri stiu cu ce se mananca motocicletele si unele chiar stiu sa mearga pisi, asa ca mai de vara...sau daca vrei te iau la o tura off road pe ktm sa veyi ce poate un bibelou vechi ca mine. am ceva praf de acum o luna cand am fost la costila dar ma deymortesc eu repede. Scumpa,se pare ca nu prea ai inteles despre ce bibelouri e vorba...dar din moment ce ai continuat subiectul,afla draga,ca bibelourile de obicei stau in spate,nu conduc mobra...Din cte am inteles tu o conduci deja.Bv tie si tot inainte fata!!!Asfalt uscat! Iar despre schimbatul uleiului.. Toate astea se invata in timp..asa ca lasa fetele sa-si ia moto,dupa aceea invata ele sa schimbe si motoru' --- Mesaj completat în 16 Sep 2007 09:40 ------------- Nu stiam ca exista aceasta PASIUNE, de a fi bibelou Sunt si d-astea..sunt..Oricum,frumoasa motocicleta ...Doamne ajuta sa am si io una d-asta. S-o stapanesti sanatoasa!! Editat Septembrie 16, 2007 de Alexutza_sct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 mai alexutza, eu conduc mobra la munte. plastic nu am inca asa ca oficial sunt bibelou. de aia m-a si deranjat postul tau. daca citeai cu atentie te si prindeai.si ramy e la fel de bibeloupe mobra aia. noroc ca e fata de nota 20 si mult mai calma ca mine. lt navarro eram somnoroasa. sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 ba daca tot sunteti asa de hotarate invatati sa mai schimbati si un ulei, sa mai surubariti oleaca ca deh daca va luati moto, e bine sa stiti si asta. nu prea inteleg, acuma e ceva de rau daca esti fata si te dai pe motoreta ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate