iepure Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Multumesc pentru raspunsuri , am vazut majoritatea dintre filme , ce m-ar interesa pe mine sunt mai mult filmele care sunt si umpic de documentar , adica sa vb despre cross sa iti arate cascadorii si tot asa , cineva pe alt forum a zis ca au scos TTisland of man 3D film , am sa caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataliiin Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 sons of anarchy este cel mai tare serial in tema, parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Salutare. In dorinta de a vedea ceva filme cu moto as cere sfaturi de filme. Asa ca daca stiti filme care sa fie cu continut de moto va rog sa-mi dati si mie titluri. Salutare si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudi8791 Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Salutare. In dorinta de a vedea ceva filme cu moto as cere sfaturi de filme. Asa ca daca stiti filme care sa fie cu continut de moto va rog sa-mi dati si mie titluri. Salutare si asfalt uscat salut, daca te intereseaza te poti uita fastest... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 vezi ca s-a mai deschis un topic de genu, si spun baietii acolo o gramada de filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatu Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 chiar acum am vazut the wild one din 1953 filmul a fost facut chiar in anul in care au aparut cluburile de 1%er Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi27 Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 troque si biker boyz imi vine in minte acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costy708 Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Salutare. In dorinta de a vedea ceva filme cu moto as cere sfaturi de filme. Asa ca daca stiti filme care sa fie cu continut de moto va rog sa-mi dati si mie titluri. Salutare si asfalt uscat The World's Fastest Indian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Sau ceva folositor din care poti invata, The cornering bible. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 vezi ca s-a mai deschis un topic de genu, si spun baietii acolo o gramada de filme Unde? La ce rubrica? Mai asteptm titluri asteptam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyn Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Unde? La ce rubrica? Mai asteptm titluri asteptam.... tt3d - closer to the edge faster fastest (toate un fel de documentare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lostflower Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 As vrea sa recomand filmu HELLS ANGELS din 69 pe cel din 67 inca nu lam gasit merita vazut super filmu .Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Nu exista filme cu motociclisti in trafic facand fapte bune, ajutand o batranica sa treaca strada, ajutand o balena sa se intoarca in apa, salvand ursuletii Panda... Pentru ca motociclistii sunt niste roacheri satanisti violatori de babe care merg pe o roata cu 280 pe ora printre masini pe motoare in flacari(cel putin asta zic filmele si stirile despre ei). Asta daca nu sunt roboti ucigasi trimisi inapoi din viitor. Deci nu cauta filme despre motociclisti daca nu vrei sa gasesti A: Documentare insipide. B: Filme cu roacheri anarhisti (care acum iti smulg cel putin un zambet). C: Filme despre cat de nenorociti sunt motociclistii (motociclistul e in majoritatea cazurilor The Bad Guy). Cu exceptia cazului in care e Chuck Norris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lostflower Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Recomand HELLS ANGELS the movie din 69 din 69 pe cel din 67 inca nu lam gasit .. respect si asfalt uscat Am ma cautat pe net ceva filme cu motociclete sau motociclistii si am mai gasit Angels die hard si Chopper city -Sin city este documentar dar merita vazute ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 /index.php?/topic/683694-filme-moto/ cauta aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Ms mult Gabriel Asfalt uscat pt toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 troque si biker boyz imi vine in minte acum... omul a zis filme, nu rahaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Anuntau un documentar la discoperi: hell riders.Sau Clubul motociclistilor cum e pentru romanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 „Septembrie”, film românesc din 1978, cu Geo Costiniu și Anda Onesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 „Septembrie”, film românesc din 1978, cu Geo Costiniu și Anda Onesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Dezvolta, te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 hellride , de tarantono. http://www.youtube.com/watch?v=jHglhwcwO8I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 hellride , de tarantino http://www.youtube.com/watch?v=jHglhwcwO8I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 „Septembrie”, film românesc din 1978, cu Geo Costiniu și Anda Onesa. de unde il pot descarca si eu sau macar sa-l vad online la o claritate decenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate